8,376 (edited by zonnigsuri 2018-07-08 15:01:28)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

En hoe lang is het wachten op de volgende blunder?
Na tegenspreken van een bericht over inwisselen loopt het WANBELEID al weer in de soep.


" ..
Het was de Surinaamse president Desi B. zelf die in oktober 2016, enkele maatregelen aangekondigde die de inkomsten van de Staat moeten verhogen. Een van de maatregelen die B. noemde was de zogenaamde ‘inwisselplicht’ voor niet-ingezetenen...."Trammetje komt ook zo.


Zo een klein landje met een half miljoen inwoners. 50.000 " ambtenaren" minimaal en nog zo een rotsooi. (10.000 kwamen er vlak voor de verkiezingen in 15 bij. )

Bron de ware tijd 2011
" PARAMARIBO, 30 mrt – Het aantal ambtenaren moet op maandbasis afnemen. Dit stelt vicepresident Robert Ameerali. Het lijkt onwaarschijnlijk, maar het moet te doen zijn. Alvast wordt afgerekend met de traditie van politieke vriendjes accommoderen. ..


Bron de ware tijd 2012 "
Aantal ambtenaren Suriname blijft stijgen


PARAMARIBO — Het aantal Surinamers dat werkt voor de overheid is opnieuw gestegen. Het percentage stond vorig jaar op 61 procent van de totale beroepsbevolking, blijkt uit voorlopige cijfers van het Algemeen Bureau voor Statistiek. Parastatale bedrijven als Telesur zijn daarin in niet meegerekend.

..."


Met andere woorden dus nog voor die 10.000 plotselinge " ambtenaren.


All catrash was t al een tijdje meneer Gilaard.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,377 (edited by Anjoemara 2018-07-09 11:16:04)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Laat ik maar ook deze topic vervuilen zodat stinky zurig en sleurie er nog meer in verdrinkt:


Ongelooflijk en verbazend hoeveel wapens (tanks, anti-tank TOW missiles, op afstand geleide raketten, mortieren, granaten, geweren, munitie, drones, gifgas en nog meer geavanceerd wapentuig)  dat via serie nummers tot aan de producent en leverancier (UK,USA, Israël, vele Oostbloklanden etc.) achterhaald kan worden door het Syrische leger overal in Syrië (Noord, Midden, Zuid) op de rebellen wordt geconfisqueerd. 


Deze wapens konden ongehinderd via de Jordaans-Syrische - en Syrisch-Israëlische grens geleverd worden aan de terroristen. Vandaar dat vooral in Zuid-Syrië de hoeveelheden die in beslag genomen worden gigantisch zijn. Genoeg om Syrië nog jarenlang van wapens en munitie te voorzien. Dank je wel uncle dommie.


Ha,ha,ha, de zionistische ISIS ratten worden overal uit hun holen verpletterd. Volgend station is de Golan hoogte weer heroveren vandaar dat Israhel er alles aan doet om dit te voorkomen door lukraak Syrische militaire bases te bombarderen en ISIS vooral in het Zuid-Westen van Syrië te hulp komen.  Geen wonder dat onze vibradel Putin afkraakt. Syrische anti-luchtafweer geschut is zodanig geupgrade dat zelfs een Israëlisch toestel met deze ouderwetse wapens is neergehaald. Nethanyahu is halsoverkop naar Rusland vertrokken om Putin te smeken, hi,hi,hi.


Mijn dag is weer goed. De zionisten hier op WKN ergeren zich dood vooral Oekka Djoekka van Ajumakondre.De ISIS zio fanaten kunnen in de hel 72 behaarde zionisten maagden in hun kont gaan nemen als beloning voor hun vergeefse inspanningen. Komt ervan als je met zionisten in zee gaat. Dju Makaak; smaken die joden koeken nog lekker???

My bounty is as boundless as the sea,
My love as deep; The more I give to thee
Even while I’m aware that my earthly life is very finite.

8,378 (edited by zonnigsuri 2018-07-09 10:24:44)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Waterkanters,In Roemenie is onder invloed van het Constitutionele Hof het hoofd van het land gedwongen om de hoofdaanklager te ontslaan.


Deze dame was druk doende om corruptie op alle niveau's uit te bannen en schuwde niet om politici met succes aan te pakken.
De dienst corruptiebestrijding blijft nog wel bestaan maar zal verzwakt uit deze corruptiestrijd zijn geworden.Aan de andere kant
De beroemde corrupte kruisvaarders zijn de hele zeven even maar weinig in staat geweest resultaten dan wel verworvenheden te laten zien.


Zo een crimineel zoontje met rommel"diplomatieke" paspoorten mag dan wel vastzitten de mogelijkheden en figuren die hier aan meededen zijn nog niet bekend gemaakt.


Wat een kruisvaart.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,379

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 47#p518647


...dat jij een corrupte kruisvaardster bent, die maar niet durft te vertellen hoeveel refugees jij zoals hebt opgenomen, is alom bekend!


Het zal niemand op dit forum overigens verbazen als jij nu weer met je "voorbij" ge-o-h op de proppen komt. lol tongue

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Die blunder liet dus niet lang op zich wachten.


t is toch wat. Sssjakkebakrattig en nog wat ongeregeld.


Het Constitutioneel Hof is na zeven even nog steeds niet ingesteld.
En voor een waarheidscommissie krijgt GMAP zelfs de handjes niet op elkaar.


Daarom met een schaamlap voor een praatje houden en spiegeltjes en kraaltjes uitdelen.
En op adviesje van betaalde broer van vermoorde de inheemse nabestaanden van afgeslachten en vermoorden proberen te paaien.


Verdeel en heers denkt er een.


Denk nogmaals.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

In een geregeld land worden alle partijen betrokken bij belangrijke beslissingen.


In sommige landen worden met een pennestreek 16.000 ambtenaren ontslagen.
Zonder uitleg en vermoedelijk vanwege het ondertekenen van een petitie.


in sommige landen wordt tot aan het Constitutioneel Hof geprocedeerd om een resultaatboekende corruptiekruisvaarder van haar plek te dwingen.


in andere landen is het resultaat na zeven even jaren 10 duizenden " plotselinge" ambtenaren, ondanks dat de vicepresident aan het begin van dienst accomoderingen zegt uit te bannen en het percentage ambtenaren te verminderen, eindstand percentage is omhoog. boven 61 procent van de beroepsbevolking is heden ten dage " ambtenaar"


in andere landen bepaalt n nieuwe dictatoriaal opererend sterretje dat met ingang van heden een opleiding sluit en gedwongen fuseert.
Hoe zo rechten hoe zo overleg?


t is toch wat met die staatsgrepers/ corruptie kruisvaarders.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,382 (edited by zonnigsuri 2018-07-11 06:56:14)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Afdeling solide en valide argumenten leveren in een discussie is bij iedereen in goede handen, toch? Plagiaatpleging speelt geen enkele rol.Het voorbeeld van de zoveelste minister van onderwijs spreekt boekdelen: " ...


“...We hebben op alle niveaus te maken met niet goed gekwalificeerde docenten en dat werkt door naar beneden tot het niveau van het basisonderwijs. U zal binnenkort ook de uitslagen zien en dan hebben we weer het bewijs dat van het docentenkorps dat ondanks de herwaardering toch niet in staat is geweest, en dat neem ik ze ook niet kwalijk, om de slagingspercentages te verhogen. Het is een heel erg ingrijpend probleem, de kwaliteit van ons onderwijs”.


We rest our case.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Arme slacht-offertjes,


En ze haddenn t al zo zwaar die moneymakers:
:


Follow the money hou luchtballon Leendert 80.000 in de smiezen.Van eerdere datum :


´....PARAMARIBO, 22 mei – De verhandeling van euro’s verloopt steeds moeizamer. Handelsbanken willen deze valutasoort niet meer opkopen bij de cambio’s of wisselkantoren. De stremming wordt direct in verband gebracht met de inbeslagname van een geldzending in Nederland. Dit bedrag van negentien miljoen euro was door de Centrale Bank van Suriname overgemaakt voor importbetalingen. Deze actie van de Nederlandse justitie heeft een ongekende weerslag op het geldverkeer.


De euro maakte de afgelopen jaren een gestadige stijging door. De waarde ten opzichte van de Surinaamse dollar ging almaar omhoog. Nu is een val ingezet die reeds ruim een Surinaamse dollar per euro heeft afgeknaagd. De euro is ineens veel minder gewenst dan de dollar. “Wij zitten nu gewoon met de Euro”, zegt een bron binnen het cambiowezen tegenover Dagblad Suriname.De cambio’s lijden verlies door de hele ontwikkeling. Kort terug nog moest de euro tegen een bepaalde wisselkoers worden ingekocht. Nu kan alleen nog tegen een lagere wisselkoers worden verkocht. Dat kost. Ook de controle is opgevoerd op de herkomst van grote sommen geld. Wettelijk mogen cambio’s alleen verkopen aan het bankwezen. Juist daar wordt nu dus tegengestribbeld. ....`T blijft ontkennen. Dat was al neks  t is neks,


resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst .

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,384

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Het zijn o.a. die gefrustreerde, uitgeweken futuboi’s van de ospeS kliek die al gedurende de eerste vijf jaar van de onafhankelijkheid, met hun gecorrumpeerde wanbeleid en vriendjespolitiek, Suriname naar de gallemiezen hebben geholpen.


En nu probeert de owru su floppositie aldaar - tezamen met hun nedersuri futuboi’s h.t.l., [die slechts met woorden begaan zijn met het wel en wee van Sranan] - opnieuw in het zadel te komen.


Ben benieuwd wanneer die broinbakra’s gaan remigreren..., maar tot daden komt dat vast niet omdat ze letterlijk en figuurlijk zitten opgesloten in het web van sofinummer en bovendien gebrek hebben aan huisvesting en vrienden aldaar - het land waar hun  khêṟhîe was begraven.


Wan sari tori baya. sad

8,385 (edited by zonnigsuri 2018-07-22 11:01:53)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Waterkanters,


Als u zelf niet veel voor elkaar krijgt behave leningen, wat voor krokodillebrein meent a no mie
Ooh oh gerso " en wat ben ik blij dat k een keertje blok voor t blok kan zetten."
Geen ambassadeur dus dan die gefaalde staat naar de buren proberen schoon te vegen.
Dan gaat het even niet over de negativiteit vanwege de n  en dp.
helaas moet het dan wel weer genoemd worden.Het WANBELEID voelt de nattigheid.11 jaar
moorden en nog geen woord van excuses ondanks klip en klare verkiezingsbelofte.


Wat een kruistocht! En met vele afvallers.prinske 80.000 kreeg t ook al niet voor elkaar.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Komediant Blok en de Nederlandse soap
25 Jul, 10:56
foto


De eerste berichten over de uitspraken van de Nederlandse minister Blok, kreeg ik te lezen in een groeps-chat van zeer verontwaardigde NDP'ers. Zij hebben wat dat betreft een zeer sterk ontwikkeld vaderlandsliefde en ik heb daar bewondering voor.

Aangezien Nederland voor mij nimmer op mijn verlanglijstje van te bezoeken landen heeft gestaan (niet in de laatste plaats vanwege de bij wet vastgestelde discriminatie tussen autochtonen en allochtonen) en het ook geen land is waarmee nmm Suriname meer dan puur zakelijke banden zou moeten onderhouden, richt ik me ook niet op nieuws dat over of in Nederland verschijnt. Ze zullen hun handen wel vol hebben aan de voedselbank, inburgeringscursussen cq integriteitsvraagstuk en de grootschalige vraag naar drugs. Ergens las ik nog dat Nederland af en toe als narcostaat binnen de EU wordt aangemerkt om de ernst van de drugsproblematiek van Nederland te onderstrepen). Wanneer ik dan allerlei maatregelen zie die zij treffen om de invoer binnen hun eigen land tegen te gaan, dan lijkt me dat meer op dweilen met de kraan open. Nietszeggende acties zolang men de vraagzijde niet aanpakt.

Terug naar de uitspraken van Blok. De samenleving heeft zeer verontwaardigd gereageerd op de uitspraken van Blok. Niet alleen de Surinaamse samenleving maar ook die van Curaçao en Australië. Maar ook in Nederland zelf is er verontwaardigd of misschien quasi verontwaardigd gereageerd door politici. Onze minister van Buitenlandse Zaken ontbood de zaakgelastigde van Nederland om een protestnota te overhandigen. Onder druk van alle reacties kwam er een nietszeggende verontschuldiging. De NDP gaf aan dat het voor de partij niet goed genoeg is. Blok zou meer in het stof moeten bijten. Liefst totdat z'n mond voorgoed gesloten blijft over Suriname en zijn benijdenswaardige harmonieuze multiculturele samenleving.

Anderen die het eeuwig op de regering Bouterse hebben gemunt, zagen kans hun gal te spugen op de regering en te betogen hoe volgens hen Suriname geen 'failed state' is maar wel dreigt te worden. Bepaalde gasten die maar niet verder kunnen kijken dan 8 december 1982 en verblind blijven door haat jegens Bouterse, slepen in hun betogen het hele land er met de haren bij in hun haast de regering van Bouterse een hak te kunnen zetten. Anderen die zogenaamd objectief zijn, gooien het over de boeg van quasi objectiviteit om met geveinsde gezag te kunnen zeggen dat de regering faalt.

De scriptwriters draaien overuren. En de scriptwriters in Nederland draaien ook overuren. Neem nou het voorbeeld van de geldconfiscaties. Geld dat altijd al werd verzonden en nimmer is geconfisqueerd op basis van wat dan ook wordt nu vastgehouden door de douane van Nederland zonder een (steekhoudend) argument. Daarnaast lezen we links en rechts dat Nederland toegang wenst tot gegevens van Surinaamse bankcliënten. Een ongehoorde brutaliteit van de voormalige kolonisator die denkt dat ze nog altijd met een kolonie te maken heeft. En een erg destabiliserende actie aangezien de Surinaamse economie net bezig is zich te herstellen en zoals door de heren van de Surichange Bank betoogd, is er sprake is van een reële groei.

Ik roep de regering en de monetaire autoriteiten op om de Surinaamse staatsburger in bescherming te nemen tegen deze door Nederland geëiste financiële uitlevering van Surinamers en alle zijn ten dienste staande middelen in te zetten tegen deze ongegronde en ongehoorde acties van Nederland.

Voor wat betreft de uitspraken van minister Blok als zou onze multiculturele samenleving ervoor gezorgd hebben dat ons land een 'failed state' is (op de failed state index staan we op een mooie positie 114 overigens), ben ik de mening toegedaan dat wat niet waar is, ook niet waar kan worden ongeacht welke idioot het zegt.

Mr. Drs Sharmila Mansaram

===================================================================

Deze schaamteloos is onder haar steen vandaan gekropen nu ONZE DEW Baboeram nog.
Hihih

'Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht het te zeggen met mijn leven verdedigen.
Voltaire

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

http://www.starnieuws.com/

Kon het  niet laten.

'Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht het te zeggen met mijn leven verdedigen.
Voltaire

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

De volgende blunder liet inderdaad niet lang op zich wachten.


Voorspelbaar doekje voor het bloeden met een sigaar uit eigen doos weer mooi weer spelen. Ondertussen de infrastructuur voor armen nog weer verslechteren
Imelda Marcos in gedachten een valse roadshow.


Hier in een bericht van Waterkant. Terwijl het klapvee in het parlement alles geweldig vind en het WANBELEID in onderonsjes met Alcoa zaakjes doet.


' ...
‘First lady van Suriname, u bent al steenrijk, geef nu aan de armen’
6 augustus 2018
21
Share

PARAMARIBO, 6 aug – “U bent al steenrijk. Waarom kunt u dat geld dat uw man zo achterover heeft gedrukt niet nemen en geven aan de mofinawangs (allerarmsten, red.)? Waarom doet u dat niet? U speelt struisvogel!” Dit zegt parlementariër Edward Belfort (ABOP). Het kan er bij de voormalig minister van Justitie & Politie niet in dat er zoveel poeha wordt gemaakt over het schooltassenproject van mevrouw Bouterse. “U stopt uw hoofd in het zand, terwijl uw man ervoor zorgt dat studenten van de universiteit nu niet verder meer zullen kunnen studeren.”


Want aan de ene hand wordt gul gegeven en aan de andere kant wordt de burger steeds meer geld uit de zakken geklopt. En dan komt de presidentsvrouwe aandansen met gevulde shooltassen om kinderen uit arme gezinnen tegemoet te komen. “Schaamteloos, verwerpelijk en belachelijk”, zegt Belfort tegenover Dagblad Suriname. Het zou om niet meer gaan dan een ‘politieke show’. Schoolkinderen en hun gezinnen zijn de afgelopen drie jaren ernstig verarmd door de regering.


De ruim drieduizend te verdelen schooltassen komen dan ook over als een onsmakelijke grap. Intussen wordt het inschrijfgeld voor alle onderwijstypes en -niveaus opgeschroefd. “Met het geven van een schooltas heeft u nog niets gedaan, first lady, want schoolgeld, kleding en voeding moeten de kinderen wel zelf betalen”, aldus Belfort. Hij ziet graag dat de verhoging van het inschrijfgeld wordt terug gedraaid. Het zijn anders de armen die het zwaarst getroffen worden....'


Dus dat!

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,389

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Er is ook helemaal niets veranderd he? Je blijft maar een hoop faecalie strooien op deze mooie forum.zonnigsuri wrote:

En hoe lang is het wachten op de volgende blunder?
Na tegenspreken van een bericht over inwisselen loopt het WANBELEID al weer in de soep.


" ..
Het was de Surinaamse president Desi B. zelf die in oktober 2016, enkele maatregelen aangekondigde die de inkomsten van de Staat moeten verhogen. Een van de maatregelen die B. noemde was de zogenaamde ‘inwisselplicht’ voor niet-ingezetenen...."Trammetje komt ook zo.


Zo een klein landje met een half miljoen inwoners. 50.000 " ambtenaren" minimaal en nog zo een rotsooi. (10.000 kwamen er vlak voor de verkiezingen in 15 bij. )

Bron de ware tijd 2011
" PARAMARIBO, 30 mrt – Het aantal ambtenaren moet op maandbasis afnemen. Dit stelt vicepresident Robert Ameerali. Het lijkt onwaarschijnlijk, maar het moet te doen zijn. Alvast wordt afgerekend met de traditie van politieke vriendjes accommoderen. ..


Bron de ware tijd 2012 "
Aantal ambtenaren Suriname blijft stijgen


PARAMARIBO — Het aantal Surinamers dat werkt voor de overheid is opnieuw gestegen. Het percentage stond vorig jaar op 61 procent van de totale beroepsbevolking, blijkt uit voorlopige cijfers van het Algemeen Bureau voor Statistiek. Parastatale bedrijven als Telesur zijn daarin in niet meegerekend.

..."


Met andere woorden dus nog voor die 10.000 plotselinge " ambtenaren.


All catrash was t al een tijdje meneer Gilaard.

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

@Para,


Jarenlange spokerij verbrokkelde uw stabiliteit. Welke spoken heeft GMAP concreet nog meer ontwaard?


Dat u het belasten van Suriname met WANBELEID aan de missertjes in de achterkant van t jockje ruikt benadrukt uw eigen aandeel.


Het hemd is nader dan de rok.


Dat w..f met schooltasmooidoenerij is een verworvenheid? Hoe dang?


Zoals u kunt zien in openbare bronnen trekt 61 procent van de beroepsbevolking op kosten van de staat de staatskist nog verder leeg met volop WANBELEID.


En prinsje 80.000 PER MAAND maar reisjes boeken....

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Nog een voorbeeld van gedrag voor hernia lummel


En dan zijn er nog figuren die durven beweren dat China's gedragingen in de wereld voorbeeldig zijn.
Bent u dan willens en wetens onkundig?


Van Waterkant met een eventuele link naar een filmpje." ..PARAMARIBO, 10 aug – Opnieuw is er een internationaal filmpje te zien over de Chinese invloeden in Suriname. Dit keer gaat het om een Duitse reportage over ‘de uitverkoop’ van Surinaams hout aan China door de regering Bouterse en de daarmee gepaard gaande uitbuiting van de Surinaamse binnenlandbewoners, die 600 jaar oude tropische bomen moeten omkappen. Een reportage van het programma Weltspiegel bij de Duitse televisiezender Das Erste (D1) getiteld ‘China’s kaalslag in het regenwoud’.


“Suriname is economisch zwak, maar rijk aan hulpbronnen. Eigenschappen die het de ideale bestemming maken voor investeerders uit China. Tropisch hout wordt bijvoorbeeld op grote schaal gekapt en verwerkt, maar de echte winst daalt 15.000 km verder naar het oosten: in China” is in de reportage te horen.


Het tropisch hout uit Suriname is erg gewild zegt Xu Dong Chen van Mobichen Woodworks. “We hebben bomen die rood, geel zijn, we hebben hier zelfs paars hout. Dit zijn zeer zeldzame boomsoorten en mensen zeggen: “Wow, ik wil dat.” Het ruwe hout is bijna eindeloos, het Surinaamse personeelsbestand is erg goedkoop, de overheid genereus: “Nee, we krijgen geen voorwaarden om te exporteren. En het is gemakkelijk om Chinese arbeiders het land in te krijgen”, benadrukt Xu Dong Chen.


Volgens Winston Ramautarsing, econoom aan de Anton de Kom Universiteit, lijkt de overheid niet goed op de hoogte te zijn. “De Chinezen dicteren de regels en breken ze. Er is veel corruptie op alle niveaus. En op alle niveaus zijn het Chinezen en betalen ze steekpenningen” aldus de econoom...."


Tja, als een gekende Surinaamse ondernemer in economisch adviezen na vijf jaar aanvragen niet eens in staat  wordt gesteld aan zijn eigen huis een plakkaat van zijn bedrijf te bevestigen. (..tenzij natuurlijk onder tafel..)


Terwijl de Chinese supermarkt daar recht tegenover binnen een jaar de meest schreeuwerige reclames en alleen eigen personeel rechtsstreeks van china achter de toonbank zet...


Hoe veel lijsten van verworvenheden kan het WANBELEID vanuit de Kruis toch tegen corruptie publiceren?


Laat "bisschop" stefje maar kruisjes slaan of tangen op varkens.
Ondertussen graait de hele familie inclusief dat schatrijke w..f dagelijks duizenden binnen. Wie heeft ooit gehoord van lijsten van verworvenheden van dat dochtertje?

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,392 (edited by zonnigsuri 2018-08-10 13:39:03)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

t slaat op de nieren en doet o zo pijn....


De schatrijke Marcossen van Suriname verdelen het volk nog maar eens van geld van het volk...


En kraait: " ...outerse een nier gaat halen op Cuba, dat vindt men veel meer interessanter..."


Eerst was het een hernialijder en nu is er kennelijk een nier gekocht.
Van wie die afkomstig is blijft in het duister.GMAP

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,393 (edited by zonnigsuri 2018-08-11 10:16:12)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Waterkanters


De ene dikzak achter op de brommer bij de andere dikzak lekker schudden en vooral geen helm dragen.


Voorbeeldige gedragingen en een buikhernia?


https://www.waterkant.net/suriname/2018 … otorfiets/Vertaling van een site ter plekke
"..
Borden en Symptomen van Hernia
by Gerald April 4
Symptomen van Hernia


Volgens de National Digestive Diseases Information Clearinghouse, ongeveer 4,5 miljoen mensen hebben een buikwand hernia elk jaar. Hernia ontstaan als organen zoals darmen, duwen in een verzwakte buikwand............"


Hoe zo corruptiekruisvaarder?

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,394 (edited by zonnigsuri 2018-09-03 17:38:20)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Weer een uitverkoop van democratische beginselen voor wie daar geloof en waarde aan hecht.

Van corrupte kruisvaarders is alles te verachten.


Nog amper bekomen van de dikke middelvinger naar het afgebroken gezondheidsstelsel doet hernialijder weer van zich spreken.
Er zou al jaren worden overlegd met de Guyanese regering over grenskwesties.


En nu zou de regering `bereid zijn` informatie met het parlement te delen; daaraan en passant de mededeling aan toe te voegen dat dit wel achter gesloten deuren zal plaatsvinden.


In democratieen is het niet de regering die het parlement de les leest maar het parlement in haar hoedanigheid van hoogste college van en voor het volk die het voorgenomen en lopende beleid controleert.


Zeven even is weer in hoogste versnelling aan het doordraaien.
En prinsje 80000 per maand exclusief bonussen wrijft weer in zn klavers.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

veronderstellen en onderbouwen zijn twee verschillende eigenschappen;
Niet voor een ieder weggelegd;


Kijk hoe een zekere Abdoel wordt gefileerd tot op het bot:

Direct van Starnieuws afkomstig;

´´...
Reactie op: Luisteren is een kunst (2)
10 Sep, 12:24
foto
       


Ik moet hard lachen en nog even bijkomen van hetgeen de heer Abdoel, als reactie op mijn stuk heeft gegeven. Ik heb al eerder gezegd dat Abdoel met de juiste informatie naar buiten moet komen en geen valse informatie moet fabriceren, want op de verschillende nieuwssites kun je alles teruglezen. Kennelijk lijden sommige DNA-leden aan geheugenverlies.

Ten aanzien van de overeenkomst het volgende: “Kamerbreed had het parlement eerder een intentieverklaring tussen de multinational en het presidentiële team verworpen. Aan de regering werd gevraagd met een gewijzigd document te komen. Voor het college was het een lijdensweg om het gewijzigde memorandum te bemachtigen”. Ik ga verder niet uitweiden over deze overeenkomst, het is zonneklaar dat deze overeenkomst van alle kanten rammelt.

Ik blijf er bij, de heren Chan Santokhi en Gregory Rusland hebben geen enkele afspraak geschonden door uit de school te klappen ten aanzien van de gezamenlijke vergadering over de Alcoa-kwestie. Niet de heren Chan Santokhi en Gregory Rusland wilden politiek scoren, maar Andrė Misiekaba en de NDP. Het blijft een grote onzin van Abdoel.

De bauxietsector: Op 30 september 2015 hield president Bouterse het parlement, het volgende voor: “De perspectieven voor Suriname en Alcoa zijn HOOPVOL. Het gemeenschappelijke belang van Suriname en Alcoa is gevonden in de continuering van de Bauxiet-industrie in ons land. Hiertoe zou met name de Bakhuisafzetting naar schatting 300 miljoen metrieke ton groot en goed zijn voor 80 jaar op basis van anderhalf miljoen ton aluinaarde productie per jaar.
Suriname en Alcoa zijn het reeds met elkaar over eens in een draft MoU, een industrie te kunnen ontwikkelen met een investering van circa 3 miljard Amerikaanse US dollars. Hiertoe zal een nieuwe en aan de tijd en eisen aangepast en solide basis gelegd worden. Suriname en Alcoa zullen investeerders aantrekken om deze te realiseren.
Alle kosten voor engineering en studies zullen geheel door Suralco gedekt worden. Uitgegaan wordt van het opzetten van een raffinaderij met een aanvankelijke capaciteit van anderhalf miljoen metrieke ton aluinaarde met een uitbreiding van 3 miljoen metrieke ton aluinaarde per jaar”.

A no mi taki, na baas Bouterse. Er is genoeg bewijsmateriaal, dat Bouterse de Bauxietsector naar de knoppen heeft geholpen. Bouterse heeft de toekomst van de bauxietsector gesloopt.

Ten aanzien van de misleiding, verwijs ik Adoel naar zijn eigen interview van april 2015 met Apintie tv. Toen de interviewer Abdoel vroeg of er devaluatie komt, zei hij het volgende: er is geen reden tot paniek, er is geen reden tot paniek. Er komt geen devaluatie, laat me u dat vandaag gewoon meegeven, als een devaluatie zou komen, bla-bla-bla... Heer Abdoel, check uw interview. Nadien is de koers van de zowel de euro als US dollar boven de SRD 7.50 gestegen.

Abdoel heeft het ook over het onderhouden van relaties met de onderwereldfiguren. Zo zielig, Abdoel moet de laatste persoon zijn die over relaties met de onderwereld moet praten. Hij praat over Segebai, 350 kg cocaïne, medisch afval vlak voor hun huis verbranden en dieren mishandelen, die het imago van het parlement schaden. Zonder enig bewijs raaskalt deze Abdoel, als hij kennis draagt van deze strafbare feiten, moet hij aangifte doen bij de PG.

Abdoel moet in zijn eigen paarse kringen nagaan welke personen met onderwereldfiguren in aanraking zijn gekomen. Ik noem slechts de naam van zijn eigen baas Desi Bouterse, thans president van Suriname. Hij is in Nederland bij verstek tot 11 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens cocaïne-smokkel, hij was toen ook parlementslid. Er circuleren ook foto’s waarop Bouterse te zien is met onderwereldfiguren.

Abdoel moet durven de namen te noemen van de DNA-leden, die relaties onderhouden met onderwereldfiguren. Doet hij dat niet, dan vind ik hem wel een grote lafbek. Ik wilde het ook hebben over het verkopen van repetitiewerkjes op Havo, maar aangezien ik niet beschik over bewijsmateriaal zal ik op deze zaak niet ingaan.

Idris Naipal   ...``


Zeven even weer an het doordraaien.
It,s a carifesta cassave time;


NEE dam Bllast!!!


nog een bedeltje erbij van dat w..f?
Op kosten van het volk immers......

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,396

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

...en deze:


[...]"ook in Suriname controleert het democratie gekozen parlement de regering en datzelfde parlement is in meerderheid van mening dat de regering Bouterse/Adhin een juiste koers vaart - of jij het daar nou mee eens bent of niet, zondigsuri; jij aan een chronische ‘corruptiehernia’ lijdende stakker!"


is voor het om aandacht bedelende takkewijf http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 89#p519089 . de copy/paste stoephoer die sinds jaar en dag leeft op kosten van de Nederlandse belastingbetaler!

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Waterkanters,


Even rekenen:


Een verdwenen helicopter met stembiljetten;
Een districtenstelsel waar een minderheid plotseling een meerderheid kan maken;
Tienduizend en meer `ambtenaren` vlak voor de verkiezingen.
Uitverkoop met plotselinge overlopers
Gekochte accomoderingen
tussen 30% en 40% van de stemmers kiezen.
Meerdere veroordelingen in binnen en buitenland
Aan het hoofd van een partij een moordverdachte;


En dan een `meerderheid` claimen;
Koddig.


Geen wonder dat velen GMAP ver weg verwensen;


Over het financiele WANBELEID, de graaicultuur, de parijse sjaaltjes entasjes, cassavecorruptie, het inhuren van Congokolonialen om het onderwijs te ´ontkoloniseren´ nog maar even te zwijgen.


DENK China , denk opnieuw;


Dat wijst zich vanzelf;

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

zonnigsuri wrote:

Waterkanters,


Even rekenen:


Een verdwenen helicopter met stembiljetten;
Een districtenstelsel waar een minderheid plotseling een meerderheid kan maken;
Tienduizend en meer `ambtenaren` vlak voor de verkiezingen.
Uitverkoop met plotselinge overlopers
Gekochte accomoderingen
tussen 30% en 40% van de stemmers kiezen.
Meerdere veroordelingen in binnen en buitenland
Aan het hoofd van een partij een moordverdachte;


En dan een `meerderheid` claimen;
Koddig.


Geen wonder dat velen GMAP ver weg verwensen;


Over het financiele WANBELEID, de graaicultuur, de parijse sjaaltjes entasjes, cassavecorruptie, het inhuren van Congokolonialen om het onderwijs te ´ontkoloniseren´ nog maar even te zwijgen.


DENK China , denk opnieuw;


Dat wijst zich vanzelf;


Naast de eisen van een andere `pressiedent´
Allcatrash in the house;


Take the toys from the boys.


https://nos.nl/artikel/2250121-tien-jaa … vador.html

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

8,399

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

“Those who sacrifice liberty for safety deserve neither”
Benjamin Franklin.


...en ja hoor, de stakker zs/etc is zichzelf weer eens aan het quoten, maar oké, dit terzijde.


@de verwarde zs 1.2.3: voor jou heb ik even deze topic http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 001#p11001 van 2007 - plus, na tien jaar - jouw reactie #57 opgehaald, jij multi nick zs/1  http://forum.waterkant.net/profile.php?id=35924 / zs/2 http://forum.waterkant.net/profile.php?id=55128 en http://forum.waterkant.net/profile.php?id=55151 zs/3
een economische vluchtelinge die vanuit Suriname de benen naar de Nederlandse staatsruif. 


Sindsdien is er eigenlijk niet veel veranderd - jij misbruikt de sociale voorzieningen h.t.l. en de PvdA  (de salonsocialisten) maakte plaats voor de VVD (de neoconservatieven). De ‘zorg’ en niet te vergeten het ‘onderwijs’ is nog steeds het kind van de (laptop) rekening.


Maar ‘defensie’ krijgt er, op dwingend ‘advies’ van die malloot in het ‘witte huis’, geld bij voor o.a. wapens. [voor de bedragen zie https://www.vrede.be/nieuws/wereldwijde … en-opnieuw ]


Wapens die na korte tijd (zoals die peperdure f 35) alweer overbodig zijn geworden omdat ze in de plaats komen van drones, wellicht uitgerust met nucleaire bommen - waardoor het m-i-c, dat geldverslindende, monsterachtige ondier, opnieuw voor miljarden aan (waardeloze https://www.nrc.nl/nieuws/2018/01/16/ch … n-a1588516 yankee$) wapentuig mag gaan produceren.


En dan nog dit: voornoemde malloot dreigt Nederland/Den Haag binnen te vallen - een terroristisch voornemen - als rechters van het Internationale Strafhof een vonnis durven te vellen m.b.t. Amerikaanse mensenrechterschenders en/of oorlogsmisdadigers!


Enfin, ondertussen heb jij, uitkering-graaiende zio-trol met verkapte pvv-sympathie, weer geen antwoord gegeven op de vele aan jou gestelde vragen en reageer je met zoiets als http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 95#p519095


Dus kom maar met jouw volgende staaltje ouwe knip en plak meuk; inmiddels is het de lezers wel duidelijk dat jij niet in staat bent noch de kundigheid bezit om - zonder te papegaaien - met een inhoudelijke, zinnige reactie c.q. antwoorden te komen, jij, domme/laffe troela troela troelala! smile tongue

8,400 (edited by zonnigsuri 2018-09-14 17:19:41)

Re: Het WANBELEID van de regering Bouterse/Ameerali 2010 tot heden.

Waterkanters,


eerst hoog van de toren blazen als er een bom geld via bijzondere wegen  in nederland beland en wordt aangehouden en herkomst onderzocht;
...Recht en waarheid maken vrij;


Dan op hoge poten een prinsje 80.000:per maand naar Nederland sturen op kosten van het volk uiteraard die probeert het onderzoek te laten voor wat het is en probeert dat geld uit het onderzoek te ontfutselen.


Dat het niet eens daagde dat zaken van justitie en onderzoek inclusief de bewijsmaterialen niet kunnen en mogen worden verdonkeremaand schijnt even ontgaan te zijn;


Dat prinsje 80.000 per maand onverrichterzake moest terugkeren maakt de blunder nog groter.
EnWordt vervolgd

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI