Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Gregje. wrote:

Waarom moet je je hoofd buigen voor de uitspraak van de Amerikaanse rechters als ze met een scenario bezig zijn? Je moet hun mars gaan breken! Stuur de CTU ezels erop af om het ze contant betaald te zetten en maak hen duidelijk dat ze het kleingeld in onze keiharde SRD's mogen houden, die Yankee klootzakken! We moeten helemaal geen eerbied hebben voor de rechtspraak van deze verraders, Obama is nog erger dan de ergste redi musu, die zich voor het karretje laat spannen van die vermaledijde bakra's. En dan te bedenken dat onze president zoveel moeite gedaan heeft om die blaka bakra Obama zijn hand te schudden om samen met hem, heel mooi op de foto te gaan, die ellendige zebra!

Je hebt het wel heel schep gebracht.

.                                     Albert Einstein:
"We owe a lot to the Indians, who taught us how to count, without which no
.               worthwhile scientific discovery could have been made."

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

SME achterwaarts!! Wat een schande, zowel Nationaal als Internationaal! En nog erger vindt ik de disassociatie reacties van de Ba ba Paarse kudde. In het donker doen de paarse kattten rare sprongen lol  Hoe je het ook maar draait of keert, hij is en blijft de zoon van de President van SME en is er een link zowel Persoonlijk als Politiek. Dezelfde President die deel uitmaakt van een Regering die ANTI-DRUGS verdragen heeft gesloten en zijn zoon wordt daarvoor opgepakt. FOEI toch!!
Dezelfde President die veroordeeld is geworden voor het handelen in Drugs. Dezelfde zoon die gebromd heeft voor het handelen in Drugs en wapens. NEEN hoor, er is zeker geen link big_smile
Iemand die zich niet met illegale aktiviteiten bezig houdt, zal dus nooit in een val gelokt of een complot tegen georganiseerd  kunnen worden.
Zoonlief gaat brommen, want 1 ding weet ik zeker en dat is dat de Amerikaanse Staat niet zomaar een Internationaal opsporingsbevel uitgeeft tenzij het keiharde bewijzen heeft om het te kunnen staven maw ze zijn niet kortdag beziggeweest hem in de gaten te houden. Ook merk ik dat in de indictment er ook personen zonder de namen op te noemen zijn aangehaald. Het zal mijn niet verwonderen dat ook anderen dichtbij in de gaten gehouden zijn/worden bv. pleegzoon. Verder denk ik ook dat Amerika op reakties wacht van Papa lief en als hij zich 'misdraagt' zal hij binnen een wip en een zucht uit zijn bed gelicht worden. Vandaar zijn poeslieve reaktie(s). Hij weet beter want in het verleden is hij ook gewaarschuwd geworden en heeft meteen gedaan wat Amerika hem had gezegd nl. verkiezingen houden.
Wat betreft het diplomatiek paspoort, ja hij had er recht op maar niet de REDEN waarvoor het gebruikt werd en hij, noch Pappie hadden ooit gedacht dat dit zou kunnen gebeuren. We benne benieuwd als na dit gebeuren DDB ooit nog voet in Amerika zal zetten.
Verder zal het me ook niet verwonderen als DDB door UNASUR door druk van de VS op de andere leden eruit gewipt zal worden. Mark my words. Sjene sjene!!!

Sranan - Mi Kondre Tru, Mi Lobi Yu!
2015! SRANAN NO SPAN, CHAN NA A MAN!!!!

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Miedja Baka wrote:

Iemand die zich niet met illegale aktiviteiten bezig houdt, zal dus nooit in een val gelokt of een complot tegen georganiseerd  kunnen worden.

Ik hoop dat Bouta en Lackin dat wel eten!!!

.                                     Albert Einstein:
"We owe a lot to the Indians, who taught us how to count, without which no
.               worthwhile scientific discovery could have been made."

29 (edited by Kanu 2013-09-04 23:09:08)

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Minister Lackin raaskalt


De arrestatie van Dino Bouterse voor vermoedelijk drugs- en wapenhandel heeft het land te schande gezet. Nota bene is het niet de eerste keer dat Dino Bouterse wordt aangehouden voor wapen- en drugshandel. In herinnering dient gebracht te worden dat Dino Bouterse door Justitie Suriname al eerder is veroordeeld voor genoemde misdrijven. Waarom zoveel trammelant over een recidivist zou u zich afvragen, ware het niet dat het in deze gaat om de zoon van de president van het land en kennelijk daardoor die discussies interessant zijn. Een president die overigens in privé zelf hoofdverdachte is in een moordproces.


Nu is voor mij absoluut niet interessant dat de Verenigde Staten van Amerika een of ander crimineel gespuis heeft opgepakt want dat wordt met de regelmaat van de klok gedaan. Interessant is wel the aftermath of the story. In het kielzog van de arrestatie volgden er verschillende zeer tegenstrijdige verklaringen vanuit de regering. Met minister Lackin in de voorhoede, met de president achter hem aanhollend, mochten we verhalen aanhoren die op zijn zachtst gezegd grote gelijkenissen tonen met ‘indianen verhalen’ en gerust naar het rijk der fabelen kunnen worden verwezen.


Het meest opvallende in deze Babylonische spraakverwarring van regeringszijde is het feit dat de verdachte Dino Bouterse over een diplomatiek paspoort beschikte ten tijde van de arrestatie. Nu weet ik uit eigen ervaring dat diplomatieke paspoorten voorbehouden zijn aan hoogwaardigheidsbekleders. Ik heb tien jaren gebruik gemaakt van een diplomatiek paspoort dat mij toekwam vanwege mijn lidmaatschap van De Nationale Assemblee en ik weet uit ervaring dat het regel is dat na elke dienstreis het diplomatiek paspoort dient te worden ingeleverd totdat men opnieuw op DIENSTREIS moet.


Nu beweert de minister van Buitenlandse Zaken dat diplomatieke paspoorten wijdverbreid zijn en zijn ministerie niet in staat is die paspoorten terug te vorderen. Om dit te staven geeft hij aan dat ex-minister Santokhi over een diplomatiek paspoort beschikt en Sharmila Mansaram er ook één heeft. Heel walgelijk vind ik het dat de minister bewust de voormalige hoedanigheid van dhr Santokhi aanhaalt. Dhr. Santokhi beschikt niet over een diplomatiek paspoort vanwege zijn ex-ministerschap maar hij beschikt over een diplomatiek paspoort vanwege zijn huidige hoedanigheid van parlementariër.


In zijn haast om het criminele gedrag van Dino Bouterse goed te praten sleept de minister van Buitenlandse Zaken, totaal irrelevant en uit de lucht gegrepen Sharmila Mansaram er met de haren bij. Volgens deze minister zou Sharmila Mansaram ook over een diplomatiek paspoort beschikken en daarvan dus gebruik maken. De minister heeft daarmee een zeer leugenachtig karakter tentoongesteld. Het zou deze liegende minister sieren als hij kon aangeven in welke hoedanigheid ondergetekende over haar diplomatiek paspoort beschikte en wanneer ondergetekende voor het laatst haar diplomatiek paspoort heeft gebruikt en of ondergetekende haar diplomatiek paspoort heeft gebruikt nadat zij parlementariër af was dan wel voor een privéreis. Ook zou het deze liegende minister sieren als hij kon aangeven of het diplomatiek paspoort van ondergetekende al vervallen is en dus van nul en generlei waarde is of nog valide is.


Deze liegende minister raaskalt en verkondigt bewust onwaarheden met het kennelijke doel zijn mogelijke bijdrage aan de criminele activiteiten van Dino Bouterse te verdoezelen en opponenten door het slijk te halen ter verwezenlijking van dat doel. Liegende minister Lackin moet ophouden met het koeioneren van onschuldige burgers en het volk komen uitleggen in welke hoedanigheid Dino Bouterse het land vertegenwoordigt en hoe hij in aanmerking is gekomen voor een diplomatiek paspoort waarmee hij zwaait op een naar zijn zeggen privé reis. De minister moet ook komen uitleggen wanneer de subjecten die wettelijk in aanmerking komen voor een diplomatiek paspoort zijn verruimd en als hij kaas heeft gegeten van het Verdrag van Wenen of dat Verdrag in ogenschouw is genomen.


Voor de rest is naar de mening van velen minister Lackin niet alleen een marionet van oud legerleider Bouterse en ontbreekt hem elk greintje verstand om het ministerie van Buitenlandse Zaken te leiden, maar aan zijn curriculum vitae kan hij nu ook toevoegen een doctorale graad in het raaskallen. In ieder geval ben ik inmiddels overtuigd dat deze minister liegt alsof het gedrukt staat. Ik waarschuw bij deze de minister mijn naam niet te gebruiken voor zijn verfoeilijke toneelopvoeringen en op te houden met het verkondigen van leugens. Foei toch minister Lackin!


Mr.drs. Sharmila Kalidien-Mansaram
http://www.starnieuws.com/index.php/wel … item/19049
-----------------------------------

Wauwwww ............ hij zal er spijt van hebben dat hij over haar gelogen heeft.
Pittige tante die Mr.drs. Sharmila  lol lol lol

.                                     Albert Einstein:
"We owe a lot to the Indians, who taught us how to count, without which no
.               worthwhile scientific discovery could have been made."

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Maar er staat niet bij dat zij haar diplomatiek paspoort heeft ingeleverd. Liegt die pittige tante soms?

"I pray that the Lord may undeceive my ignorant brethren, and permit them to throw away pretensions, and seek after the substance of learning." by African-American abolitionist David Walker, in his "Appeal to Colored Citizens of the World" in 1830.

31 (edited by Kanu 2013-09-04 23:19:40)

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Bally wrote:

Maar er staat niet bij dat zij haar diplomatiek paspoort heeft ingeleverd. Liegt die pittige tante soms?

Na vervanging van de wacht is dat de taak van de nieuwe BuZa minister, geeft ze toch ook aan? Hij moet van een ieder die niet meer dergelijke funkties bekleden, terugvorderen.
Want dan moet de nieuwe ploeg dat krijgen. Als je minister wil spelen, moet je ook de taken kennen.


Hoe het ook zij, hij hoort te weten dat die van Mansaram is vervallen en geen misbruik van haar naam gaan maken. Want nu krijgt hij de afrekening contant en a mag hoor a pikin moni.


Een minister die publiekelijk voor leugenaar wordt uitgemaakt, zou in Nederland moeten aftreden.

.

.                                     Albert Einstein:
"We owe a lot to the Indians, who taught us how to count, without which no
.               worthwhile scientific discovery could have been made."

32 (edited by Bally 2013-09-04 23:22:06)

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Zij had het moeten inleveren. Dus ze is zelfs een liegend wicht.


Dat haar diplomatiek paspoort nu vervallen is, maakt niet uit, maar als je tussen de regels door leest dan zie je dat zij haar diplomatiek paspoort bewust niet heeft ingeleverd. Waarom?


Ook zelfs dat het nu vervallen is, heeft ze het nog. lol


Hoe vaak heeft ze het wellicht gebruikt nadat ze niet meer in functie was? Dat zegt ze er niet bij, maar feit blijft dat ze haar diplomatiek paspoort niet ingeleverd heeft. Dus zij liegt.

"I pray that the Lord may undeceive my ignorant brethren, and permit them to throw away pretensions, and seek after the substance of learning." by African-American abolitionist David Walker, in his "Appeal to Colored Citizens of the World" in 1830.

33 (edited by Kanu 2013-09-04 23:30:59)

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Bally wrote:

Zij had het moeten inleveren. Dus ze is zelfs een liegend wicht.


Dat haar diplomatiek paspoort nu vervallen is, maakt niet uit, maar als je tussen de regels door leest dan zie je dat zij haar diplomatiek paspoort bewust niet heeft ingeleverd. Waarom?


Ook zelfs dat het nu vervallen is, heeft ze het nog. lol


Hoe vaak heeft ze het wellicht gebruikt nadat ze niet meer in functie was? Dat zegt ze er niet bij, maar feit blijft dat ze haar diplomatiek paspoort niet ingeleverd heeft. Dus zij liegt.

Wat jij TUSSEN de regels leest, is wat tussen je oren zit smile


Feiten zijn:
- Lackin is verantwoordelijk voor de terugvordering
- Lackin hoort te weten dat het vervallen is
dus niet raaskalken in de media.


Ik denk dat Lackin een trauma van de naam Shamila Mansaram overhoudt.

.                                     Albert Einstein:
"We owe a lot to the Indians, who taught us how to count, without which no
.               worthwhile scientific discovery could have been made."

34 (edited by Bally 2013-09-04 23:30:39)

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Kanu wrote:
Bally wrote:

]Zij had het moeten inleveren. Dus ze is zelfs een liegend wicht.


Al heeft zij niet ingeleverd, Lackin hoort te weten dat haar d.p.p. is vervallen en niet liegen in de media.

.

Nu is het vervallen, maar zij heeft het niet ingeleverd toen het nog niet vervallen was, en heeft het toen er zeker misbruik van gemaakt, dus zij liegt.


Wie goed kan lezen, ziet dat deze pittige dame dus fraudulent bljjkt te zijn, want ze heeft het niet ingeleverd toen ze niet meer in functie was, en toen was het nog niet vervallen. Dus ze heeft het nog, ook al is het nu vervallen, het blijft eigendom van de Staat.


Ze zet zich zelf te kijk als fraudulent. lol

"I pray that the Lord may undeceive my ignorant brethren, and permit them to throw away pretensions, and seek after the substance of learning." by African-American abolitionist David Walker, in his "Appeal to Colored Citizens of the World" in 1830.

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Wij hoeven in dit geval niet te bekvechten wie er nu liegt of niet. Lackin kan dit conflict meteen voor ons oplossen als hij antwoord geeft op de vragen die Mansaram stelt, namelijk, heeft ze dat paspoort nog gebruikt nadat ze parlementariër af was. Doet hij dat niet dan was zijn uitspraak alleen maar bedoeld om de aandacht af te leiden van Dino.


Ik heb zelf ook vervallen paspoorten in mijn bezit, in een paar zijn grote gaten geponst in andere niet, maar je kan geen van die vervallen paspoorten meer gebruiken en de eigenaar van die paspoorten (de Nederlandse en Surinaamse staat in mijn geval) heeft al helemaal geen belangstelling voor die vervallen troep, ze zijn alleen voor mij interessant als souvenir.

We Came With Nothing & We Leave With Nothing.

36 (edited by Bally 2013-09-04 23:55:40)

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Opa Greg een diplomatiek paspoort is iets anders dan die vervallen geponsde souvenirpaspoortjes die jij hebt.


Mevrouw heeft bewust haar diplomatiek paspoort niet ingeleverd toen het nog niet vervallen was en zij niet meer in dienst was. Dus zij liegt.


Dat het nu vervallen is maakt geen ruk uit, want het gaat om een diplomatiek paspoort en dat hoor je in te leveren. Ze heeft zichzelf juist te kijk gezet als liegbeest en fraudulent.


Hoe vaak zal zij het gebruikt hebben toen het nog niet vervallen was en zij al uit dienst was?

"I pray that the Lord may undeceive my ignorant brethren, and permit them to throw away pretensions, and seek after the substance of learning." by African-American abolitionist David Walker, in his "Appeal to Colored Citizens of the World" in 1830.

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Wie Mangal-Mansaran of is het tegenwoordig weeeeer wat anders?

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Paraman wrote:

Wie Mangal-Mansaran of is het tegenwoordig weeeeer wat anders?

Lackin dacht op haar en Santokhi te backfiren,


Ma a poer ka dji Lackin smile

.                                     Albert Einstein:
"We owe a lot to the Indians, who taught us how to count, without which no
.               worthwhile scientific discovery could have been made."

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Beter lezen Kanu, Santo mag niet op dat diplo paspoort reizen, want dat was afgegeven toen hij mini-ster was. Hij hoort nu op een DNA diplo paspoort te reizen die hij bij aankomst op Zanderij moet inleveren. Zie mijn posting aan Cinny in die andere thread.


Dus die pittige dame liegt en verzint ook nog verhaaltjes. lol

"I pray that the Lord may undeceive my ignorant brethren, and permit them to throw away pretensions, and seek after the substance of learning." by African-American abolitionist David Walker, in his "Appeal to Colored Citizens of the World" in 1830.

40 (edited by Kanu 2013-09-05 02:19:43)

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Bally wrote:

Beter lezen Kanu, Santo mag niet op dat diplo paspoort reizen, want dat was afgegeven toen hij mini-ster was. Hij hoort nu op een DNA diplo paspoort te reizen die hij bij aankomst op Zanderij moet inleveren. Zie mijn posting aan Cinny in die andere thread.


Dus die pittige dame liegt en verzint ook nog verhaaltjes. lol

Santokhi heeft waarschijnlijk nog zijn oude diplomatieke paspoort die nu als DNA-lid gebruikt wordt. Wat is er dan zo vreemd aan?


Je aankomst in het buitenland wordt vooraf door Buitenlandse Zaken aan het ontvangende land gemeld en wat je daar gaat doen.
Ik kan mij nog herinneren dat een minister op Schiphol gefouilleerd was, omdat de aankomst door BuZa niet was doorgegeven.


Dus of hij minister is/was of DNA-lid, de Buza moet een melding maken in het land van aankomst.


Dus je klets uit je nek klojo.

.                                     Albert Einstein:
"We owe a lot to the Indians, who taught us how to count, without which no
.               worthwhile scientific discovery could have been made."

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Laten we op de reactie van Drs Raaskal wachten.
Want hij is in de media voor leugenaar uitgemaakt.

.                                     Albert Einstein:
"We owe a lot to the Indians, who taught us how to count, without which no
.               worthwhile scientific discovery could have been made."

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Paarse prietpraat van Bally om altijd de aandacht van het context  te verschuiven. Dat gebeurt continu in al de overboard gemaakte topics over Dino. Het blijkt dat ze 1 voor 1  door de mand vallen en het beestje bij de juiste naam genoemd wordt. Ik persoonlijk dacht dat drugs uit was voor de Bouta,s aangezien goud op de voorgrond tradt en Internationaal  makkelijker mee te dealen is dan drugs. Pffft . Nu is de bal teruggekaatst naar ley kin smile Nu zal het Nationaal en Internationaal bekend worden wie de leymofo man is.

Sranan - Mi Kondre Tru, Mi Lobi Yu!
2015! SRANAN NO SPAN, CHAN NA A MAN!!!!

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Miedja Baka wrote:

SME achterwaarts!! Wat een schande, zowel Nationaal als Internationaal! En nog erger vindt ik de disassociatie reacties van de Ba ba Paarse kudde. In het donker doen de paarse kattten rare sprongen lol  Hoe je het ook maar draait of keert, hij is en blijft de zoon van de President van SME en is er een link zowel Persoonlijk als Politiek. Dezelfde President die deel uitmaakt van een Regering die ANTI-DRUGS verdragen heeft gesloten en zijn zoon wordt daarvoor opgepakt. FOEI toch!!
Dezelfde President die veroordeeld is geworden voor het handelen in Drugs. Dezelfde zoon die gebromd heeft voor het handelen in Drugs en wapens. NEEN hoor, er is zeker geen link big_smile
Iemand die zich niet met illegale aktiviteiten bezig houdt, zal dus nooit in een val gelokt of een complot tegen georganiseerd  kunnen worden.
Zoonlief gaat brommen, want 1 ding weet ik zeker en dat is dat de Amerikaanse Staat niet zomaar een Internationaal opsporingsbevel uitgeeft tenzij het keiharde bewijzen heeft om het te kunnen staven maw ze zijn niet kortdag beziggeweest hem in de gaten te houden. Ook merk ik dat in de indictment er ook personen zonder de namen op te noemen zijn aangehaald. Het zal mijn niet verwonderen dat ook anderen dichtbij in de gaten gehouden zijn/worden bv. pleegzoon. Verder denk ik ook dat Amerika op reakties wacht van Papa lief en als hij zich 'misdraagt' zal hij binnen een wip en een zucht uit zijn bed gelicht worden. Vandaar zijn poeslieve reaktie(s). Hij weet beter want in het verleden is hij ook gewaarschuwd geworden en heeft meteen gedaan wat Amerika hem had gezegd nl. verkiezingen houden.
Wat betreft het diplomatiek paspoort, ja hij had er recht op maar niet de REDEN waarvoor het gebruikt werd en hij, noch Pappie hadden ooit gedacht dat dit zou kunnen gebeuren. We benne benieuwd als na dit gebeuren DDB ooit nog voet in Amerika zal zetten.
Verder zal het me ook niet verwonderen als DDB door UNASUR door druk van de VS op de andere leden eruit gewipt zal worden. Mark my words. Sjene sjene!!!


Ook gij zult straks lelijk op uw neus kijken. smile

Let our object be our country, our whole country and nothing but our country SURINAME.

We hebben WEER 5!!!

44 (edited by De Jager 2013-09-05 03:21:14)

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Bally wrote:

Maar er staat niet bij dat zij haar diplomatiek paspoort heeft ingeleverd. Liegt die pittige tante soms?

Ze zei toch dat het paspoort is vervallen??? big_smile

Let our object be our country, our whole country and nothing but our country SURINAME.

We hebben WEER 5!!!

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

De Jager, alleen in jouw paarse fantasie zijn de Bouta,s onaantastbaar. Blijf maar lekker dromen:lol:

Sranan - Mi Kondre Tru, Mi Lobi Yu!
2015! SRANAN NO SPAN, CHAN NA A MAN!!!!

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Kanu wrote:

Minister Lackin raaskalt


De arrestatie van Dino Bouterse voor vermoedelijk drugs- en wapenhandel heeft het land te schande gezet. Nota bene is het niet de eerste keer dat Dino Bouterse wordt aangehouden voor wapen- en drugshandel. In herinnering dient gebracht te worden dat Dino Bouterse door Justitie Suriname al eerder is veroordeeld voor genoemde misdrijven. Waarom zoveel trammelant over een recidivist zou u zich afvragen, ware het niet dat het in deze gaat om de zoon van de president van het land en kennelijk daardoor die discussies interessant zijn. Een president die overigens in privé zelf hoofdverdachte is in een moordproces.


Nu is voor mij absoluut niet interessant dat de Verenigde Staten van Amerika een of ander crimineel gespuis heeft opgepakt want dat wordt met de regelmaat van de klok gedaan. Interessant is wel the aftermath of the story. In het kielzog van de arrestatie volgden er verschillende zeer tegenstrijdige verklaringen vanuit de regering. Met minister Lackin in de voorhoede, met de president achter hem aanhollend, mochten we verhalen aanhoren die op zijn zachtst gezegd grote gelijkenissen tonen met ‘indianen verhalen’ en gerust naar het rijk der fabelen kunnen worden verwezen.


Het meest opvallende in deze Babylonische spraakverwarring van regeringszijde is het feit dat de verdachte Dino Bouterse over een diplomatiek paspoort beschikte ten tijde van de arrestatie. Nu weet ik uit eigen ervaring dat diplomatieke paspoorten voorbehouden zijn aan hoogwaardigheidsbekleders. Ik heb tien jaren gebruik gemaakt van een diplomatiek paspoort dat mij toekwam vanwege mijn lidmaatschap van De Nationale Assemblee en ik weet uit ervaring dat het regel is dat na elke dienstreis het diplomatiek paspoort dient te worden ingeleverd totdat men opnieuw op DIENSTREIS moet.


Nu beweert de minister van Buitenlandse Zaken dat diplomatieke paspoorten wijdverbreid zijn en zijn ministerie niet in staat is die paspoorten terug te vorderen. Om dit te staven geeft hij aan dat ex-minister Santokhi over een diplomatiek paspoort beschikt en Sharmila Mansaram er ook één heeft. Heel walgelijk vind ik het dat de minister bewust de voormalige hoedanigheid van dhr Santokhi aanhaalt. Dhr. Santokhi beschikt niet over een diplomatiek paspoort vanwege zijn ex-ministerschap maar hij beschikt over een diplomatiek paspoort vanwege zijn huidige hoedanigheid van parlementariër.


In zijn haast om het criminele gedrag van Dino Bouterse goed te praten sleept de minister van Buitenlandse Zaken, totaal irrelevant en uit de lucht gegrepen Sharmila Mansaram er met de haren bij. Volgens deze minister zou Sharmila Mansaram ook over een diplomatiek paspoort beschikken en daarvan dus gebruik maken. De minister heeft daarmee een zeer leugenachtig karakter tentoongesteld. Het zou deze liegende minister sieren als hij kon aangeven in welke hoedanigheid ondergetekende over haar diplomatiek paspoort beschikte en wanneer ondergetekende voor het laatst haar diplomatiek paspoort heeft gebruikt en of ondergetekende haar diplomatiek paspoort heeft gebruikt nadat zij parlementariër af was dan wel voor een privéreis. Ook zou het deze liegende minister sieren als hij kon aangeven of het diplomatiek paspoort van ondergetekende al vervallen is en dus van nul en generlei waarde is of nog valide is.


Deze liegende minister raaskalt en verkondigt bewust onwaarheden met het kennelijke doel zijn mogelijke bijdrage aan de criminele activiteiten van Dino Bouterse te verdoezelen en opponenten door het slijk te halen ter verwezenlijking van dat doel. Liegende minister Lackin moet ophouden met het koeioneren van onschuldige burgers en het volk komen uitleggen in welke hoedanigheid Dino Bouterse het land vertegenwoordigt en hoe hij in aanmerking is gekomen voor een diplomatiek paspoort waarmee hij zwaait op een naar zijn zeggen privé reis. De minister moet ook komen uitleggen wanneer de subjecten die wettelijk in aanmerking komen voor een diplomatiek paspoort zijn verruimd en als hij kaas heeft gegeten van het Verdrag van Wenen of dat Verdrag in ogenschouw is genomen.


Voor de rest is naar de mening van velen minister Lackin niet alleen een marionet van oud legerleider Bouterse en ontbreekt hem elk greintje verstand om het ministerie van Buitenlandse Zaken te leiden, maar aan zijn curriculum vitae kan hij nu ook toevoegen een doctorale graad in het raaskallen. In ieder geval ben ik inmiddels overtuigd dat deze minister liegt alsof het gedrukt staat. Ik waarschuw bij deze de minister mijn naam niet te gebruiken voor zijn verfoeilijke toneelopvoeringen en op te houden met het verkondigen van leugens. Foei toch minister Lackin!


Mr.drs. Sharmila Kalidien-Mansaram
http://www.starnieuws.com/index.php/wel … item/19049
-----------------------------------

Wauwwww ............ hij zal er spijt van hebben dat hij over haar gelogen heeft.
Pittige tante die Mr.drs. Sharmila  lol lol lol


Bally wrote:

Maar er staat niet bij dat zij haar diplomatiek paspoort heeft ingeleverd. Liegt die pittige tante soms?Weer een typische HUFTER opmerking van een LEUGENACHTIGE HUFTER. Er staat heel duidelijk:

"Ik heb tien jaren gebruik gemaakt van een diplomatiek paspoort dat mij toekwam vanwege mijn lidmaatschap van De Nationale Assemblee en ik weet uit ervaring dat het regel is dat na elke dienstreis het diplomatiek paspoort dient te worden ingeleverd totdat men opnieuw op DIENSTREIS moet. "

Je nabestaanden herinneren je niet om je rijkdom maar om je prestaties en realisaties.
DEEDEEDBEE NÉÉ

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Ach ja


Feit blijft overeind dat die verdachte vast zit in newyork en geen aanspraak op vrij reizen kan doen. Diplomatiek paspoortcomplot of niet.


Is hier weer eens een paars scenariootje gaande?
Zonnigsuri

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Pittige vanuit die VHP-schroothoop opgepoetste tante die Mr.drs. Sharmila  lol lol lol

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

Gregje. wrote:

Waarom moet je je hoofd buigen voor de uitspraak van de Amerikaanse rechters als ze met een scenario bezig zijn? Je moet hun mars gaan breken! Stuur de CTU ezels erop af om het ze contant betaald te zetten en maak hen duidelijk dat ze het kleingeld in onze keiharde SRD's mogen houden, die Yankee klootzakken! We moeten helemaal geen eerbied hebben voor de rechtspraak van deze verraders, Obama is nog erger dan de ergste redi musu, die zich voor het karretje laat spannen van die vermaledijde bakra's. En dan te bedenken dat onze president zoveel moeite gedaan heeft om die blaka bakra Obama zijn hand te schudden om samen met hem, heel mooi op de foto te gaan, die ellendige zebra!

boontje komt om zijn loontje

Amnesty is not a quest for proving innocence, amnesty is a quest for the guilty to get away with murder........................................

Re: Bouterse ziet complot achter aanhouding zoon

zonnigsuri wrote:

Wie van het Surinaamse volk zal enige van hen missen?

moeilijkste vraag ooit gesteld hier op WKN!!

wink

Amnesty is not a quest for proving innocence, amnesty is a quest for the guilty to get away with murder........................................