2,776

Re: Heilige Oorlog

vooraf: hé, benny de kl**tzak, je bent dus ook hier http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 34#p564734 weer aan het posten gegaan - ditmaal een komma - om die link daarna weer te verwijderen, jij laffe viespeuk!


vervolgens:


http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 70#p564570
+ i.p.v. die komma een [
http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 57#p564757


…tja, huichelachtig addergebroed, het is duidelijk: je bent uitgeluld en alleen maar in staat om een punt, een komma of een te zetten achter de sososani tori’s uit je sprookjesboek.


O ja, jouw zoektocht  [naar ene Zacharia en de Palestijnen] is zeker naar de filistijnen gegaan, hè, aSShole! smile tongue

2,777

Re: Heilige Oorlog

Benny3eMille wrote:

\

http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 08#p564808

2,778

Re: Heilige Oorlog

Benny3eMille wrote:

/


De clown ‘blondy white house’ met zijn nazi-mentaliteit heeft de komiek Zelensky van de Oekraïne telefonisch [dreigend?] 'gevraagd' [??] een onderzoek in te stellen naar de handel en wandel van o.a. de Amerikaan Hunter Biden - commissaris van een [van corruptie verdacht] Oekraïens bedrijf.


Saillant detail: dat telefoongesprek vond plaats net nadat blondy opdracht gaf on een reeds toegezegd bedrag van 350miljoen yankeedalla aan heilige oorlog tuig voor het fascistische bewind aldaar te bevriezen.

Re: Heilige Oorlog

@plaghiaatpleging,


De contacten met door u bejubbelde bende laten t u weer goed inwrijven, terwijl de leefstijl van de parijse tasjes op kosten van het volk Dina niet minder greedy deed zijn...."  NOS Nieuws • Buitenland • Vandaag, 09:25
'Superstar Collection' onder de hamer: van Maserati tot Lamborghini


In Zwitserland gaan vandaag 25 peperdure auto's onder de hamer. De auto's waren van vice-president Teodorín Nguema Obiang van Equatoriaal-Guinea, maar werden in 2016 door Zwitserland in beslag genomen op verdenking van witwassen.


Onder de auto's zijn zeven Ferrari's, drie Lamborghini's, vijf Bentleys, een Maserati en een McLaren. De duurste auto's zijn een Lamborghini Veneno Roadster, die tussen de 4,8 en 5,7 miljoen euro moet opbrengen, en een gele LaFerrari Coupé, die door veilinghuis Bonhams geschat wordt op tussen de 2,4 en 2,6 miljoen euro.


In totaal wordt een opbrengst van zeker 17 miljoen euro verwacht. Het geld wordt door de Zwitsers gebruikt om hulpprogramma's voor Equatoriaal-Guinea op te zetten, waar Obiang nog steeds vice-president is.


Witwassen
De Zwitserse justitie nam de dure auto's in 2016 in beslag bij een onderzoek naar witwaspraktijken en misbruik van publiek geld. Bij dat onderzoek kreeg Zwitserland hulp van onder meer de Verenigde Staten, de Kaaimaneilanden, Frankrijk, Monaco, Denemarken en Nederland.


De Zwitserse justitie en de vice-president van Equatoriaal-Guinea hebben een overeenkomst bereikt. Zwitserland heeft de aanklacht wegens witwassen laten vallen, in ruil voor een geldbedrag van een miljoen euro voor de kosten van het witwasonderzoek. Ook legt de vice-president zich erbij neer dat hij de auto's niet terugkrijgt.


Het veilinghuis heeft de collectie aangeprezen als de "Superstar Collection". Een woordvoerder zegt tegen persbureau AFP dat er interesse is vanuit Europa, de VS, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.


Corrupt
De regering van Equatoriaal-Guinea wordt door mensenrechtengroeperingen beschouwd als een van de meest corrupte regeringen ter wereld. Op papier heeft het land met 1,2 miljoen inwoners een voor Afrikaanse begrippen behoorlijke begroting dankzij de olie-inkomsten. 76 procent leeft echter in armoede.


Vice-president Obiang houdt er een zeer luxe levensstijl op na, zo is te zien op foto's op zijn Instagram-pagina. Eerder werd hij door Frankrijk veroordeeld tot een celstraf van drie jaar voorwaardelijk vanwege corruptie. Hij werd ervan verdacht meer dan duizend keer zijn officiële jaarsalaris te hebben uitgegeven aan de koop van een luxe woning en andere goederen.


Vorig jaar nam Brazilië voor 16 miljoen euro aan dure horloges in beslag. Die waren gegraveerd met de initialen van Obiang.//"

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,780

Re: Heilige Oorlog

@ de plaghiaatfreak zs http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 17#p564917  29-9  10:15:14 :


Wat is dat toch, het in commissie blijven herhalen van het  leugenverhaaltje van de gebande zionistische multinick las ede syriaslave Yard?! Misschien moet je eens een lukuman [of in jouw geval een agam bataawe waala] gaan consulteren, want jij bent al net zo gek als de topicstarter en ‘blondy’ tezamen.


En nu ter zake: zo hé, dus de temea van de waterkant - zonnigestaat - is weer een nos-verhaaltjes aan het knippen en plakken, maar die k*ttenkop verzuimt alweer antwoord te geven op de door mij aan haar gestelde vragen .


Trouwens, wat corruptie en witwassen betreft: daar weet het [multinationale] Nederlandse en Amerikaanse bedrijfsleven/banken alles van. Maar voor dat soort zaken steek jij, zs/etc, liever je kop in het zand.  Zeker voor feiten die jou, kkk, niet welgevallig zijn, zoals b.v.  https://www.bndestem.nl/overig/india-ma … oogle.com/ 


…en nog steeds leven in Nederland zo’n één miljoen mensen zoals jij in armoede!


En wat dat ‘volg het geld’ betreft, waar jij elders mee aan kwam zetten: jij [vr]eet uit Nederlandse staatskas en ik inverteer al tijden een deel van het geld dat nog op mijn  renterekening staat, tegen zo’n 6%, in windmolen- en zonne-energie projecten. smile tongue

2,781

Re: Heilige Oorlog

…en benny met z’n valse lach http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 89#p564889 mag weer een /schuine streep gaan zetten…, of een http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 07#p565007 .punt achter zijn leugenverhaaltjes.


Zo, genoeg voor vandaag; een reactie op mijn keti koti bijdrage volgt misschien morgen.

Re: Heilige Oorlog

@arme plaghiaatpleging,Nu erdogan die per se geen gtnnkr is het groene licht kreeg van Drumpf om de Koerden (volgens erdi van de armeense genocide  'terroristen' genaamd) te gaan uitmoorden en verjagen en als groter plan de 2 miljoen vluchtelingen in de deal met de rest van Europa te gaan herhuisvesten.
De tijd van de Stalins van deze tijd is dus weer actueel.


Nu de Koerden dus weer geslachtofferd zullen worden zal u een ander verhaaltje gaan vertellen?


Zonder twijfel van een obscuur plekje op het internet in eigen woordjes verhaspeld.
Of in uw 'Engels' als dat die naam mag dragen.


U DENKT? Denk dan nog maals.
Gezien uw inborst zal dat niet meevallen.


Resteert u opkrikken van niveau van proctoloogje, logisch toch?

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Heilige Oorlog

drs Plaghiaatpleging Anjoemara wrote:

In 2007–8, Massachusetts’ Armenian Americans confronted the ADL. Hundreds of principled Jewish and non-Jewish activists, scholars, journalists, and organizations throughout America and internationally approved of the Armenian-led campaign.

Arlington, Bedford, Belmont, Lexington, Medford, Needham, Newburyport, Newton, Northampton, Peabody, Somerville, Watertown, Westwood, and the Mass. Municipal Assoc. expelled ADL’s phony No-Place-for-Hate program.

Numerous Jews and Israelis have sympathized with Armenians more than have many Christians. Though Israel won’t acknowledge the Armenian Genocide, the Knesset’s Education Committee wants it to.@plaghiaatpleging,
Een voorbeeldje van uw originaliteit kunt u vinden bij


http://www.armeniapedia.org


Sterkte met opknikkeren,
t blijft een hele onder-neming met uw inborst kennelijk.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,784

Re: Heilige Oorlog

Over olie en [Afrikaanse] grondstoffen.


Hoe zat het ook alweer met die schijnheilige christen oorlog, die de EU / VS, in 2011 [als vervolg op de zogenaamde ‘Arabische lente’ in het noorden van Afrika] begon in Syrië?  O ja, ze leverden wapens [en Nederlandse voertuigen et cetera] aan de terroristische ‘white helmets’, ten einde te bewerkstelligen dat de seculiere Syrische regering ten val zou worden gebracht.


Nu, anno 2019, zijn door hun toedoen delen van Syrië in puin gebombardeerd en trekt ‘blondy’ [met z’n staart tussen z’n poten] zijn vernietigingsapparaat terug naar yankee doodleland.


Wat gaat die asshole nou doen als de Chinese overheid terecht orde op zaken gaat stellen in het voormalig Britse ‘protectoraat’ Hongkong - toentertijd de doorvoerhaven van [Indiase] opium naar China? 
Gaat die zot met z’n tegenstrijdige twitterbeleid de Chinese economie dan ook “helemaal vernietigen” - net zoals die lulhannes dat dreigt te gaan doen met Turkse economie - als dat land de terroristische YPG/IS in het noorden van Syrië gaat opruimen?


Enfin, time will tell!

Re: Heilige Oorlog

@plaghiaatpleging,


U ziet het wijst zich weer vanzelf.


Kant noch wal wordt bereikt door dolende..


t heeft uw onder-steuning hard nodig.


Sterkte met opknikkeren.
Ook met uw inborst een hele onder-neming.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,786

Re: Heilige Oorlog

https://www.uitzendinggemist.net/afleve … jken.html#


...over de koloniale, Nederlandse "politionele 'heilige oorlog' actie"

Re: Heilige Oorlog

@plaghiaatpleging,U ziet t weer.


Altijd weer die verfoeilijke m&m media. en nu komt t even goed uit?


Hoe noemt dat in uw regio?


ondertussen heeft Drumpf allerlei rommels uitgehaald en probeert de eigen chaos creatie in de schoenen van de Koerden te schuiven.


Dat al jaren een humanitaire ramp gaande is is af te lezen aan de miljoenen vluchtelingen


Met erdogan die geen gtnnkr is  zal die ramp alleen maar vergroten.


Plaghiaatpleging, Sterkte met opkrikken.
t wijst zich vanzelf of er constructief resultaat wordt bereikt..


Tot op heden is ook uw inborst geen garantie gebleken voor positieve ontwikkelingen, noch antwoorden over hoe veel vluchtelingen muisje's huisje verwelkomde.of uw arbeidsplekje..


Nog 5 dus ...........

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,788

Re: Heilige Oorlog

…en jij, fundamentalistische pentagram zio-christ  ‘benny met de valse lach’, bent al net zo’n @SShole als die gefrustreerde idioot uit Ruinerwold, Gerrit Jan van D.. 


Die kneus [die onder een alias zijn eigen "evangelie" op het internet postte] hoopt, in zijn waanzin, ook dat de satanistische apartheidsstaat Israël de hellebaas van de wereld wordt.


Maar ja, van een duivelse leimofomanals jij, die persisteert dat in zijn ‘heilige [oorlog] boek’ te lezen staat dat “de probleem-Palestijnen” een “thuishaven” in het land “Saoedi-Arabie" zullen vinden" is alleen maar bedrieglijke spamshit te verwachten!

Re: Heilige Oorlog

*


De Grote Heilige Oorlog is allang gewonnen aan het kruis op Golgotha ruim 2000 jaar gelee.
En straks komt het 1000 -jarige Koninkrijk onder leiding van Jasjoea de grote koning. Hosanna, Hosanna!


Ja jonge, straks wordt Satan verslagen door de Here Jasjoea en zal Hij Zijn 1000-jarige vrederijk op aarde stichten.
En er zal geen oorlog meer zijn en de mensen zullen weer heel oud worden, wel 800 jaar. En de leeuw zal grazen naast een lam.
En vanuit Israel zal de wereld geregeerd worden , 1000 jaren lang.
En landen die geen eer aan koning Jasjoea komen geven, worden bestraft met droogte.


Ook dit wil Satan kopieren; denk aan Hitler met zijn 1000-jarige reich.
Wees dus op uw hoede; ken de schriften!
Leer Jasjoea zo snel mogelijk kennen, voordat t te laat is.
Want je moet hem straks kunnen herkennen/onderscheiden.


*

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

2,790 (edited by j.bakra 2019-10-26 00:08:37)

Re: Heilige Oorlog

@ http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 91#p565291


jij bent net zo'n geflipte post en herpost idioot als "mercy 'zs33xzqc' soliy".


Tot volgende week maar weer!

2,791

Re: Heilige Oorlog

quote NPK:


“Op donderdagavond 7 november organiseert het Nederlands Palestina Komitee een informatieve bijeenkomst over de positie van de Palestijnse Bedoeïenen in de Naqab (Negev), die door Israel van hun grond worden verdreven om er al dan niet joodse kolonisten te vestigen.
'Bedouin communities don’t live on the side of the road in difficult conditions because this is their ‘natural’ lifestyle. They are actually fighting, holding on to the land and refusing to leave, despite all the inhuman and cruel attacks they experience from Jewish settlers and the Israeli army.'
Aan de hand van de documentaire 'Empty Desert, the struggle of Negev [Naqab] Bedouins for their place on the map' en een toelichting door Irène Steinert, die al jaren nauw betrokken bij de bedoeïenen in de Naqab – vooral in het dorp Al-Araqib – zal er via skype worden gediscussieerd met Safa Aburabia en Oren Yiftachel in Palestina/Israel over de noodsituatie waarin de bedoeïenen zijn komen te verkeren.
U bent van harte welkom! Amsterdam, CREA, van 19:30 tot 21:30 uur Toegang gratis”


unquote.


https://www.youtube.com/watch?v=J10_G8OEp4s
”Toen een Israelische grenswacht haar vriend via social media liet zien dat ze goed kon schieten, dook het volgende filmpje op.
Israel Channel 13 liet zaterdag 2 november zien hoe zij de Palestijnse jongeman toeschreeuwt terug te lopen van het checkpoint ( Zaayem, Oost-Jeruzalem). Met de handen omhoog, rugzak en ID-kaart tonend, loopt hij terug. Dan roept ze hem toe zijn handen te laten zakken. Hij verstaat het kennelijk niet, keert zich om en ze schiet.”


Voor de schijnheilige .puntje @SShole: gij zult niet doden - zeker geen ongewapende burgers…, maar dat geldt schijnbaar niet voor dat moordzuchtig zionistische takkewijf!!
Zie tevens:
https://www.nrc.nl/nieuws/2019/10/18/ne … n-a3977251
https://www.nrc.nl/nieuws/2019/11/04/ka … e-a3979052b3em wrote:

.

Re: Heilige Oorlog

@plaghiaatpleging,


U ziet de m&m broksels in t vizier, t wijst zich weer vanzelf.
Jammer dat t u nog steeds niet lukt dat niveau op te krikken.


Maar ja  eigenlijk wel logisch. Immers om van laga latta een hoogstaand wezen te maken blijkt u waarschijnlijk onbegonnen brokkenpiloterij.


Hoopvoller lijkt de tijdelijke vereniging in Libanon, ofschoon uw geloofsgenoten proberen brokken te leggen..
Echter ook dat blijkt een achterhoedegevecht.


Op verschillende plaatsen op de wereld worden op basis van racistische vooroordelen synagogen beklad en erger.
Om over Drumpf, putty en andere " democratische" blaaskaken maar te zwijgen.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,793

Re: Heilige Oorlog

hihihi, het blijft toch lachen om de stoephoer zonnig 'panpan suri van de waterkant; want hare zionistische gheiligeheid http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 73#p565673
is alweer met haar imaginaire vriendje aan het communiceren.


...en ongetwijfeld krijgt ze nu bijval van de eveneens zionistische leimofo motyoyongu b3em!

Re: Heilige Oorlog

.

smile               *               smile     
Here Jasjoea komt eraan.
    Halleluja, halleluja!
    smile           *          smile

Re: Heilige Oorlog

Even krabben en de sexistische broksels worden weer uitgebraakt.


Geen wonder als afstammend van de nazihulpjes..


Er nooit meer bovenop gekomen en feitelijk doorgegeven tot en met nazaterige generaties.
n brakke boel: waar zelfs plaghiaatpleging geen graten in zag.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Heilige Oorlog

Dus dat!


(Niet bestemd voor nazihulpjes en nazatigheden):


De Nederlandse Omroep Stichting in 75 jaar bevrijding
" ... 6 november 1944.....


De Arubaans-Nederlandse verzetsstrijder Boy Ecury is vandaag gefusilleerd. Gisteren werd hij opgepakt in Rotterdam en overgebracht naar de gevangenis het Oranjehotel in Scheveningen. Vandaag is hij op de Waalsdorpervlakte geëxecuteerd.


Op zijn vijftiende kwam Ecury vanuit Aruba naar Nederland. Al snel raakte hij betrokken bij het verzet. Samen met zijn goede vriend Luis de Lannoy heeft hij onderduikers en geallieerde piloten geholpen, Duitse vrachtwagens opgeblazen en treinen laten ontsporen.


Nadat De Lannoy afgelopen februari werd gearresteerd, sloot Ecury zich aan bij de Knokploegen in Den Haag. Met hen voerde hij meerdere verzetsacties uit, waaronder de liquidatie van een NSB'er.


Glimlach
De 22-jarige Ecury is gisteren gearresteerd na het bezoeken van een kerkdienst, in de buurt van het gebouw van de Sicherheitsdienst. Vermoedelijk is hij verraden door een ander verzetslid.


Volgens een medegevangene berustte Ecury in zijn lot. "Ik zal sterven met een glimlach op de lippen...", zou hij gezegd hebben op zijn laatste avond...."Dat dus!

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,797

Re: Heilige Oorlog

@
http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 83#p565683
5-11-2019 16:56:06, zie
http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 74#p565674

2,798 (edited by zonnigsuri 2019-11-06 11:08:12)

Re: Heilige Oorlog

(Zelden en nu ook weer niet bestemd voor sexistische bakrattigheid- en ander landverraad nazaat)Voornamelijk ter lering en vermaak van Plaghiaatpleging.


dat leest ongetwijfeld mee. Met staart tussen de benen vertrekken is net als laffe hyena zelfbenoemde Para"man" vooral sneu.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

2,799

Re: Heilige Oorlog

…en dit


http://forum.waterkant.net/profile.php?id=56025 kennethodove
http://forum.waterkant.net/profile.php?id=56024
http://forum.waterkant.net/profile.php?id=56022
http://forum.waterkant.net/profile.php?id=56021
http://forum.waterkant.net/profile.php?id=56019
http://forum.waterkant.net/profile.php?id=56018
http://forum.waterkant.net/profile.php?id=56013 cedrickgulge


zijn o.a. de nieuwste ‘nicks’ van de uitkeringstrekker mypt33 - vriendinnetje van de werkontwijkende ‘landverlaatster’ zs33xzqc - de kakulimeid.  : ) tongue

2,800

Re: Heilige Oorlog

Wat is het verschil tussen dit


http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 84#p493384
"Front no mang win a verkiezing foe 2015"
"Front no mang win a verkiezing foe 2015"
"Front no mang win a verkiezing foe 2015"
zonnigsuri wrote:
" ...Nu is Bouterse de grootste vijand van het volk....’


en dit


http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 99#p493399
Paraman wrote:
"Front no mang win a verkiezing foe 2015"
"Front no mang win a verkiezing foe 2015"
"Front no mang win a verkiezing foe 2015"
...Nu is Bouterse de grootste vijand van het volk....’ 


?? …inderdaad…, inmiddels heeft Paraman, net als Anjoemara, zijn bijdragen aan Waterkant.net beëindigd en de om economische reden uit Suriname gevluchte werkloze  sm#1 =  de kakuli meid zonnigsuri etc. verzuimde te melden dat zij de reactie van Paraman ‘verdraait’ weergaf - iets wat de stoephoer regelmatig doet.