Topic: Amerika Verbod Opgelegd Wapens Te Gebruiken!

Gisteren om precies te zijn en deze topic weer te activeren, is er door de KFSSI een waarschuwing gegeven aan de Amerikaanse staat!

Er schijnen allerlei bewegingen te zijn van Am/Eu..leger richting Iran en de Usa heeft overal rondom in de aanliggende landen al haar mannetjes staan.

Is het jullie niet opgevallen dat Iran het enige land is wat ze nog niet verwoest hebben? (OOOOoopss......Vrede hebben gebracht!)
Denk daar overna.

Noem ze op : Lybie, Egypte, Georgia, Afghanistan, Syria, Lebanon....ik zal er meerdere missen..Vietnam..
zijn allemaal verwoest door de peace brengers binnen de korste tijden.

In het geval van Iran, wordt er al jaren geroepen wat men al wel niet zou doen indien men niet snel dit of dat zou gaan doen.

Bush heeft zitten roepen, Obama heeft dat ook gedaan, Trump blijkt ook mee te willen doen, Israel(zeg: Am) heeft ook haar potje bijgedragen....en wat zien we ?  NIETS!

Precies! Er komt nog steeds niets. En er zal ookniets komen.

Er worden wel wat manoevres uitgevoerd, zoals een slagschip even laten verkennen in de wateren van Iran enzo..of dichtbij....vluchten uit te voeren.
Daar zijn wat verhalen over te vertellen trouwens.

Bijvoorbeeld eentje maar dan ....ga zelf onderzoeken!), 2 keer gebeurt dacht ik zelf, dat er een of ander supersecret snelle aanvals drone vd Amerikanen uit de lucht was gehaald en netjes op de grond gezet, met de vraag aan Amerika of ze dat konden komen ophalen in Iran.

De Am.. hadden nog geprobeert de Iranezen te beschuldigen van het hebben neergeschoten van een van hun vliegtuigen..maar dat ging op in rook, want ze kregen de boodschap hun ding te komen ophalen.

DENK NA!!! 

Maakt niet uit of je millitair/politiek deskundig bent ,totaal irrelevant...met een stel gezonde hersenen begrijp je algauw dat er hier iets anders speelt.

Dit is Baas boven Baas!
Dit voorval heeft zich geloof ik 2 keer voorgedaan in dat gebied, en ook de Russen, die gedeeltelijke kennis hebben van een schijnbare andere technology dan die welke de Amerikanen en Israeliers en Europeanen zo Machtig heeft gemaakt, hebben de Amerikanen niet zo lang geleden nog een staaltje van laten merken, door met hun jets in aanvals vlucht over  Amerikaanse schepen, terwijl ze er niets aan hadden kunnen doen.

De meetinstrumenten ,communicatie en besturings systemen van de shepen werkten niet meer toen dat gevaarlijk moment van de Am op zee aanbrak.
Ze waren totaal overgeleverd aan de Russen, die ze totaal van de bodem hadden kunen vegen.
Nou, denk weer eens na.
......
Wat is er hier gaande?

Daarom ....bovenaan ..mijn Title van deze Topic. De Waarschuwing aan de Amerkianen!
-----

Wat hier gaande is, is een totaal andere vorm van Technology wat niet bekend is bij de heren Beulen  van de planeet, maar ook het gewone volk.

De founder en daarmee de leider van de KFSSI heeft nu terecht deze technology de wereld ingebracht als de enige manier om de mens te beschermen tegen uitroeing van zichzelf.

Met deze uitermate powerful tech, is men instaat alle bommen,Computers,gevechts vliegtuigen, schepen,onderzeers, kernwapens, guns., en idioten totaal impotent te renderen.

Met dit wapen doodt je niets of niemand en niemand doodt jouw.

DAT IS POWER!!!

Niemand van Uranus maakt niemand op de Zon dood en Niemand op de Zon maakt niemand van Pluto dood. Niemand MAAKT Dood!!!

DOOD MAKEN is Anti UNIVERSUM Anti GOD.
DE Anti God gaat niet komen..hij is nooit weggeweest. Hij is right hier en nu mag ie ophoepelen.  LAAt je geen oor aannaaien.

Dat is er wat er speelt. Nu ga jezelf ontwikklen met informatie die sense maakt brada's.
Ga leren hoe jezelf energy opwekt, ga leren hoe je jezelf gezondhoud, ga leren hoe je jezelf kunt voeden., maakt niet uit of er wel of geen supermarkt in een straal van 1 miljard kilometers te vinden iis.

Ga leren waarom geld verleden tijd gaat worden en heel binnekort ook.
Ga leren waarom en vooral Hoe je verneukt bent al die tijd.(Scuse my French:) ..en door Wie 't meest! Zowel jij als DB zijn beiden verneukt...als 2 idiote partijen die mekaar in de eigen haren vliegen.

Zo wordt het spelletje gespeelt en jullie zijn de players op het veld..Beide partijen..terwijl de derde in zijn vuistje lacht en geniet van de ongelimmiteerde voordelen die het hun oplevert,. precies tussen jullie in. WAKE UP!

Dus ...Amerika , Israel, Nato Of Isis of Whoever dan ook die denkt te kunnen gaan Nuken ergens zal gaan merken wat er zal gebeuren.

Dat is de waarschuwing van de KFSSI. en Mehran Tavakoli Keshe.   

Livestream.com/kfssi/KSW