Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

http://thegrapepub.com/?p=2438
’[...] Gezien het feit dat de ene na de andere prominente VVD’er op heterdaad met zijn handen in ‘de koektrommel’ wordt gegrepen, of anders wel met een ledemaat onder een rok, lijkt het de hoogste tijd om het probleem VVD eens grondig aan te pakken.
Om bij deze aan de woorden van Dijkhoff te refereren, dat is niet omdat we iets tegen de VVD hebben, maar dat is slechts om de leden van de VVD te helpen…’

   
...en het visje dat de quasi liberale Klaas uitgooide, ter zake zijn ‘postcode/klasse-justitie’ plannetje, zou ook zomaar uit het kamp van het geblondeerde kamerlid Geert W. - een postkoloniale revanchist met zionistisch-Indische roots - kunnen zijn gekomen!


En dan nog dit: de tijdelijke bewoner van het ‘witte huis’ te Washington [die andere ‘blondy’ die nu Justitie gaat zuiveren van ‘slechte’, hem niet-welgevallige mensen] trekt op met de MEK [Iraanse Volksmoedjahedien]; schimmige lieden met terroristische activiteiten die tot voor kort in Amerika nog op een terreurlijst stonden en daar in de EU nog steeds op staan.


Naar het zich laat aanzien zijn het dat soort [soennitische] jihad strijders in uniform - getraind in de Golfstaten door hoogstwaarschijnlijk mossad agenten - die verantwoordelijk zijn voor de terroristische aanslag in de Iraanse stad Ahvas - waarbij minstens 24 personen om het leven en vele tientallen ernstig werden verwond.

 
Denk vooral ook hieraan: onder verantwoordelijkheid van de roofridders-knecht Rutte [qua politieke visie een supporter van Donald J. T.] werden [Syrische] terroristen gesteund met o.a. communicatie apparatuur / uniformen en Nederland biedt dus ook onderdak aan die Nederlands-Iraanse, terroristisch getinte, organisatie ASMLA  [Arab struggle movement for the iberation of Al-Ahwaz] te Delft en Den Haag! 
 

O ja, naar het schijnt werd de terroristenvoorman Ahmad Mola Nissi in Den Haag geliquideerd door een buitenlandse mogendheid - wellicht als vergelding voor de moord, destijds, op o.a. de Iraanse kernfysicus Daryoush Rezaei, vlak voor zijn huis in Teheran.

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

Waterkanters,


nu blijkt dat die nier die volgens GMAP door abrahams zou zijn afgestaan met complicaties te komen.
Niet volgens de geaccommodeerde praatpalen van die pa van de beste...


nee het gaat geweldig goed.
jammer dat de werkelijkheid laat zien dat er een groot aantal afspraken wordt afgezegd....


het kan natuurlijk zijn dat er weer een listig plan achter de hand wordt gehouden doch als er geen lacherige vent meer op het toneel staat te dansen vragen mensen zich in gemoede af wie er nu weer op de schopstoel zit.


of zou het aan de adviezen van Abra liggen?
Zo ja welke adviezen heeft ie gegeven eigenlijk in al die jaren dat na het gedwoinngen ontslag er een luwe post werd geaccommodeerd?
Welke in al die tijd hebben tot een positief resultaat geleid?


Owee   Volg het geld. Nog niets boven water.


#mosquemetoo

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

...and follow the money


https://www.nu.nl/politiek/5477900/vvd- … rstel.html


VVD-senator ontkent belangenverstrengeling bij stemmen over wetsvoorstel Gepubliceerd: 24 september 2018 15:37 Laatste update: 24 september 2018 16:21
   
Anne-Wil Duthler vindt dat ze haar rol als senator niet heeft ingezet voor zakelijke belangen, zo laat het Eerste Kamerlid weten in een maandag verschenen verklaring.


Ze reageert daarmee op een artikel van Follow The Money (FTM). Het onderzoeksplatform meldde maandagochtend dat de VVD'er in juli 2014 stemde over een wetsvoorstel waarin adviezen van haar eigen bedrijf waren opgenomen. Dat ging over de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning).


De VVD-politica stelt in de verklaring dat zij niet de zogenoemde woordvoerder (specialist) op het dossier was. "De VVD-fractie volgt doorgaans het advies van de woordvoerder. Dat gold ook voor de Wmo. Alle leden van de VVD-fractie hebben destijds unaniem voor het wetsvoorstel gestemd. Ook ik heb de fractielijn gevolgd."


Volgens Duthler heeft haar bedrijf Duthler Associates geen teksten geschreven voor de wet. Ook zou ze geen persoonlijke, inhoudelijke bemoeienis met de opdracht hebben gehad.


Stem Duthler zorgde voor minimale meerderheid
De stem van Duthler zorgde er mede voor dat de omstreden Wmo, die zorgtaken overhevelde naar gemeenten, uiteindelijk met een minimale meerderheid is aangenomen.


Een VVD-voorlichter zegt dat het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) deze klus in 2013 wegens tijdgebrek onderhands heeft gegund, aldus FTM.


Opdracht leverde bedrijf 76.960 euro op
In augustus 2013 kwam het bedrijf van de senator met een definitief rapport. Daaruit heeft het ministerie geput voor het wetsvoorstel dat in januari 2014 naar de Tweede Kamer werd gestuurd. Drie maanden later werd het voorstel aangenomen. In juli 2014 stemde de Eerste Kamer ook in.


Wim Voermans, hoogleraar staatsrecht aan de Universiteit Leiden, zegt in een reactie tegen FTM dat hier "op zijn minst" sprake is van belangenverstrengeling.


De adviesopdracht leverde Duthler Associates 76.960 euro op (exclusief btw). Een tweede opdracht voor VWS in 2013 leverde 74.185 euro exclusief btw op. Of deze klus wel of niet is aanbesteed, wil Duthler niet zeggen.


...dus ook Anne-Wil ‘VVD-senator’ Duthler zwijgt - net als zonnigsuri, als haar om antwoord wordt gevraagd, als het graf!!

29 (edited by zonnigsuri 2018-09-25 07:39:58)

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

Waterkanters,


in aanvulling op het ontslag van abra en kromo het volgende.


Is bekend gemaakt hoe veel er wordt en bij elkaar is gegraaid voor de verdediging van pa's beste crimineel?


Is onderzocht hoe veel er is vergooid en vergeven aan familierelaties bij owee ten tijde van de inmiddels ontslagen abrahams?


Met welke onderzoeken is de CLAD belast waarbij het onderwijsministerie van buitenaf door een vrindje van pa met een kostenpost werd opgezadeld voor een niet werkbare lesmethode?


Heeft u enig idee welke taken zijn gerealiseerd door die tientallen adviseurs rond pa?


Welke mensen hebben fors geprofiteerd van die jammerlijke njan patoe?


Hoe is de rommel bij carifesta tot stand gekomen?
En wie hebben er van geprofiteerd?


Wat zijn de concrete afspraken die overloper sardjoe voor elkaar heeft gebokst met zijn sluwe onderhandelteam?


Gaat pa toch in het harnas sterven?
En wie zal daar rouwig om zijn?


Op het eind van de zaak is helder dat abrahams en kromosukru wegens nog onbekend gemaakte redenen per direct zijn ontslagen.Wordt vervolgd.
Nog even geduld aub. t wijst zich vanzelf.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

Even feiten van fictie scheiden: R. Abrahams diende zelf zijn ontslag in omdat hij in opspraak was gekomen en president Bouterse bevestigde het ontslagverzoek.


Net zoals min. pres. Rutte #ll [zie https://www.ad.nl/politiek/rutte-ii-bre … ~a437f0b0/] het ontslag van zeven coalitiemakkers moest bevestigen.


En Rutte lll heeft opnieuw een VVD mattie de laan moeten uitsturen; dit keer was het H. Zijlstra die loog over zijn verzonnen “tête à tête”  dat hij zou hebben gehad met president Poetin.


-/-/-/-


Alvast een paar antwoorden op de [gedeeltelijk al beantwoorde]  http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 72#p519172 tien vragen die jij, zs a.k.a. zonnigestaat stelde:


Welke mensen hebben fors geprofiteerd van die jammerlijke njan patoe?
jij bent degene die dat al sinds 2011 doet  - uit de Nederlandse staatsruif [vr]eten!


Gaat pa toch in het harnas sterven?
dat zou jij wel gaarne willen hè, jij walgelijk kkk wintje van de gmap bikker!


En wie zal daar rouwig om zijn?
laffe huichelaars zoals jij zeker niet; jij bent net zo’n goor afkrabsel als die zionistische minister Katz, die de [mossad]moord op een Syrische wetenschapper verwelkomde.


Enfin, j.bakra wacht geduldig af wanneer jij nou eens met de antwoorden op de openstaande vragen


- hoeveel vluchtelingen huisvest jij;
- wat heb jij, sinds januari 2011 zoal gedaan voor het land Suriname;
- hoe luiden die drie vragen die jij op 25 september 2017 stelde.


gaat komen.

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

u ziet plpl,


t wijst zich weer vanzelf.Dat die twee hun portefeuilles hebben moeten inleveren en ook daadwerkelijk ontslagen zijn is algemeen bekend. Varkens zijn hiervan uitgezonderd.
t schaamteloos accomoderen van vrindjes en familie heeft waarschijnlijk beiden de ministersjaal gekost.
Echter groter varkens geven grotere voorbeelden.


Welk CLAD onderzoek over het WANBELEID een rechtvaardiging ervan heeft laten zien is nog onbekend.
Niet zo maar is tegen de afspraken in de voorwaarden van het imf geschonden waardoor de leningen zijn opgeschort.
Niet zo maar ontbreekt een helder signaal naar de bevolking dat er korte metten wordt gemaakt met corruptie. Sterker nog lummel meens zelfs een corruptieve kruistocht te zijn gestart.


Voorwaar voorspellende beloftes.Feit is en blijft dat beiden hebben moeten vertrekken de ene met slaande deuren in alle arrogantie, de ander wat rustiger.
Beiden hebben na een tijdje in de luwte een fijn geaccomodeerd plekje kunnen verwerven.


En er wordt niet meer over gepraat. Varkens zijn ook daarvan uitgezonderd


t verorbert dagelijks, maar welke resultaten er zichtbaar worden...


t wordt vervolgd.
Even geduld a u b


t wijst zich vanzelf.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

varkens zijn ook hiervan/daarvan uitgezonderd


schreef jij, vaalbruin zeugje zonnigestaat - droevig slachtoffer van jouw [svp] gmap patser  - en ondertussen heb je nog steeds geen antwoord gegeven op de aan jou gestelde vragen, zoals:


- hoeveel vluchtelingen huisvest jij;
- wat heb jij, sinds januari 2011 zoal gedaan voor het land Suriname;
- hoe luiden die drie vragen die jij op 25 september 2017 stelde.


Dus kom op met je antwoorden, jij uitkering-misbruikende karakterloos kakelende k*ttenkop. tongue


O ja, wat de landaccountantsdienst betreft: die signaleert en informeert vervolgens aan de ter zake doende overheden, die dan, zo nodig, maatregelen nemen.


Zo was dat en zo is dat nog steeds en daar moet ook jij, nedersuri lagi-uma, het mee doen!

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

Die twee ontslagen ministers zullen vast wel een drankje en een hapje hebben genuttigd bij zeven even.


Dat ging vanzelf niet uit de eigen portefeuille.
Staatsgrepers zijn zelden voor het volk een positieve ontwikkeling.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

Waterkanters,


Het is duidelijk dat laffe hyena's al weer een tijdje verkiezingskoortsig zijn.


Koortsachtig zoeken zij aansluiting bij de nederlandse chinese ondernemers en de marrons.
Dat de gronden van de indianen al jaren worden vergeven aan anderen met connecties is de tocht soms een kruisbalsem tegen corruptie?


Niet alleen benoemen tegen de klippen op. En vervangen waar zelfstandigheid groeit. Nu weer de districten her-indelen en accomoderen voor verleende diensten.


Zo doorzichtig, t was al niet veel, t wordt nooit wat. Als je t al niet was zou je dr zelfs Para van worden!!!uit starnieuws.:


" ...
Finisie en Jeroe dit weekend dc; Pansa naar Marowijne
20 Oct, 07:36

       


Oud-Assembleelid, kapitein Frederik Finisie, wordt later op de middag beëdigd en geïnstalleerd als (dc) districtscommissaris. Hij zal het roer overnemen van dc Kenya Pansa in Brokopondo. Zondag wordt Humphry Jeroe, voorzitter van het Comité van Slachtoffers en Nabestaanden van Politiek Geweld, de nieuwe dc van Boven Suriname, waar Yvonne Pinas waarneemt.
......."


Volg het geld.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

In navolging op http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 73#p519173http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 65#p519265 eerste gedeelte vóór de ‘ -/- ‘ : [...]’kreeg hij van zijn ‘onderdanen’ al zo’n 100miljoen us$ ten einde zijn herverkiezing in 2020  te kopen, herstel, veilig te stellen’; so follow the money from the boy how spends hunderds of billions of yankeedalla  on [wmd] toys!


Inmiddels groeit de Amerikaanse staatsschuld naar een astronomische 25.000 miljard dollar en het ‘bevriende staatshoofd’ - de call girl bonkende vreemdganger baas T. van “make America great again” - is voornemens ook het INF kernrakettenverdrag eenzijdigop te zeggen - teneinde weer atoombommen te kunnen gaan producen en zodoende het m.i.c. nog meer te spekken!

36 (edited by xzqc33 2018-11-08 22:30:02)

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

Het ieslaam geloof van die zogenaamde makaolo olloh ('leegte' in Sranán tongo) of mma-kaolo allah (de ‘duivelse vloek’ in modern arabies) is slechts uit te breiden met getrokken zwaard (metafoor voor Kalashnikov) om meiden boven de 40 en alle jonges te doden. En de stijve kale piemel om alles wat overblijft zwanger te maken. HET STAAT LETTERLIJK IN DE GOORAAN en de GADIET. ISIS doet precies wat er in de geilige boeken staat, meer niet. En natturlijk moet dit door de boerkahoer jorkakaolo alias ajnoemakaka verdedigd worden. Het is ten slotte haar geloof  big_smile


Eerlijk gezegd: ik wil de werpstenen leveren om deze boerkahoer onder de grond (‘hemel’ in arabies) te krijgen. De betonnen stenen van ‘Mort Subite’ zijn ritueel gegoten en ambachtelijk uitgehard; yes yes yes big_smile   Nu al volop te krijgen; ook in de goedgesorteerde kringloopwinkels, al dan niet gewassen hahaha.


En dan ook de definitie van 'geloof'? Simple, it is 'wishful thinking', but I agree: for some it may give some sort of a comfort; fucking big-eye whatching you is celestial oppression big_smile


ieslaam betekent: oewei zein zlagtovver oewant wei willen alle kafiers dooden


Ayi-no.

Ko' u' trei f'tachi na-in na krutu, sondro fu go mech trôbi, m'e beg' unu baya. smile

37 (edited by zonnigsuri 2019-03-17 11:57:24)

Re: In Suriname hebben de ministers Abrahams en Kromosoeto hun portefeuill

die twee zijn dan wel ontslagen vanwege (dank u wel mw mansaram) incompetentie.
Of dit nu over de persoon zelf gaat, kennelijk, of over degene die een verkeerde keus heeft gemaakt, evenzozeer...
Om het even want kennelijk zijn beiden op korte termijn liefdevol geland en hebben niets van de gegraaide inhoud (met dank aan mw Blokland) van hun portefeuilles gemist.


Anders zou u ze vast horen klagen.


Om prins pluche/80.000 per MAAND! te horen beweren dat de cijfers van het ABS niet kloppen en er vervolgens allerlei moeite wordt gedaan om deze feitelijke excercities weg te moffelen hieronder de feiten...:http://www.statistics-suriname.org/imag … TA2019.pdf

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI