226

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Ai, oting yu o scaffen?Bar mi jere, mi de aan.


Mi bar yu!!!!!No Bruya.

In de krant van vandaag wordt morgen de vis verpakt!!!!

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Basis wrote:

Ai, oting yu o scaffen?Bar mi jere, mi de aan.


Mi bar yu!!!!!No Bruya.Dan had ik je vorig weekend moeten waarschuwen.
Maar ik eet vega dus ik weet niet of je die kalaudjie zou lusten.
Jammer, in de karaila's zaten alleen pitten. Weg was mijn hoop om rijk te worden. lol

Onze daden, goed of slecht, volgen ons als schaduwen.

                                To-Shio-Hing

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

http://www.youtube.com/watch?v=Mvw2VDfW … re=related

Hij heeft nu inderdaad een probleem, gepakt op zanderij afgelopen vrijdag met 4 kg poeder
in het zelfde weekend nog 6 anderen
bron DWT

Bouta is de man hij heeft al genoeg bewezen dat hij het kan.

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

http://zoeken.rechtspraak.nl/resultpage … ije_tekst=
En op die pagina zijn alle belangrijke uitspraken van de rechterlijke macht te lezen,


nu eens van een bonairiaan met zijn criminele kornuiten

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

230

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Politieagent BID-team gearresteerd voor drugssmokkel


PARAMARIBO - Een politieman van het Bestrijding Internationale Drugssmokkel (BID)-team is donderdag gearresteerd voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie bevestigt de aanhouding.
Hij zegt dat het vermoeden bestaat dat de politieman betrokken was bij het smokkelen van drugs. De ressortcommandant van Santo Boma, Ulrich Tjin Liep Shie, bevestigt dat de aangehouden politieman opgesloten is in een cellenhuis van dit ressort. Het vermoeden bestaat dat de wetsdienaar betrokken is bij de smokkel van 57 kilogram cocaïne in oktober
De drugs, verborgen in zoete patat, zijn door alertheid van zijn collega’s onderschept op de luchthaven. Er werden in eerste instantie drie mannen, onder wie een groente-exporteur, aangehouden. Twee zijn ondertussen in vrijheid gesteld, terwijl een nog in verzekering is gesteld. Zijn inverzekeringstelling is met dertig dagen verlengd.
Minister Edward Belfort van Justitie en Politie weet dat de politieman, die door de mand is gevallen, buiten functie is gesteld. Om te voorkomen dat politiemannen zich gaan bezighouden met illegale praktijken, vindt hij het belangrijk dat wetsdienaren niet lang op een afdeling blijven. Daarom worden de politiemannen gerouleerd.


=============

Die her heri zou geen her heri meer zijn maar een hee heri big_smile big_smile
Mi bar yu!!!!!
No Bruya.

In de krant van vandaag wordt morgen de vis verpakt!!!!

231

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Je moet bijna geen Surinaamse groente meer eten, de vorige keer was het nog in de okers en sopropo.


Geen wonder dat sommige kinderen zo hyperactief worden en niemand de oorzaak weet. Den nyan dopa gruntu.

"I pray that the Lord may undeceive my ignorant brethren, and permit them to throw away pretensions, and seek after the substance of learning." by African-American abolitionist David Walker, in his "Appeal to Colored Citizens of the World" in 1830.

232

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Een tijd lang werd het spul gesmokkeld in massala.


Nu pas weet ik waarom er wekelijks lange rijen mensen staan bij die rotishop in A'dam.


Den man hoekstra .

big_smile


Mi bar yu!!!!!
No Bruya.

In de krant van vandaag wordt morgen de vis verpakt!!!!

233

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

2,7 kg cocaïne in 'krabudoi' onderschept


09 Jan, 14:00


De 33-jarige Surinamer R.H. is op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden nadat 2.7 kilogram cocaïne werd aangetroffen in zijn handbagage. Het verderfelijke spul was verborgen in krabbenscharen (krabudoi).
De Douane Recherche heeft R.H. zondagavond aangehouden. In zijn anus werden
cocaïne bolletjes ontdekt.


Het Arrestatie Team heeft de afgelopen week tijdens een actie de 27-jarige J.D. aangehouden. Op hem werd aangetroffen en in beslag genomen 1 blok hasj van 40,9 gram. Beide verdachten zijn overgedragen aan de anti-Narcoticabrigade en zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.


Bron: Starnieuws.Boi, ef a no  massala , da na sopropo, now na krabudoi lol


Hahaha, what's next?

In de krant van vandaag wordt morgen de vis verpakt!!!!

234

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Ik heb zojuist begrepen dat  de recherche diezelfde krabudois heeft gebruikt om die bolletjes uit die man zijn anus te krabben  lol big_smile tongueMi bar yu!!!!!No Bruya.

In de krant van vandaag wordt morgen de vis verpakt!!!!

235

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

binnenland


Drugscontrole SLM-vlucht gestaakt


SCHIPHOL -


De Koninklijke Marechaussee heeft een 100 procentcontrole op een vlucht uit Paramaribo afgebroken omdat de openbare orde verstoord dreigde te raken.De passagiers raakten zo geïrriteerd dat de marechaussee het niet verantwoord vond om door te gaan, meldt de NOS. Het SLM-toestel met zo'n 280 passagiers aan boord kwam met 4 uur vertraging op Schiphol aan.Daarna werden de passagiers en hun bagage aan de controle onderworpen. Ze moesten daardoor in de aankomsthal nog eens 3 uur op hun bagage wachten. De reizigers reageerden hun frustraties verbaal af op het marechausseepersoneel, dat daarop besloot de controle niet af te maken.


Bron: De telegraaf.Mi bar yu!!!!NO Bruya

In de krant van vandaag wordt morgen de vis verpakt!!!!

236 (edited by stena 2013-03-07 23:14:47)

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Gambia fights cocaine use           
Tuesday, 05 March 2013 11:17


Gambia's government has publicly destroyed more than two tonnes of cocaine worth about $1 billion seized in the country in 2010.


In a statement, President Yahya Jammeh said his government will never be a party to any kind of social ill that has the potential of wrecking the future of the citizens of Gambia, especially the youths.


The ceremony was carried out in the presence of diplomats from Britain, the United States, France and Taiwan.


The cocaine was seized in 2010 in a joint operation between Gambian police and the United Kingdom serious organised crime agency.


The seizure of the cocaine which was bound for Europe, led to the arrest, prosecution and jailing of eight foreign nationals including Venezuelans and Dutch.
(ZBC News)


En de gevangenisstraffen waren niet mals 50 jaar en meer p.p. met hard labour.

AFRICA CENTER OF THE WORLD!!

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Is Suriname intussen een narcostaat met drugsbaronnen geworden?


Deze vraag stel ik mezelf na vandaag de volgende twee krantenberichten (De Ware Tijd Online van vandaag)  te hebben gelezen. Wat het tweede artikel betreft is volstaan met 'Ruim 800 kilo cocaïne in bananen en cassave', dus dat land hoeft niet perse Suriname te zijn.


Drugs uit Suriname bezorgt de Republiek Suriname een SLECHTE naam. Wie weet, weet men mij, wat dat betreft, op de mouw te spellen dat het de schuld is van de arme Ronald Venetiaan, want steeds weer heeft hij het gedaan, is hij dus de gebeten hond en nooit de ander.


Tirotet


Nu met TWEE drugsgerelateerde bijlagen


BIJLAGEN


BIJLAGE 1 (Bron: De Ware Tijd van vandaag)
Ruim 467 kilo cocaine uit Paramaribo onderschept in 2012
07/05/2013 09:01 - Eric Mahabier


DEN HAAG - In 2012 zijn op de Nederlandse luchthaven Schiphol 398 koeriers uit Suriname, met in totaal 339 kilo cocaïne, aangehouden. De drugs werd onderschept tijdens de zogenaamde honderd procentscontrole op Schiphol.
Daarnaast is cocaïne, verwerkt in kleding, aangetroffen. Het netto gewicht hiervan is nog niet bekend, schrijft minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie aan het Nederlandse parlement, de Tweede Kamer. Volgens de bewindsman is voorts 128 kilo netto cocaïne aangetroffen in de vracht.


Medio vorig jaar berichtte Opstelten het parlement dat de honderdprocentscontrole op Schiphol noodzakelijk is en moet blijven. "Aangezien er nog wekelijks vele bolletjesslikkers en drugshandelaren uit de Caraiben worden opgepakt op Schiphol."
De bewindsman reageerde op kamervragen naar aanleiding van de verklaring van de advocaat generaal bij de Hoge Raad, dat er geen wettelijke bevoegdheid is om de bij de honderdprocentscontrole reizigers zonder verdere aanleiding vragen te stellen

BIJLAGE 2 (Bron: De Ware Tijd van vandag)
Ruim 800 kilo cocaïne in bananen en cassave
06/05/2013 14:00 - Eric Mahabier


Een deel van de cocaine die vorige week in Nederland in beslag is genomen. Het gaat in totaal om ruim 800 kilo met een straatwaarde van ruim 25 miljoen euro. De drugs zaten verstopt in banenen en cassave.   
DEN HAAG - Justitie in Nederland is een groot onderzoek gestart naar aanleiding van twee drugsvangsten. Vorige week is bij twee controles ruim 800 kilogram cocaïne aangetroffen door het HARC-team Rotterdam.
Het HARC-team is een samenwerkingsverband van Douane, Zeehavenpolitie, FIOD en Openbaar Ministerie.


OP woensdag 1 mei werden bij een douanecontrole 162 pakketten met ongeveer 150 kilo cocaïne aangetroffen. De pakketten waren verborgen in de vloer van een container en werden met behulp van scanapparatuur ontdekt. De container bevatte bananen, bestemd voor een koelopslag in België, en was afkomstig uit Ecuador, meldt het Openbaar Ministerie.


Op vrijdag 3 mei werd tijdens een kwaliteitscontrole van een partij cassave opnieuw een partij cocaïne aangetroffen. Bij de controle in een koelhuis in Schiedam werd ontdekt dat de dozen naast cassave ook pakketten cocaïne bevatten, waarop de politie en Douane werden gewaarschuwd. In totaal werden er 680 pakketten cocaïne, elk met een gewicht een kilo,  uit de dozen gehaald. De cassave kwam uit Costa Rica en was bestemd voor een bedrijf in Frankrijk.

De cocaïne, ter waarde van ongeveer 25,6 miljoen euro, is intussen vernietigd.

238 (edited by Miedja-ORIGINAL 2013-05-07 17:31:02)

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

@tirotet

Is Holland intussen een narcostaat met drugsbaronnen geworden?
De drugs komen ergens vandaan en gaan ergens naartoe, ik denk niet dat het dient als versiering tijdens feestjes. Indien aan de ontvangende kant iets verandert , hebben de verzenders geen enkele reden iets te verzenden, 'it takes two to tango'.

En toch geloof ik dat er daar wat aan gedaan word, geloofd tirotet ook dat er hier aan word gewerkt?


M-O

Als in eerste instantie GERECHTIGHEID plaats vindt, blijven excessen uit om welke vaak nog harder wordt "geroepen" om "GERECHTIGHEID"

239

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

@M-O


De container met de 800 kg had bestemming Frankrijk.
Mogelijk dat het bedoeld was om de laatste betaling voor de Ambassade te regelen? big_smile big_smile

Je nabestaanden herinneren je niet om je rijkdom maar om je prestaties en realisaties.
DEEDEEDBEE NÉÉ

240 (edited by Miedja-ORIGINAL 2013-05-07 19:40:23)

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

@neus

Als jij dat zegt.


Het had ook van de oemrawers kunnen zijn, die hebben ook geld nodig om om die domme acties te financieren. Die mensen van die kogelbrief moeten betaald worden, tijdens de binnenlandse oorlog deden Johny Kamperveen & Co het ook met drugs volgens de informaties. De vonnis op naam v/d man welke hij Johny Kamperveen in eigen persoon introduceerde in Holl voor tv cameras, wat een bende verraders.


M-O

Als in eerste instantie GERECHTIGHEID plaats vindt, blijven excessen uit om welke vaak nog harder wordt "geroepen" om "GERECHTIGHEID"

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Neus


De container met de 800 kg had bestemming Frankrijk.
Mogelijk dat het bedoeld was om de laatste betaling voor de Ambassade te regelen?
=
Jij bent de grootste ASHOLE, die hier rondstruint. Ik vraag mij in gemoede af of jij uberhaupt een fckng ruggegraat hebt.

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

Weg met kNeus!

Suriname center of the multiverse!

243

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

bakapasi_boi wrote:

Weg met kNeus!


Ben je weer terug. Je bent niet veranderd. Maar ja ontwikkeling bij jouw hadden we ook nooit verwacht.  wink  lol

Je nabestaanden herinneren je niet om je rijkdom maar om je prestaties en realisaties.
DEEDEEDBEE NÉÉ

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

KNEUSJE van de labaria,

De container met de 800 kg had bestemming Frankrijk.
Mogelijk dat het bedoeld was om de laatste betaling voor de Ambassade te regelen?

=
Er zijn zeven verdachten in kaart gebracht: Biedjai R., Chandra C., Satianarain G., Shailesh S., Gaitrie M., Manoedjkoemar K. en Hamnauth B. Twee van de zeven zijn maandag voorlopig op vrije voeten gesteld. Aanvankelijk waren er zes verdachten in beeld, maar recentelijk is Biedjai R. erbij gevoegd.

=
Daar heb je niet van terug he. Wat een pjachtige autouws allemaal op die hoeki jo, vindt jij dat niet witwasraar?

245 (edited by Bally 2014-04-15 15:34:16)

Re: Drugssmokkelaars en bolletjesslikkers

https://twitter.com/norabey/statuses/455849138018869248


Omdat ik ben geboren op Curacao en uit Suriname kwam, werd ik op Schiphol verdacht van drugsvervoer. 100% controle heet dat.


Deze andere tweet van haar heb ik gefavorite: https://twitter.com/norabey/status/456042370924945408


Noraly Beyer op Schiphol verdacht van drugssmokkel 


di 15 apr 2014, 15:53


SCHIPHOL - Presentatrice Noraly Beyer werd deze week op Schiphol verdacht van drugssmokkel.


Beyer werd op 11 april 's ochtends uitvoerig gecontroleerd. De oud-nieuwslezeres van het NOS Journaal meldt het voorval op Twitter. "Het was vernederend en beschamend om ten overstaan van passagiers en marechaussees afgevoerd te worden."


Klik op die tweets om haar visie en comments op het hele gebeuren te lezen.

"I pray that the Lord may undeceive my ignorant brethren, and permit them to throw away pretensions, and seek after the substance of learning." by African-American abolitionist David Walker, in his "Appeal to Colored Citizens of the World" in 1830.