Topic: Nieuwe dienst speciaal voor mensen woonachtig buiten Suriname

Woont u in het buitenland maar moet iets gedaan worden voor u in Suriname?

Er zijn eenmaal handelingen die verricht moeten worden die u online niet kunt verrichten. U kunt ook niet altijd rekenen op een vriend of familielid die in Suriname woont.

IPT/ IPA zorgt ervoor dat u op professionele wijze de “personal touch” krijgt die u nodig heeft .
Mogelijke diensten:
-    Inkopen doen in een winkel in Suriname die niet online staat. Wij kunnen ook eerst de prijzen vergelijken. (Denk ook maar aan marktonderzoek voor uw bedrijf) Wij kopen de spullen voor u in en doen het voor u op de post.
-    Nagaan of het bedrijf waarmee u zaken wilt doen wel bestaat of dat het bedrijf u de juiste informatie heeft gegeven over diens bestaan en functioneren.
-    Informatie vergaren bij een overheidsinstantie of andersoortige organisatie/bedrijf.
-    Heeft u lopende afspraken met bepaalde mensen en wilt u zeker zijn of die zijn nagekomen? Wij kunnen het navragen en u op een transparante wijze de informatie toesturen.
-    Heeft u een andere dienst van u nodig die u hier niet ziet? Maak gerust contact met ons op en we bekijken samen hoe wij u van dienst kunnen zijn.
De diensten worden verricht in Suriname voor de mensen die overal elders in de wereld wonen. U kunt de facebook page van International Personal Assistant bezoeken voor meer info en eventueel contact.

Re: Nieuwe dienst speciaal voor mensen woonachtig buiten Suriname

Wie O wie kan mij helpen aan een adres of naam waar men Duitse Herders fokt.Of eventueel al pups hebben.
Volgens velen zou dit in Sur. moeilijk zijn,
Ook toekomstige nestjes zijn welkom om te melden.
Bijvoorbaat dank.
ivaneysd@gmail.com