Topic: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

Zoals iedere persoon op aarde opgemerkt heeft, is de nieuwe sterke man van de wereld, de Amerikaanse president Trump, politiek incorrect. Hij doet wat hij beloofd en gezegd heeft en zwijgt niet – de door politieke correctheid opgelegde zelfcensuur – om zaken te benoemen, welke de knuffelneger van de zichzelf superieur wanende blanke elite achterwege liet. Trump gaat zelfs zover om te proberen de verhoudingen binnen de ‘trias politica’ te wijzigen, omdat zijn voorganger als hoofd van de uitvoerende macht macht aan rechters uit handen gegeven heeft. Daarom óók zijn keuze van een conservatieve rechter als kandidaat om de vacature in het Supreme Court op te vullen. Daarom óók leidt een rechter uit de staat Washington – grenzend aan Canada en het domein van de Democraten – het verzet tegen de ‘immigration ban’ op basis van het discriminatie motief. Feitelijk heeft Trump op een slimme wijze deze rechter nu reeds ‘kaltgestellt’, door hem voor de volgende islamitische terreuraanslag, die er ongetwijfeld zal komen, verantwoordelijk te stellen, beseffende, dat ook rechters niet in ivoren toorns wonen en zich ter dege ervan bewust moeten zijn, uit welke hoek de politieke opinie waait.


In het onderstaande bericht heeft Trump sancties tegen de vice-president van Venezuela opgelegd, gezien zijn betrokkenheid bij de internationale drugshandel en witwaspraktijken, welke hiervan een gevolg zijn. De Amerikaanse inlichtingendiensten hebben reeds lang een lijvig dossier over de drugsgerelateerde activiteiten van de huidige Surinaamse president. Zij weten, wie de poppenspeler is, die aan de touwtjes van de marionetten Etienne  Boerenveen en Dino trok. Zij hebben de vriendschap tussen de beruchte Guyanese drugscrimineel Roger Kahn en de Surinaamse president op juiste waarde weten in te schatten.


Het meest van deze informatie had de VS op het moment, dat de politiek correcte Obama het Witte Huis betrok. Bouterse stond al internationaal gesignaleerd, maar kon als nieuwbakken president een enkele keer de VS bezoeken om de VN toe te spreken. Barack Obama respecteerde de gewoonte om buitenlandse presidenten, die de VN willen toespreken onschendbaarheid te verlenen. Dit veranderde pas, nadat zoon Dino, waar de Amerikanen ook een lijvig dossier over moeten hebben, voor drugssmokkel naar de VS tegen de lamp liep. Bouta besefte als geen ander, dat Dino ook over zijn handel en wandel verhoord is geworden. Dino heeft geen levenslang gekregen, maar zestien jaar, omdat hij eieren voor zijn geld koos, door met de autoriteiten mee te werken.


Donald Trump is niet politiek correct en zal Bouta, ondanks het feit, dat hij staatshoofd is, in de boeien laten slaan, zodra hij een voet op Amerikaanse bodem durft te zetten. Vervolgens zal een uitzettingsprocedure aan Nederland worden opgestart en gaat de VS werken aan de strafbaarstelling van Bouterse in de VS zelf, nadat hij zijn straf in Nederland heeft uitgezeten. Dan zal hij nooit meer het daglicht zien. Bouta wil niet levenslang opgeborgen worden, dus beperkt hij zijn reisgedrag tot de landen van eveneens criminele machthebbers, waarmee hij bevriend is en niets hoeft te vrezen, namelijk Venezuela, Cuba en Equatoriaal Guinee. In dat rijtje landen heeft Suriname zich sedert mei 2010 gevoegd, omdat hij tot heden niet hoeft te vrezen voor zijn misdaden uit het verleden door een Surinaamse rechter zwaar gesanctioneerd te worden.
Sancties VS tegen Venezolaanse vicepresident

Bewerkt door: Redactie 14-02-17, 03:10 Laatste update: 06:36 Bron: BELGA


De Verenigde Staten gaan sancties opleggen tegen de de vicepresident van Venezuela voor internationale drugshandel en witwaspraktijken, meldt het Amerikaanse ministerie van Financiën in een verklaring. Als gevolg van deze  Hij het land niet meer in.


Ook mogen Amerikaanse burgers, bedrijven en instellingen mogen ook geen zaken meer doen met de politicus.


El Aissami is de hoogstgeplaatste Venezolaan aan wie sancties worden opgelegd vanuit de VS. De 42-jarige El Aissami werd begin dit jaar door president Nicolas Maduro aangesteld, zodat hij aan de macht komt als de president voor het einde van zijn termijn wordt afgezet. De rechtse oppositie in Venezuela probeert al sinds vorig jaar om Maduro weg te krijgen, omdat hij volgens hen verantwoordelijk is voor de zware economische crisis waarin het land verkeert.


Volgens de VS speelt advocaat El Aissami 'een belangrijke rol in de internationale drugshandel'. De vicepresident zou er niet alleen voor gezorgd hebben dat grote hoeveelheden drugs de VS binnengekomen zijn, hij zou ook een hand boven het hoofd van verschillende drugshandelaars gehouden hebben.


Ook zijn sancties opgelegd aan Samark López, een rijke zakenman met wie El Aissami volgens de VS samenwerkt. Als gevolg van de sancties worden de tegoeden van dertien bedrijven bedrijven van López, waarvan vijf gevestigd zijn in de staat Florida, bevroren.


De sancties volgen op een jarenlang onderzoek naar drugshandelaars in Venezuela, zegt John E. Smith, topman van het Amerikaans ministerie van Financiën. De vicepresident ontkent alle beschuldigingen.
AD.nl

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

http://www.knack.be/nieuws/wereld/natio … 14617.html


...en de bejaarde soldaat Keith Kellogg - hij is één jaar ouder dan j.bakra - wordt, na evaluatie door blondje Trumpie, wellicht zijn opvolger.

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

Ach Las Fouta adoreert alleen foute figuren die heel wat bluffen en djaffen maar achteraf zielige paranoïde, impotente en gespleten persoonlijkheden blijken te zijn net als hii zelf.
Trump kan zelf geen deukje in een pak boter slaan; draait, kronkelt en waait met alle winden mee.
Constant komt hij terug op al de beloften die hij gemaakt heeft of wordt hierop teruggefloten.
De Deep State heeft hem volledig in haar zak.
Een voor een worden zijn kandidaten als Flynn etc. uitgeschakeld en daarvoor in de plaats komen bejaarde oorlogshaviken die tegen dementia aanlopen; kassa voor neocons en oorlogszuchtige democraten.

Flynn als veiligheidsadviseur zou de in en in corrupte CIA, FBI en National Security eventjes gaan reformeren; wel hij is door deze zelfde organisaties een pootje gelicht en Trump durft niet eens zijn smoelwerk open te doen (alleen als het om bashen van machteloze moslims betreft en zionisten behagen zoals Las Fouta doet).

Flynn was ook voorstander van verbeteren van betrekkingen met Rusland maar de oorlogszuchtige Neocons hebben daar roet in het eten gegooid en nu eist die domme Trump dat Rusland de Krim ook nog teruggeeft; laat hij maar proberen dit af te dwingen die imbeviele impotente opportunistische klojo. Hij komt dan van een koude kermis thuis.

Vanaf zijn aantreden als President moet Trompet (veel pogingen tot getrompetter maar weinig geluid dan alleen windjes uit zijn achterwerk) de ene klap na de andere incasseren van Neocons, Ziomedia, de Senaat, de hypocriete zionistische Hollywood sterren en zelfs van Europese politici.
En hij neemt deze klappen zonder zijn beruchte "you are fired" tegenacties.
Zijn zonder morren acceptatie van Flynn's aftreden laat zien wat voor lafaard en opportunist hij is.


Flynn is geen brave borst maar hij was Trump's hero en die liet hem als een baksteen vallen; dat zegt genoeg over de man zijn slap karakter. En zo een wanproduct komt de andere misbaksel Las Fouta ons hier aansmeren.
Het heeft de Deep State slechts enkele weken gekost om Trump te castreren.


Trump is de spreekwoordelijke shabbos-goy, de loopjongen van de Israhell Lobby.
Hassan Nazrallah de Hesbollah leider had gelijk over deze debiele persoon Trump toen hij hem een idioot noemde:
Nasrallah: Trump is an 'idiot'


Hezbollah leader mocks Trump, says his presence in the White House makes him very optimistic.


http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/224872


En de reacties van zionisten op Nasrallah zeggen boekdelen over de zionist Tump.

De Chinezen en Iraniërs lachen in hun vuistje met deze dorpsgek. De Russen lachen niet openlijk, ze glimlachen en kijken of er nog wat gezond verstand zit in de Amerikaanse Buitenlandse politiek dat de wereld kan behoeden voor een totale nucleaire oorlog.
Maar elke samenwerking tussen Noord Amerika en Rusland lijkt te zijn uitgesloten en gestorven na het vertrek van Flynn.


De EU leiders zullen wel feestvieren omdat Trump niet de bogeyman blijkt te zijn maar een deurmat waar ze hun voeten op kunnen vegen en NATO kans heeft op overleving.


Er zijn slechts twee lichtpuntjes uit deze puinhoop:
1. Hillary zou veel erger zijn geweest met haar oorlogsdrang en fêteren van oorlogsindustrie en roofkapitalisten
2. Om Trump de castreren heeft de Deep State de VS en het Anglo-Saksische Rijk (vanwege de interne strijd) behoorlijk moeten afzwakken net zoals de zuiveringen van Erdogan het Turkse militair apparaat behoorlijk heeft afgezwakt en de anti-Trump kleuren revoluties (zie al de protesten die nog steeds gaande zijn) veroorzaken ook behoorlijk veel schade aan de geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, gezag en kredietwaardigheid van de VS.

Het Kremlin vergelijkt Trump nu al met Yanukovich van Oekraïne die democratisch gekozen was maar door kleurenrevoluties vervangen is door een dictatoriaal regiem.
De VS stevent af op een status als Oekraïne.


Er breken donkere tijden aan voor de VS en als Las Fouta en andere PVV idioten hun zin krijgen gaat Nederland dezelfde kant op.Even een nuancering en rechttrekken van de onzin van Las Fouta aka Dewanand die hindu zionistische fundamentalist.

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

Het lijkt er op dat alle grote fans van Donald Duck (Trum) plotseling tot inkeer zijn gekomen.

Obama was waardeloos vlgs hun maar Donald is vele male slechter.

De verenigde Staten van Amerika gaat steeds meer op een bananen republiek kaliber Suriname lijken.

Achterklap, roddel , ongeloofwaardige bestuurders en politiek en het land naar de klote helpen. smile

Wie stopt Trump?? hihih

'Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht het te zeggen met mijn leven verdedigen.
Voltaire

5 (edited by Anjoemara 2017-02-15 09:38:12)

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

Henry Siegfried wrote:

Het lijkt er op dat alle grote fans van Donald Duck (Trum) plotseling tot inkeer zijn gekomen.

Obama was waardeloos vlgs hun maar Donald is vele male slechter.

De verenigde Staten van Amerika gaat steeds meer op een bananen republiek kaliber Suriname lijken.

Achterklap, roddel , ongeloofwaardige bestuurders en politiek en het land naar de klote helpen. smile

Wie stopt Trump?? hihih

Obama heeft de neocons carte blanche gegeven en hen thans in deze machtige positie gemanouvreerd. Met Trump was er hoop naar aanleiding van zijn verkiezingspropaganda dat hij een einde zou maken aan de vele oorlogen van oorlogszuchtig Obama en de troepen zou terughalen alsook zich gaan focussen op eigen Amerikaanse industrie en bloei in plaats van Fêteren van het militair industrieel kartel en multinationals die het eigen volk beroofden.
Dat blijken dus loze woorden te zijn.
Maar al met al is de VS nu zodanig afgezwakt door deze interne strijd dat ze minder gauw haar roofkapitalistische plannen kan verwezenlijken.
En dat is winst voor Anjoe. Nog steeds is Anjoe blij dat Trump de boel daar bezig houdt in plaats van Obamofielen die alle verwoestende energie kunnen richten op de Derde Wereld.
Blijf jij maar die grootste oorlogspresident allertijden Obama adoreren; zegt genoegt over jouw Uncle Tom's mentaliteit en dom blindstaren op een president, zijn giga fouten vergevend, enkel en alleen omdat hij een kleurtje heeft.

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"

6 (edited by Anjoemara 2017-02-15 09:49:08)

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

En bovenal is door het hele Trump debacle duidelijk geworden (voor zover het nog niet duidelijk was) voor vele Amerikaanse kiezers wie de echte macht heeft in de VS; de Deep State en niet de president. De Deep State is nu openlijk in het daglicht getreden; ze hebben openlijk strijd geleverd en gelobbyd en hun smerige geheime diensten en contacten met de media bloot gegeven. Vooral na oprakelen van vermeende beïnvloeding door Rusland van hun verkiezingen, van het lekken van e-mails etc.


Het volk heeft moralistisch goed en juist gekozen voor hoop; hoop op verbetering na de donkere Obama jaren.
Ze heeft zich alleen verkeken op het karakter van de andere charlatan en buiten de macht van de Deep State gerekend.


Een kleine hoop is dat het volk nu wakker geschud zal worden en bij de volgende verkiezingen massaal gaat voor een president die echt schoon schip houdt.
Er zijn genoeg zoals Tulsi Gabbard, Jill Stein etc.
En mocht deze president ook door de Deep State uitgeschakeld worden dan rest een bloedige revolutie.

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

zie #2: …trouwens, als soldaat Flynn ongeoorloofde gesprekken met de Russische ambassadeur in de VS voerde heeft zijn baas daar toch ook van geweten?!!


Dus… https://www.youtube.com/watch?v=NIPneVet3Jo ?


Overigens, een minder agressie benadering door de oorlogszuchtige VS en de Navo jegens Rusland zal de zo gewenste wereldvrede zeker dichterbij brengen.

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

j.bakra wrote:

zie #2: …trouwens, als soldaat Flynn ongeoorloofde gesprekken met de Russische ambassadeur in de VS voerde heeft zijn baas daar toch ook van geweten?!!


Dus… https://www.youtube.com/watch?v=NIPneVet3Jo ?


Overigens, een minder agressie benadering door de oorlogszuchtige VS en de Navo jegens Rusland zal de zo gewenste wereldvrede zeker dichterbij brengen.

Exact dat is de winst. Met Clintons aan de macht zouden we op de oude oorlogszuchtige voet onverminderd en zelfs een tandje hoger doorgaan. Nu is er een impasse. Laten we hopen dat het vervolg een de escalatie wordt.

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

voor sommigen geldt:


Zoals de wind waait......................waait mijn vlagje

'Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht het te zeggen met mijn leven verdedigen.
Voltaire

10 (edited by Anjoemara 2017-02-16 07:40:01)

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

Hoezo met alle winden meewaaien...?

Het was duidelijk dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen een onderlinge strijd van de 1% rijke elite en Deep State was..........

Het ging erom .... een keuze uit twee kwaden want andere smaken zijn er niet sinds de moord op JFK en door de ziomedia gebrainwashte massa....Het positieve nogmaals is dat door deze onderlinge strijd de VS thans haar handen vol heeft aan eigen binnenlandse problematiek en behoorlijk afgezwakt en dat juich ik toe...


En hopelijk ook nog eens minder oorlogen of dat ze deze keer op keer mogen verliezen, hieraan doodbloeden en kapot gaat....

Wat HS en consorten kwalijker genomen mag worden is dat ze Amerikaans presidenten adoreren ondanks kennis hebbende van hun genocidale praktijken en vooral als het om een gekleurde president gaat extra een blinddoek op zetten.

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

Ondertussen de volgende kandidaat voor een ministerspost een pootje gelicht.
Laat zien wat voor tuig met Trompet wilt samenwerken.


Hetzelfde zal hier bij Wilders plaatsvinden; alleen maar racisten en gajes om hem heen.
Las Fouta voelt zich daarbij als een vis in een vijver.

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

De ene na de andere olie domme "oplossing" van Trump voor de economische malaise van de VS wordt getorpedeerd.
Zijn belasting heffing op importproducten zal gepareerd worden met tegenmaatregelen door grote spelers als China bijvoorbeeld.
Dit land heeft vele middelen ter beschikking zoals niet meer inkopen van Amerikaanse soya, auto's en andere machine onderdelen maar dit b.v. betrekken van Brazilië, Zuid Azië, Rusland etc. China kan ook met de munt manipuleren en een prijzenoorlog beginnen. Ook Europa zal tegenmaatregelen nemen. Door de sterkere dollar dat Trump nastreeft zullen zwakkere landen elders hun producten afnemen etc, etc,. Een cadeautje uit eigen zak dus. Het congres zal dit uiteraard wegstemmen; doen ze dat niet dan zal het sneller bergafwaarts gaan. De klok is aan het tikken voor doomsday.

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

https://theburningbloggerofbedlam.wordp … on-terror/


[…]The striking story that illustrates this point came to my notice initially via the Free Thought Project, primarily citing Glenn Greenwald at The Intercept and the work of Jeremy Scahill: it involves two children from the same family, both having been murdered by American actions – one of them during the Obama administration and the other now in the Trump administration.


One of the new White House’s first acts in the manufactured War On Terror it has inherited from previous administrations was a raid in Yemen, targeting a compound that was claimed to have housed Al-Qaeda officials. 


Both President Trump and sections of the US media mourned the death of a SEAL Team member killed in the assault (who was hailed a ‘hero’ in that same strange way that Iraq War sniper/assassin Chris Kyle was): but most media outlets didn’t bother noting the women and children – as many as 10, according to on-the-ground reports in Yemen – also killed in the raid. […]


derhalve adviseer ik president Bouterse zijn counterpart 'blondje Trump' links te laten liggen.

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

Donald Trump's most bone-chilling tweet


By Dean Obeidallah


Updated 2112 GMT (0512 HKT) February 6, 2017


Trump rips federal judge who halted travel ban 01:33


Story highlightsTrump's attempt to delegitimize the federal judiciary is terrifying, says Dean ObeidallahTrump seems intent on bypassing our system of checks and balances, he writes

Dean Obeidallah, a former attorney, is the host of SiriusXM radio's daily program "The Dean Obeidallah Show" and a columnist for The Daily Beast. Follow him@deanofcomedy. The opinions expressed in this commentary are his.

(CNN)On Saturday morning, President Donald Trump may have unleashed his most bone-chilling tweet -- at least to those who believe the United States should not become a Trump-led dictatorship. And I don't make that comment simply to be provocative or without giving it a great deal of thought. Our democracy is far more fragile than some might grasp and Trump is engaging in a concerted effort to undermine the workings of it.


Here is Trump's truly jaw-droppingtweet from Saturday morning: "The opinion of this so-called judge, which essentially takes law-enforcement away from our country, is ridiculous and will be overturned!"


Why is this so concerning? It's OK to argue about whether the judge should or shouldn't have issued this order. But Trump is apparently attempting to delegitimize our federal judiciary by calling Judge James Robart, a George W. Bush-appointed judge, a "so-called" judge while arguing that his decision is "ridiculous."


Facts still matter about US terror threat (Opinion)


Let's be blunt, because the stakes demand it: An independent federal judiciary is our last, best hope at preventing Trump from violating the US Constitution and illegally grabbing power. And Trump has to understand that, hence his attempt to undermine it.


The President truly appears to be leading a master class in transforming the United States into a dictatorship. Trump -- and it's fair to assume it is by design -- has sought to undermine anyone or anything that tries to counter him.


First, Trump has made the media -- which is a watchdog of our presidents -- a focus of his attacks, calling them "dishonest," claiming they peddle "fake news" and even recently labeling them"the opposition party." The practical result is that when the media calls out Trump's lies and presents objective facts to counter him, his followers will likely dismiss the media reports and instead side with Trump.


Then Trump went after our intelligence agencies because he didn't agree with their views on Russia's involvement in our recent election. Trump lashed out,calling these agencies, charged with gathering information for our national security, "disgraceful" and accusing them of leaking information, comparing it to "something that Nazi Germany would have done."


Trump has clearly begun the process of destroying their credibility so if they come forward in the future to oppose his views or offer facts to undermine his position, he will tell his followers they also aren't to be believed.


And now Trump, who attacked a judge during his campaign, citing his Mexican heritage, has turned on our judiciary again. But this time it's far more disturbing given Trump is not a candidate, but president of the United States. The rationale must be assumed to be the same, namely that Trump wants to delegitimize the judiciary so that court decisions Trump disagrees with will be viewed by his followers as at the least horribly partisan, or at worst invalid.


It's frightening to think where this could lead. For example, when the United States Supreme Court ruled in the historic case of Brown v. Board of Education that racial segregation in our public schools was unconstitutional, it took then-President Dwight Eisenhower to implement that decision.


Arkansas Gov. Orval Faubus had refused to follow the Court's decision and instead surrounded an all-white high school in his state with National Guard troops to prevent its integration. Eisenhower responded by federalizing the Arkansas National Guard to enforce the Supreme Court's seminal decision and allow black students to attend the school.


Would Trump do the same if he had passionately disagreed with the Court's decision or would he simply ignore it while attacking the legitimacy of our judiciary, sparking a constitutional crisis? And would certain Trump-supporting federal agency heads, or even federal officers, refuse to follow court orders (or at least do it very slowly) because Trump has convinced them the federal judiciary's decisions cannot be trusted?


There's no doubt Trump supporters are very loyal to him personally. Keep in mind that Trump infamously bragged that he could even shoot a person on Fifth Avenue in New York and his supporters would still be on his side. And according to a CNN/ORC poll, while Trump has only a 44% approval rating overall, 90% of Republicans think he's doing a good job.


The Founding Fathers enshrined a separation of powers in our Constitution so that there would be inherent checks and balances to avoid a situation where a president could become a king. After all, the Founders had just risked life and limb rebelling against the King of England.


Trump's concerted attacks to delegitimize our media, our intelligence community and now our federal judiciary would have no doubt alarmed them. And it should be terrifying to every American who truly believes in our Constitution and in the promise of America.

Als in eerste instantie GERECHTIGHEID plaats vindt, blijven excessen uit om welke vaak nog harder wordt "geroepen" om "GERECHTIGHEID"

15 (edited by Anjoemara 2017-02-17 10:03:09)

Re: Onder president Trump zal Bouta nimmer een voet in de VS durven zetten

Hoe slecht Trump ook is; we moeten niet vergeten dat een nog slechtere macht en kracht achter de oppositie tegen Trump schuilt.


Liberaal progressief Links is nu een samenwerking aangegaan met de Deep State tegen de racistisch, mysogyne, homofobe werkende klasse; tegen de “Trump deplorables” die hem gekozen hebben. Liberaal links wordt zo gebruikt; doet mij aan de salonsocialisten van Nederland denken. We worden keer op keer verneukt. En als de Deep State via Pence de vice president openlijk de volledige macht heeft dan gaan alle remmen los en kunnen we echt WWIII verwelkomen.Dit alles wordt helder weergegeven door Dr. Paul Craig Roberts.Aan het einde van WWII besloot het Militair Industrieel Complex (MIC) dat de winsten van inkomsten door oorlog en bedreigingen veel lucratiever waren dan een eeuw van vrede.
Dit MIC manipuleerde een zwakke en onervaren president Truman tot een Koude Oorlog met de Sovjet Unie. De leugen was gecreëerd en geaccepteerd door een goedgelovig Amerikaanse bevolking dat Internationaal Communisme de wereld dreigde te veroveren.
Het was een doorzichtige leugen omdat Stalin juist Leon Trotsky en alle andere communisten die  een wereld revolutie nastreefden vermoord had. “Socialisme in één land”, verklaarde Stalin.


Opportunistische academisch geschoolde experts gingen mee in deze leugen.
Tegen 1961 was de overkoepelende macht van het MIC duidelijk voor president Eisenhower, een 5 sterren generaal die de invasie van het door Duitsland bezette West Europa had geleid.
De private macht van dit militair/veiligheid complex (Eisenhower noemde het militair industrieel complex) maakte hem zo ongerust dat hij bij zijn afscheidsrede het Amerikaanse volk waarschuwde voor haar misleiding van democratie en raadde hen aan om deze democratische waarden te bewaken.


Tot aan WWII had de VS geen wapenindustrie maar is thans in 1961 een permanente mega industrie waar 3,5 miljoen mannen en vrouwen direct bij betrokken zijn en jaarlijks meer aan militaire uitgaven gespendeerd wordt dan de totale netto inkomsten van alle andere US corporaties tezamen.
Dit samengaan van een immens militair apparaat en grote wapenindustrieën heeft een dominante invloed op de economie, politiek en zelfs spiritualiteit dat in elke stad, Senaat, overheidsapparaat gevoeld wordt. Het heeft een impact op de arbeid, grondstofvoorraden en levensbehoeften van iedereen in deze maatschappij.


Zijn volledige toespraak in 1961 voor het Amerikaanse volk:


“Until the latest of our world conflicts, the United States had no armaments industry. American makers of plowshares could, with time and as required, make swords as well. But now we can no longer risk emergency improvisation of national defense; we have been compelled to create a permanent armaments industry of vast proportions. Added to this, three and a half million men and women are directly engaged in the defense establishment. We annually spend on military security more than the net income of all United States corporations.


“This conjunction of an immense military establishment and a large arms industry is new in the American experience. The total influence — economic, political, even spiritual — is felt in every city, every State house, every office of the Federal government. We recognize the imperative need for this development. Yet we must not fail to comprehend its grave implications. Our toil, resources and livelihood are all involved; so is the very structure of our society.


“In the councils of government, we must guard against the acquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex. The potential for the disastrous rise of misplaced power exists and will persist.


“We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes. We should take nothing for granted. Only an alert and knowledgeable citizenry can compel the proper meshing of the huge industrial and military machinery of defense with our peaceful methods and goals, so that security and liberty may prosper together.”


Het was echter paarlen voor de zwijnen gooien omdat het een alerte en bewuste burgerij vereiste; iets wat vrijwel geen enkele natie heeft.
Het Amerikaanse volk is eerder zorgeloos en stevent van het ideologisch spectrum van links naar rechts af op zelf vernietiging.
De nieuwsbladen en TV media dienen als propagandisten voor het heersende MIC en Wall Street elite en zorgt ervoor dat het volk niet anders dan valse voorgekookte informatie ontvangt.
De doorsnee burger leeft hierdoor in een schijnwereld in dienst van een kleine machtige elite.


Trump heeft deze Deep State nu uitgedaagd en zich thans gerealiseerd dat hij zelf eieren voor zijn geld moet kiezen anders wordt hij een kopje kleiner gemaakt.
Het MIC is thans zo machtig geworden dat de conservatieve zionist Bill Kristol openlijk zijn voorkeur heeft uitgesproken voor een coup door de Deep State tegen de democratisch gekozen president Trump:


http://www.breitbart.com/big-government … overnment/


Liberaal progressief Links is nu een samenwerking aangegaan met de Deep State tegen de racistisch, mysogyne, homofobe werkende klasse; tegen de “Trump deplorables” die hem gekozen hebben.


Dr. Paul Craig Roberts was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and associate editor of the Wall Street Journal. He was columnist for Business Week, Scripps Howard News Service, and Creators Syndicate. He has had many university appointments.


Hopelijk doet links en liberaal nu mee om straks als Trump valt ook door te gaan tegen de Deep State anders is het 3x niks.
Net zoals Obama die een ander uiterlijk had maar het volk op dezelfde (weliswaar met "fluwelen" aanpak) verneukte.


Treffende reactie van een poster:


What a steaming pile of crap! I was never in love with the Obamas, because I was smart enough to see right through this Hollywood created "perfect black couple". While Michelle was singing in the kareoke bar, Barack was back at the white house working on his "kill list". He was given the now worthless Nobel Peace prize, for doing absolutely nothing, and then proceeded to kill more innocent men, women and children than G.W.Bush before him. He promised to prosecute the corrupt bankers who crashed our economy, then he appointed them to his cabinet. Obama is a worthless fraud and POS. Trump is also a POS, but a slightly smaller POS than Hillary, which is why he was elected.


Effe voor de duidelijkheid en vooral voor de eeuwig loerende trollende Vibradel: POS betekent Peace Of Shit. Net zoals de Vibradel big_smile

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims... but accomplices”
"George Orwell"