2,826

Re: Heilige Oorlog

...en ook nog eens deze:


http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 56#p565756

Re: Heilige Oorlog

*


De Grote Heilige Oorlog is allang gewonnen aan het kruis op Golgotha ruim 2000 jaar gelee.
En straks komt het 1000 -jarige Koninkrijk onder leiding van Jasjoea de grote koning. Hosanna, Hosanna!


Ja jonge, straks wordt Satan verslagen door de Here Jasjoea en zal Hij Zijn 1000-jarige vrederijk op aarde stichten.
En er zal geen oorlog meer zijn en de mensen zullen weer heel oud worden, wel 800 jaar. En de leeuw zal grazen naast een lam.
En vanuit Israel zal de wereld geregeerd worden , 1000 jaren lang.
En landen die geen eer aan koning Jasjoea komen geven, worden bestraft met droogte.


Ook dit wil Satan kopieren; denk aan Hitler met zijn 1000-jarige reich.
Wees dus op uw hoede; ken de schriften!
Leer Jasjoea zo snel mogelijk kennen, voordat t te laat is.
Want je moet hem straks kunnen herkennen/onderscheiden.


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

Re: Heilige Oorlog

Waterkanters,18.000 woningen?
Op eigen kracht?
Abrahams gouden wcpot
80.000 per maand exclusief bonus
Cassave corruptie weggesluisd naar minister van oorlog.
patserlimousines
uitverkoop door torenhoge leningen
chinese hub in zuid amerika
zoontjes ook dik in de criminaliteit en ook meermaals veroordeeld
kapotgeschoten hoofdbureau van politie  na bijkans 10 jaar " regeren"  nog niet verder
Academisch beddenhuis
overvliegende auto's
Met trammetjes of treintjes spelen: haalbaarheidsproces op kosten van het volk
Amnestie

Een kruiskop tegen corruptie
een overloperij en accomoderingen
Plotseling met de verkiezingen in aantocht het reguliere doch zwaar achterstallige werk van jaren door de zwarte goebbels als geweldig laten schijnen.
kadootjes door dochtertje
De medische zorg in eigen land niet vertrouwen. Cassavecorrupte en andere graaiers idem


Een vliegtuig voor jezelf en kongsi laten vliegen vanuit turkije (nee rdgn is geen gtnnkr) en mooi weer spelen bij je baas in china...


Daarbij in een klap tegelijk de nationale onafhankelijkheid schofferen alsook de rechtspraak in het strafproces vanwege de DECEMBERMOORDEN.


Nu vrijwel alle plannetjes een mislukking zijn gebleken wordt het tijd om het aan de jongeren over te laten.


(2009: " Desi B. ik ben vaak gevraagd en ik ga er nu een keer voor... Daarna laat ik het aan de jongeren...."
Volg het geld


Om over dat w..f maar niet te spreken. Die heeft t op een afwerken gezet.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,829 (edited by Benny3eMille 2019-11-30 19:24:14)

Re: Heilige Oorlog

zonnigsuri wrote:

Niet voor sexistische bakrattigen bestemd


============================================


PFAS, van wonderspul in de anti-aanbakpan naar giftig zorgenkind

Guus Dietvorst
redacteur Online
·

    Stuur een email naar Guus Dietvorst

Het zit in anti-aanbakpannen, ski-kleding, tapijtreiniger, pizzadozen (en inmiddels ook in de grond). Het is waterafstotend, vuilafstotend, onverwoestbaar, hittebestendig en zelfs brandwerend. Maar het is ook giftig, vervuilend en onafbreekbaar: PFAS.

Halverwege de vorige eeuw werd het bejubeld als een wonderlijke uitvinding, maar inmiddels niet meer. Morgen demonstreert de bouwsector (onder meer) vanwege de PFAS-impasse, waardoor honderden projecten stilliggen. Hoe heeft het zover kunnen komen dat grondbedrijven, baggeraars en bouwbedrijven met de handen in het haar zitten?

In 1938 stuitte chemicus Roy Plunkett van het Amerikaanse bedrijf DuPont voor het eerst op PFAS. Hij deed onderzoek naar koelmiddelen, en maakte met behulp van PFAS per abuis een materiaal dat bestand bleek tegen hoge temperaturen en heel glad was.

Plunkett vroeg patent aan en noemde het spul teflon, een polymeer dat met per- en polyfluoralkylstoffen werd gemaakt (verzamelenaam PFAS). In de decennia daarna kwamen er nog duizenden varianten PFAS bij met allemaal net wat andere eigenschappen; inmiddels zijn er zo'n 6000 bekend.
Waterbestendig en anti-aanbak

In de jaren 50 werd PFAS echt populair. In eerste instantie vooral om dingen waterbestendig te maken, zoals regenjassen en om oppervlakken niet plakkend te maken, zoals anti-aanbakpannen.

De ontwikkeling van PFAS kwam in een stroomversnelling na een brand op het vliegdekschip USS Forrestal in 1967 waarbij 130 mensen omkwamen (en de latere Amerikaanse senator John McCain gewond raakte). Kort daarna werd blusschuim met PFAS-variant PFOS uitgevonden, vooral effectief tegen branden met lichtontvlambare stoffen.

In de video hieronder legt NOS op 3 samen met hoveniers en grondverzetters uit wat het probleem met dat PFAS nou precies is:
Wat moeten we met het gif in Nederlandse grond?

Tegelijk met de ontwikkeling van PFAS werd ook onderzoek gedaan naar de risico's voor de gezondheid. Al in de jaren 60 en 70 stelden onderzoekers vast dat het giftig is voor vissen en ratten, dat het kan binden aan eiwitten in het menselijk lichaam, en dat het spul zich ophoopt in het bloed.

In de jaren 80 bleek uit Amerikaans onderzoek dat medewerkers van teflonfabrieken mogelijk risico lopen. En begin jaren 90 werd duidelijk dat medewerkers in Amerikaanse fabrieken waar met PFAS werd gewerkt een hogere kans op kanker hebben dan andere mensen.
Parkersburg

Het grootste gezondheidsschandaal rond PFAS is dat in Parkersburg in de Amerikaanse staat West Virginia. Eind jaren 80 werd daar bij bovengemiddeld veel werknemers van een PFOA-fabriek (een andere PFAS-variant) van DuPont leukemie- en leverkanker vastgesteld.

Later bleek in een straal van tientallen kilometers rond de fabriek het drink- en grondwater ernstig vervuild te zijn door illegale lozingen. In de decennia erna volgden geharrewar over aansprakelijkheid, talloze rechtszaken en uiteindelijk honderden miljoenen dollars aan schikkingen. Halverwege de jaren 2000 spraken de producenten in de VS af om de productie van PFOA 'uit te faseren'.

'Parkersburg' kwam aan het licht nadat een veehouder wel heel veel dode runderen had gevonden. Zo is te zien in de trailer van de film Dark Waters die komende maand uitkomt


Ook in Nederland begon in de jaren 2000 het besef te komen dat het gebruik van PFAS risico's met zich meebrengt. Sinds de jaren 70 produceert DuPont (later Chemours) teflon in Dordrecht. Tientallen jaren werd daar PFOA geloosd. Dat gebeurde gewoon met vergunning, want over de schadelijke effecten was toen nog weinig algemeen bekend.

Datzelfde gebeurde sinds de jaren 90 in Helmond bij het bedrijf Custom Powders. In 2012 werd PFOA ingeruild voor GenX (ook een PFAS).

Maar die twee bedrijven zijn niet de enige bron van PFAS. In Nederland wordt veelvuldig met PFOS-houdend blusschuim gewerkt. Bij een incident op Schiphol met een blusschuiminstallatie in 2008 raakte grond vervuild met PFOS. Inmiddels worden op oefenterreinen van de brandweer verspreid over heel Nederland verhoogde concentraties PFAS gevonden. Vaak gaat het daar om nieuwe PFAS-soorten die niet of nauwelijks met standaardanalyses worden gevonden.

    “

    Hoe de stoffen precies in het milieu terechtkomen weten we niet.
    Hans Slenders, Expertisecentrum PFAS

Het incident bij Schiphol leidde tot een belangrijk inzicht, vertelt onderzoeker Arjen Wintersen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). "Toen we op die plek de concentratie gingen meten, bleken we aan de randen het spul ook nog te vinden. Dat hadden we niet verwacht."

Rond die tijd kwam het besef dat PFAS overal in het milieu te vinden is en dat de bekende PFOS en PFOA in het geheel niet afbreken. "Maar hoe ze precies in het milieu terechtkomen, weten we niet", vertelt Hans Slenders van het Expertisecentrum PFAS. "We weten bijvoorbeeld wel dat het meer voorkomt in stedelijke gebieden, waarschijnlijk door een combinatie van industriële emissies en stof van onze gebruiksvoorwerpen."
Opstapeling in milieu en lichaam

In Nederland gaat het overigens om heel lage concentraties, benadrukken beide experts. "Amerikaanse onderzoeken over gezondheidsrisico's gingen over bronlocaties waar mensen heel veel binnenkregen. Onvergelijkbaar met de situatie hier", zegt Wintersen. "De dosis bepaalt uiteindelijk of een stof een probleem is."

Overigens claimen omwonenden van de fabriek in Dordrecht wel gezondheidsschade te hebben opgelopen. Ze eisen schadevergoedingen van Chemours.

De afgelopen jaren werd steeds meer duidelijk dat het spul nergens naartoe gaat. Keerzijde van de sterke eigenschappen is namelijk dat PFAS zich opstapelt in het milieu en in het lichaam. Als je het eenmaal binnenkrijgt, plas je het niet zomaar weer uit. Vandaar dat de blootstellingsnormen in Nederland flink zijn bijgesteld naar beneden. Verboden is PFAS echter niet.

    “

    Dan komen de producenten weer met wat nieuws en dan begint het onderzoeken, beoordelen en normstellen weer van vooraf aan.
    Majorie van Duursen, hoogleraar toxicologie

Maar zeker niet alle PFAS-soorten zijn verboden. PFOA en PFOS zijn inmiddels wel in de ban gedaan. Maar daarmee blijven nog duizenden stoffen over met veelal dezelfde eigenschappen. En voor het gebruik daarvan worden ook gewoon nog vergunningen afgegeven.

"Als hoogleraar toxicologie snap ik daar helemaal niks van", zegt Majorie van Duursen van de VU. "Tenminste als je kijkt naar gezondheid. Maar bij vergunningen spelen veel factoren een rol: politieke, economische, risicomanagement. Welzijn van milieu en mens hebben niet altijd hoge prioriteit."

De hoogleraar stelt dat er de laatste jaren wel meer gekeken wordt naar gezondheidsaspecten, maar nog niet genoeg. "De problemen met PFAS hadden we van ver kunnen zien aankomen. En de producenten ook, die wisten in de jaren 60 en 70 al van de negatieve eigenschappen."
Chemieconcern Chemours (voorheen DuPont) in Dordrecht ANP

En als iets eenmaal op de markt is, dan is het lastig om het daar vanaf te krijgen. Van Duursen: "Daar gaan jaren overheen. Daarna komen de producenten weer met wat nieuws en dan begint het onderzoeken, beoordelen en normstellen weer van vooraf aan."

Want regelgeving wordt stof voor stof gemaakt en niet voor een hele groep stoffen. Dat zag je bijvoorbeeld in 2012 toen DuPont/Chemours in Nederland stopte met het gebruik van PFOA vanwege gezondheidsrisico's. Het bedrijf stapte over op GenX en kreeg toestemming om dat te lozen.
GenX

GenX is ook een PFAS en is ook niet van onbesproken gedrag. In laboratoriumtests heeft GenX nierziekten, leverschade en vruchtbaarheidsproblemen veroorzaakt bij ratten en muizen en is het verdacht op het veroorzaken van kanker.

Chemours ontkent dat het kankerverwekkend is. Volgens de fabrikant zeggen de tests niets over de gezondheidsrisico's voor mensen. Deze zomer is GenX door het RIVM gelabeld als een 'zeer zorgwekkende stof'. Dat kan een voorportaal zijn voor een verbod, maar is in ieder geval reden voor meer onderzoek.

Bij de huidige PFAS-impasse wreekt zich ook dat de prioriteit van de overheid de afgelopen jaren niet meer bij de bodem lag, stelt Hans Slenders van het Expertisecentrum PFAS. "In ons land is na het gifschandaal in Lekkerkerk in de jaren 80 heel veel grond gesaneerd. We hadden veel geïnvesteerd in die schoonmaakoperatie en we hadden het idee dat we wel zo'n beetje klaar waren."

Toen kwam rond 2012 de kennis over PFAS in de bodem opzetten. Slenders: "Maar de focus lag daar niet meer, en de overheid ging er in het begin vanuit dat het alleen een lokaal probleem was, niet landelijk. En kwam dus niet direct in actie."

De afgelopen jaren kwam de prioriteit terug, dankzij uitgebreid speurwerk van journalistiek platform Follow the Money en op verzoek van lokale en regionale overheden. Verschillende provincies en gemeenten kampten namelijk met PFAS-probBouwers, baggeraars en hoveniers vinden dat alsnog te lang om in onzekerheid te zitten en voeren daarom morgen (met bouwvoertuigen) actie in Den Haag.

lemen, maar er was geen landelijk beleid.

Dat leidde uiteindelijk tot een tijdelijke norm voor het toegestane percentage PFAS in de grond. De aanzet kwam afgelopen april, toen het RIVM een rapport over de risicogrenzen naar buiten bracht voor PFOA, PFOS en GenX. Staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat stelde die tijdelijke norm uiteindelijk in juli.
Expertisecentrum PFAS

Het expertisecentrum is in 2012 opgezet door ingenieursbureaus Witteveen+Bos, TTE Consultants en Arcadis. "De overheid besteedde er geen aandacht aan, maar wij zagen een maatschappelijk probleem aankomen", vertelt Hans Slenders, zelf werkzaam bij Arcadis. "En een probleem voor onze klanten natuurlijk." Het Expertisecentrum PFAS stelt dat er vijf oplossingen zijn voor de huidige impasse: lees die hier.

Sinds 1 oktober mag in natuur- en landbouwgrond niet meer dan 0,1 microgram PFAS per kilo zitten. De pijn voor de bouwsector zit hem erin dat grond, slib of zand nauwelijks mag worden afgegraven en vervoerd als het boven die norm uitkomt. Dat leidt onder meer tot vertraging bij bouwprojecten.

Die tijdelijke landelijke norm van 0,1 is de laagste concentratie die je kan meten. "Als je het kan meten, dan moet je er wat mee", legt Arjen Wintersen van het RIVM uit. "Dat is om te voorkomen dat PFAS-houdende grond ergens wordt heengebracht waar het nog niet is."
Minder streng

Waar nog geen PFAS in de grond zit (of in mindere mate), wordt nog onderzocht. Uit onderzoek van het RIVM blijkt tot nu toe dat meer dan 85 procent van de geteste grond in Nederland PFAS bevat. Ondertussen is het RIVM bezig met meer metingen om definitieve regels vast te stellen voor het afgraven en verplaatsen van grond.

De resultaten worden volgende zomer verwacht, maar staatssecretaris Van Veldhoven maakte vandaag bekend dat ze uiterlijk 1 december meer duidelijkheid wil, zodat bouwprojecten weer kunnen doorgaan. De bedoeling is dat de huidige, strenge norm verruimd wordt, zonder dat de gezondheid of het milieu in gevaar komt.

Bouwers, baggeraars en hoveniers vinden dat alsnog te lang om in onzekerheid te zitten en voeren daarom morgen (met bouwvoertuigen) actie in Den Haag...."
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Smakelijk eten, de familie Weisglas en co wil er maar niet aan.


Follow the money
#mosquemetooAl vanaf t begin had God gezegd in Genesis 2:


15 God nam de mens en zette hem in Gan Eden, om die te bewerken en te bewaren.Jaa, én te bewaren!


Ze woude toch nie hore; nu allerlei rotzooi om ons heen, zelfs in ons voedsel al nu. Waktie booi!


Maa ach, straksjes in t 1000-jarige Vrederijk vd Grote Koning Jasjoea heb je deze problemen niet, hihi .....


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

Re: Heilige Oorlog

*


Trouwens, de aarde niet bewaren/onderhouden is tevens één vd redenen dat het eindoordeel van God over de aarde komt.
Want er komen straks allerlei rampen en ellende enzo in alle hevigheid.


Er staat geschreve:


Als de dagen in die vreselijke tijd niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden.
Wie ore heeft, die hore!


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

2,831 (edited by zonnigsuri 2019-11-30 22:37:55)

Re: Heilige Oorlog

Tja.


Er staat geschreve.....


Zo was er een praatclubje met gemeenteambtenaren waarover een columnist alle vier de afgevaardigden van Gulen/rdgn, Diyanet en mili Gurus daarin over dezelfde kam schoor als ook voor Plaghiaatpleging en t robbertje onverkort geldt namelijk:


Antisemetisch, sexistisch, aarts conservatief, anti democratisch, homofoob, rondlopend met dan wel citerend uit de Protocollen van Zion


tja dan..
Waarom dan nog langer vertoeven in een zo goed als seculier democratisch land?
De heilstaat is er al, om de hoek...

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Heilige Oorlog

zonnigsuri wrote:

Tja.


Er staat geschreve.....


Zo was er een praatclubje met gemeenteambtenaren waarover een columnist alle vier de afgevaardigden van Gulen/rdgn, Diyanet en mili Gurus daarin over dezelfde kam schoor als ook voor Plaghiaatpleging en t robbertje onverkort geldt namelijk:


Antisemetisch, sexistisch, aarts conservatief, anti democratisch, homofoob, rondlopend met dan wel citerend uit de Protocollen van Zion


tja dan..
Waarom dan nog langer vertoeven in een zo goed als seculier democratisch land?
De heilstaat is er al, om de hoek...*


Doch mijn waardering voor u uw geadresseerden nog van enige op-voeding te voorzien.


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

Re: Heilige Oorlog

@ben,


vriendelijk ontvangen.


Daarom nooit gericht tot bakrattigheid. Laaghe latta bleek ook de inspanningen van Plaghiaatpleging een Venetiaanbrug te ver.


Een veroordeelde;
de huidige president die smaalt bij binnenkomst omringd door bewakers van de slager van suriname:


ook zo n sneue.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Heilige Oorlog

zonnigsuri wrote:

@ben,


vriendelijk ontvangen.


Daarom nooit gericht tot bakrattigheid. Laaghe latta bleek ook de inspanningen van Plaghiaatpleging een Venetiaanbrug te ver.


Een veroordeelde;
de huidige president die smaalt bij binnenkomst omringd door bewakers van de slager van suriname:


ook zo n sneue.


Op de smaler zit alleen nog maar afgang en vernedering te wachte.


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

Re: Heilige Oorlog

bakrattigjr

2019-12-03 18.00

    Master poster
    Online


En geen toevoeging vanzelf.
T is dat plaghiaatpleging ook de pijp op maartje zet anders kon opkrikkend plaatz grijpen.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Heilige Oorlog

*


Hoe is t trouwens met ze , plaghiaatpleging & bakr; gaa ze vooruit?


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

2,837

Re: Heilige Oorlog

https://www.gids.tv/artikel/6025/coen-v … ns-op-java


BNNVARA komt vanaf 21 november met de nieuwe interviewserie Onze Jongens op Java. Coen Verbraak interviewt in vier afleveringen veertien Indië-veteranen, waarvan sommigen ruim 70 jaar hun mond gesloten hielden.


In 1945 stuurde Den Haag 120.000 militairen - zowel dienstplichtigen als oorlogsvrijwilligers - naar 'de Oost' om de Indonesische nationalistische opstand neer te slaan. 'Politionele acties' worden ze verhullend genoemd. Maar het is niets minder dan een echte oorlog. Het wordt de grootste Nederlandse overzeese gevechtsoperatie ooit, die in vier jaar tijd ruim 100.000 Indonesiërs en meer dan 6.000 Nederlandse militairen het leven zal kosten.


Verbraak interviewt onder anderen Joop Hueting, die in 1969 als eerste melding maakte van oorlogsmisdaden die Nederlanders hadden begaan. Het was het laatste interview met Hueting; hij overleed in november 2018.

Re: Heilige Oorlog

Benny3eMille wrote:

*


Hoe is t trouwens met ze , plaghiaatpleging & bakr; gaa ze vooruit?


*


Over Plaghiaatpleging... t zal in ieder geval meelezen en de vingertjes jeuken om commentaren.
Bakrattigje is zoals u weet danig onderdanig en onder de indruk geraakt van Anjamarie. dat t onder-nemend opkrikken geen resultaat boekte betreurt B.


Plaghiaatpleging/sjakie/anjamarie daarentegen heeft die last-pak bij t grof vuil achtergelaten.


hoe t last pak vergaat?
Richt u tot bak-rattig zelf.


Grote kans dat het in de categorie antisemitisme, antivrouw, aartsconservatief, homofoob valt. Dat kan bruin kennelijk trekken.
Naast wat plichtmatig citeren uit smarties, treets en m&m's


In Plaghiaatpleegland noemt dat hippokriep.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,839

Re: Heilige Oorlog

Ach gossie, de rattenmoer zureslet a.k.a. zonnigestaat en het fundamentalistische  hoerenjong met de valse lach, b3em, zijn elkaar weer wederzijds aan het bevredigen.


Jammer dat ze niet klaar komen met hun gezeik. wink smile big_smile lol tongue

2,840 (edited by Benny3eMille 2019-12-04 00:23:41)

Re: Heilige Oorlog

zonnigsuri wrote:
Benny3eMille wrote:

*


Hoe is t trouwens met ze , plaghiaatpleging & bakr; gaa ze vooruit?


*


Over Plaghiaatpleging... t zal in ieder geval meelezen en de vingertjes jeuken om commentaren.
Bakrattigje is zoals u weet danig onderdanig en onder de indruk geraakt van Anjamarie. dat t onder-nemend opkrikken geen resultaat boekte betreurt B.


Plaghiaatpleging/sjakie/anjamarie daarentegen heeft die last-pak bij t grof vuil achtergelaten.


hoe t last pak vergaat?
Richt u tot bak-rattig zelf.


Grote kans dat het in de categorie antisemitisme, antivrouw, aartsconservatief, homofoob valt. Dat kan bruin kennelijk trekken.
Naast wat plichtmatig citeren uit smarties, treets en m&m's


In Plaghiaatpleegland noemt dat hippokriep.
Hahahaha ...... altijd maar lache met die gaste ...


thanks ...*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

2,841

Re: Heilige Oorlog

ai baya, motyoyongu nanga stupumotyo: tu tingi anu na wan dot' bere! smile tongue

Re: Heilige Oorlog

Vanzelf niet gericht tot bakrattig's sjakie.


Aartsconservatieve wittige hollandert volgt voetje voor vies vodje.
Kennelijk geen eigenstandigheid.
dat wijst zich steeds vanzelf.


Die wouldbe surinamer stokkert bij bruin lief hebbende onder- nemeningen.


t opkrikken niet waard, betreurde anjamarie in gedachten.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,843

Re: Heilige Oorlog

@tranga, elders op Waterkant.net


Het is inderdaad een politiek proces, gestart op instigatie van de Nederlander G. Spong en onder leiding van een aan de drundyari kliek gelieerde Surinaamse rechter,


[die zich onrechtmatig heeft bemoeit met een door het Surinaamse parlement aangenomen wet; die wet werd door haar zomaar ter zijde geschoven]


...en die spreekt een vonnis uit dat gebaseerd is op ‘horen zeggen’ [net als het Nederlandse vonnis ter zake de Stellendam-kwestie] - en dan liegt men veel!


Het is overigens opmerkelijk dat de historicus Mark Rutte - de minister-president - zwijgt als het gaat over oorlogsmisdaden, begaan door Nederlandse soldaten  tussen 1945 en 1949 - in het voormalig Nederlands-Indië.


En laatstelijk, in 2015, nog die mis daad in Irak waarbij 70 burgerdoden te betreuren vielen en waarvan het hem niet meer bijstaat dat ex-minister Hennis hem daarover informeerde; waarschijnlijk wilde hij deze info ook tot minstens 2060 geheimhouden.


Tja, sommige posters/politici zijn kort van memorie - hypocrisy, that’s what it is!

Re: Heilige Oorlog

n sneue straatgreper die de rechtspraak niet respecteert.


Neen!
dan Rusland of Malta China. Roemenie, Polen  of Turkije.


Ook zo fijne landem om onafhankelijke rechtsspraak, m&m en journalistiek te bedrijven.


t blijft n hele onder-neming

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Heilige Oorlog

Decembermoorden
Hoe veel smaken kent men?


De rechtspraak velt het finale oordeel.


Als een slag bij bewolkte hemel hebben de onafhankelijke rechters alle verdachten vrijgesproken met uitzondering van diegenen waarvan onomstotelijk vast is komen te staan dat zij verantwoording hebben af te leggen.


Een van de verdachten heeft keer op keer smalend de rechtsprekenden geminacht, gemanipuleerd, geintimideerd en meerdere malen getracht in te grijpen in een lopend proces.


In het licht van deze onpasselijkheden hebben de rechters hun taak gedaan.


Er wordt beweerd dat de aan elkaar gebreide amnestiewet kan worden gebruikt.
Echter gezien de doorgang van het proces lijkt dit juridisch een doodlopende weg.


Kennelijk heeft een van de veroordeelden eieren voor geld gekozen en geen bezwaar gemaakt tegen het in beroep gaan tegen het oordeel van de rechter.
Met andere woorden het oordeel van de rechters wordt hiermee expliciet erkend, via de omweg van gemachtigde.


Dat er al tientallen jaren "politiek"/strategische spelletjes worden gespeeld is van een van de veroordeelden bekend.


Echter ook Willem H. is voor de bijl gegaan net als Bram Mozkowicz en in een andere tevergeefse poging de definitieve veroordeling door een verdachte te be-invloeden; Inez Weski.


Blijkt tevens uit het gedrag van t " politieke" tijdens de aandikking van de amnestie dat er slechts een doel voor ogen was.
Vergeten we niet dat dit onvoorwaardelijk gekoppeld was aan de instelling en in werking stellen van twee instituties.


Immers waar is de invoering van het Constitutioneel Hof al die jaren gebleven?

De instelling van de Waarheidscommissie is met hetzelfde gemak ter zijde geschoven.


De onder onsjes van de broeder verrader met de landgenoten vermoorder onder het comfort van een buitenverblijf en bijgestaan door de slagers van suriname " help me even..." ( maw heb er geen herinnering aan) is een zo veelste niet gelukt  project.


Nu onder-nemende bakrat ook achter de fanfare aanhuppelt (wat is nieuw?) is t vaal witte gelaat van die sint ook weer tevoorschijn ge poetst.


Een blazoen dat vervaald is kan op geen manier opgepoetst worden tot een glanzend Chinees vaasje.
Die glazen bol gaat niet op.


Ga voor 11
of ga voor 20


t wijst zich vanzelf

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Heilige Oorlog

zonnigsuri wrote:

Decembermoorden
Hoe veel smaken kent men?


De rechtspraak velt het finale oordeel.


Als een slag bij bewolkte hemel hebben de onafhankelijke rechters alle verdachten vrijgesproken met uitzondering van diegenen waarvan onomstotelijk vast is komen te staan dat zij verantwoording hebben af te leggen.


Een van de verdachten heeft keer op keer smalend de rechtsprekenden geminacht, gemanipuleerd, geintimideerd en meerdere malen getracht in te grijpen in een lopend proces.


In het licht van deze onpasselijkheden hebben de rechters hun taak gedaan.


Er wordt beweerd dat de aan elkaar gebreide amnestiewet kan worden gebruikt.
Echter gezien de doorgang van het proces lijkt dit juridisch een doodlopende weg.


Kennelijk heeft een van de veroordeelden eieren voor geld gekozen en geen bezwaar gemaakt tegen het in beroep gaan tegen het oordeel van de rechter.
Met andere woorden het oordeel van de rechters wordt hiermee expliciet erkend, via de omweg van gemachtigde.


Dat er al tientallen jaren "politiek"/strategische spelletjes worden gespeeld is van een van de veroordeelden bekend.


Echter ook Willem H. is voor de bijl gegaan net als Bram Mozkowicz en in een andere tevergeefse poging de definitieve veroordeling door een verdachte te be-invloeden; Inez Weski.


Blijkt tevens uit het gedrag van t " politieke" tijdens de aandikking van de amnestie dat er slechts een doel voor ogen was.
Vergeten we niet dat dit onvoorwaardelijk gekoppeld was aan de instelling en in werking stellen van twee instituties.


Immers waar is de invoering van het Constitutioneel Hof al die jaren gebleven?

De instelling van de Waarheidscommissie is met hetzelfde gemak ter zijde geschoven.


De onder onsjes van de broeder verrader met de landgenoten vermoorder onder het comfort van een buitenverblijf en bijgestaan door de slagers van suriname " help me even..." ( maw heb er geen herinnering aan) is een zo veelste niet gelukt  project.


Nu onder-nemende bakrat ook achter de fanfare aanhuppelt (wat is nieuw?) is t vaal witte gelaat van die sint ook weer tevoorschijn ge poetst.


Een blazoen dat vervaald is kan op geen manier opgepoetst worden tot een glanzend Chinees vaasje.
Die glazen bol gaat niet op.


Ga voor 11
of ga voor 20


t wijst zich vanzelfNiemand kan zichzelf amnestie

verlenen.
Of kan hij gewoon maar raak

mensen vermoorden en daarna

telkens weer zichzelf amnestie

verlenen?

Ook wordt amnestie niet aan iem.,

die (nog) niet is veroordeeld,

verleend.

En ook wordt amnestie niet door

vrienden of familie of politiek-

gezinden of geloofsgenoten enzo

verleend.
Maar in 1ste instantie door de

slachtoffers, vrijwillig!
Wie ore heeft, die hore!


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

Re: Heilige Oorlog

Vergeving kun je proberen af te smeken doch kan je slechts geschonken worden.Als de wereldse rechters al zo klip en klaar oordelen,
wat denkt u  wanneer de Hoogste Rechter finaal oordeelt?


Een zelf verzonnen "bisschop" die zich o.a. ook heeft vergaloppeerd door buiten het huwelijk te begeren en over de grens te gaan is ook geen aflaat waard.


Dat wees zich al weer.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,848 (edited by zonnigsuri 2019-12-06 10:59:01)

Re: Heilige Oorlog

Bakr/Plaghiaatpleging duikt in alle nemendheid onder.
Nationalistische Socialisten kozen dus hun eigen standpunt en lot.


Des te beter. t troebel water was al ondrinkbaar door t kwikgoud bedorven.
Graafze.


==================================================

Inmiddels is de Poolse rechtsstaat meer en meer onder druk.
Dankzij de oplettendheid van andere Europese landen is in Europees verband te kennen gegeven de vrouwelijke opperrechter niet verplicht metpensioen te sturen.


Waarvan akte.De poging tot intimidatie in Suriname om de door een verdachte benoemde Procureur-Generaal te laten aftreden stuitte op tevergeefsheid want voor het leven benoemd.


Al eerder bukte t in t zand door de laag bij de grondse bermpraatjes jegens de rechtsspraak.
En dat zou de leider zijn?
Hooguit Abdoel meent dat velen (betaald door de partij weliswaar) hun buiging en lofzwaaing bij terugkeer op t zand -erije terrein om zetten in een " strijd".


Nochthans blijft dat bij stemmingmakerij. Immers de verkiezingen zijn in aantocht.
Nooit eerder in Suriname is het zittend hoofd van staat voor moorden veroordeeld.


Waarvan wederom akte.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Heilige Oorlog

Waterkanters,


Vandaag heeft u de gelegenheid de herdenking van de moorden bij te wonen.
Hetzij op de televisie hetzij op internet hetzij in eigen persoon.


(Dat daders van deze moorden en hun noodzakelijke doch nooddruftige ondersteuners hun nationalistische gebral elders mogen uitbraken moge duidelijk zijn..Ook Plaghiaatpleging/sjakie en onder-nemer bakrat eveneens)


Waterkantnieuws
" ...Vandaag is het precies 37 jaar geleden dat vijftien critici van het toenmalige militaire bewind werden gemarteld en vermoord in fort Zeelandia te Suriname. De jaarlijkse herdenking in Amsterdam van deze Decembermoorden in 1982, wordt vandaag bijgewoond door onder andere de oud-president van Suriname Ronald Venetiaan.


De herdenking op zondag 8 december 2019 zal in het teken staan van de recente veroordeling van de Surinaamse president Desi Bouterse. De Surinaamse Krijgsraad legde Bouterse twintig jaar cel op voor betrokkenheid bij de moord op vijftien politieke tegenstanders in december 1982.


Naast Venetiaan is ook de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema erbij, die een toespraak houdt in de Amstelkerk. Andere sprekers zijn SP-Kamerlid Sadet Karabulut, PvdA-Kamerlid Lilianne Ploumen, advocaat Gerard Spong en columniste Sheila Sitalsing.In Suriname vind de herdenking zondagavond om 19.00u lokale tijd plaats in de Afonsiuskerk te Paramaribo. De herdenkingsdienst daar heeft als thema ‘Wat de toekomst brengen moge‘. Deze wordt live uitgezonden via Apintie TV en online via Apintie.sr...."

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,850 (edited by Benny3eMille 2019-12-08 14:35:40)

Re: Heilige Oorlog

zonnigsuri wrote:

Waterkanters,


Vandaag heeft u de gelegenheid de herdenking van de moorden bij te wonen.
Hetzij op de televisie hetzij op internet hetzij in eigen persoon.


(Dat daders van deze moorden en hun noodzakelijke doch nooddruftige ondersteuners hun nationalistische gebral elders mogen uitbraken moge duidelijk zijn..Ook Plaghiaatpleging/sjakie en onder-nemer bakrat eveneens)


Waterkantnieuws
" ...Vandaag is het precies 37 jaar geleden dat vijftien critici van het toenmalige militaire bewind werden gemarteld en vermoord in fort Zeelandia te Suriname. De jaarlijkse herdenking in Amsterdam van deze Decembermoorden in 1982, wordt vandaag bijgewoond door onder andere de oud-president van Suriname Ronald Venetiaan.


De herdenking op zondag 8 december 2019 zal in het teken staan van de recente veroordeling van de Surinaamse president Desi Bouterse. De Surinaamse Krijgsraad legde Bouterse twintig jaar cel op voor betrokkenheid bij de moord op vijftien politieke tegenstanders in december 1982.


Naast Venetiaan is ook de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema erbij, die een toespraak houdt in de Amstelkerk. Andere sprekers zijn SP-Kamerlid Sadet Karabulut, PvdA-Kamerlid Lilianne Ploumen, advocaat Gerard Spong en columniste Sheila Sitalsing.In Suriname vind de herdenking zondagavond om 19.00u lokale tijd plaats in de Afonsiuskerk te Paramaribo. De herdenkingsdienst daar heeft als thema ‘Wat de toekomst brengen moge‘. Deze wordt live uitgezonden via Apintie TV en online via Apintie.sr...."
Waarom gaat het volk (normale mensen) nu niet demonstreren en aandringen, dat de president opstapt vanwege zn veroordeling.
Wat een rare situatie op dit moment in t land, booi! Suriname staat helemaal voo paal. Hoe kan een moordenaar president zijn?
Hoe kan zelfs een (veroordeelde) moordenaar nog vrij rondlopen?


Het is dan normaal/logisch dat het volk (normale mensen) en volksvertegenwoordigers bij de verantwoordelijke instanties (bijvoorbeeld overheid en OM) gaan aandringen.


Wat gek, mang!


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile