Re: De strijd tussen Wilders en de rest!

j. bakra wrote:

Ik acht het niet uitgesloten dat de partij van Wilders, net als de partij Trump, op 15 maart a.s. de grootste partij wordt.  Maar daar waar de president van de VS als een soort dictator á la Hitler per decreet kan regeren - omdat beide kamers een republikeinse meerderheid hebben en hij daar dus nauwelijks tegenspraak zal ontmoeten, anders dan voor de bühne  - moet de dictatoriale baas van de pvv een coalitie gaan smeden.


Zie pos 46.


De ene oude vieze man die het voor de andere opneemt, maar keihard op zijn bek valt.
Dat is pas lachen  lol

Onze daden, goed of slecht, volgen ons als schaduwen.

                                To-Shio-Hing

Re: De strijd tussen Wilders en de rest!

http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 47#p507147


Je hebt voor één keer een puntje, koeliewintje - ik verzuimde het woordje ‘van’ te typen tussen ‘partij’ en ‘Trump’.


Dus voor alle duidelijkheid volgt hier de gehele zin nogmaals: Ik acht het niet uitgesloten dat de partij van Wilders, net als de partij van Trump, op 15 maart a.s. de grootste partij wordt.

Re: De strijd tussen Wilders en de rest!

Peiling onder allochtonen: Surinamers stemmen massaal op de PVV en DENK is de partij van ‘de boze bruine man
Door Alina Sedee  6 februari 2017


Surinamers stemmen in maart massaal op de PVV uit bezorgdheid over de immigratie en de invloed van de islam in ons land. Turkse en Marokkaanse Nederlanders kiezen voor DENK en laten de PvdA links liggen. Dit blijkt uit de EtnoBarometer, een peiling onder 1792 allochtone Nederlanders door marktonderzoeker Aziz El Kaddouri.


‘DENK is de partij van de boze bruine man’, constateert El Kaddouri in het AD van vandaag. Die partij behaalt volgens zijn peiling 1 zetel. DENK is  razend populair onder Turkse en Marokkaanse jongeren. Die geven hun stemadvies door aan hun familie die minder goed geïnformeerd is over de politiek in ons land.


Van de Turkse Nederlanders stemt 40 procent op DENK en kiest 34 procent van de Marokkanen voor de partij. Overigens is minder dan de helft van de allochtonen van plan om te stemmen.


UvA-politicoloog Floris Vermeulen heeft wel een verklaring voor de overstap van allochtone PvdA-kiezers naar DENK: Turken en Marokkanen vinden religie en hun land van herkomst het belangrijkst. DENK laat zich niet kritisch uit over Erdogan. De PvdA doet dat wel en heeft genuanceerdere standpunten over religie dan DENK.


Dat plaatst de felle aanval van PVV’er Louis Bontes op Öztürk in een ander perspectief. ‘Ga terug naar Turkije’, brieste Bontes vorig jaar toen hij zich kwaad maakte over de loyaliteit van de DENK-leider die vooral bij Turkije en niet bij Nederland leek te liggen. Jongeren stemmen namelijk op DENK omdat ze zich in de eerste plaats Turk of Marokkaan voelen en dan pas Nederlander. Op die sentimenten speelt DENK voortdurend in.


Nederland kan miljoenen aan subsidies over de balk blijven smijten aan integratiebevorderende initiatieven, maar dat heeft geen enkele zin wanneer hun aversie tegen Nederland tegelijkertijd gevoed blijft worden door mannen die vrouwen uitsluiten en de kloof tussen burgers met verschillende achtergronden opzettelijk vergroot. DENK is nooit opgericht om Nederland te verbinden. Dat is de schokkendste uitslag van Kaddouri’s peiling.
De Dagelijkse Standaard


Ziehier, nog veel meer Surinamers met een enorme dosis gezond boerenverstand, in tegenstelling tot degenen, die zichzelf tot slaaf van de PvdA-plantage hebben gemaakt in de hoop om van de wieg tot het graf verzorgd te worden.

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

Re: De strijd tussen Wilders en de rest!

Na de verkiezingen (zeg maar pakweg 4 maanden later) verwacht ik een mooie evaluatie van onze hindufundamentalist Dewanand aka Las  Fouta.
Althans als hij niet weer opgenomen is in Vogelenzang of Parnassia/Zichtenburg.

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"