1 (edited by xzqc33 2017-11-13 21:44:48)

Topic: Een heel pijnlijke prijsvraag (voor volwassenen)

Commentaar is niet nodig om de prijs te winnen. Eerst lezen, dan begrijpen, dan uit de herinnering de naam van de vloek ontdekken, en de vraag is beantwoord. Leer het accepteren van 'slecht' nieuws zonder te roepen dat de boodschapper onthoofd moet worden.


Voor heel veel mensen is het heel erg waar, dat er in de hemelse ruimte altijd al, bovennatuurlijke figuren ronddolen die zaken doen met de mensen op de planeet Aarde. De één wordt god genoemd en van die zegt men dat hij alleen hele goede dingen doet. De ander wordt duivel genoemd, en van die wordt gezegd dat die alleen heel slechte dingen doet.


Stel dat er eens heel lang geleden deze beroemde hemelse figuren god en duivel hadden besloten, dat ze elk voor zich een vertegenwoordiger op de planeet Aarde wilden hebben. Ze gingen, zo zou het verhaal kunnen hebben gelopen, los van elkaar een geschikte kandidaat rekruteren, die zij vervolgens ook aanstelden als persoonlijke vertegewoordiger op Aarde. Bij de criteria voor de selectie zou je onwillekeurig de meest voor de hand liggende gedachte van 'soort-zoekt-soort' vermoeden, nietwaar.


Ik wil één van de twee aangestelde vertegenwoordigers heel summier nu aan u voorstellen, en het is aan u te raden namens welke van de twee genoemde bovennnatuurlijke machten deze persoon mocht opereren op onze planeet. Dit is niet echt moeilijk hoor.


De vertegenwoordiger, of zeg maar ambassadeur om wie het gaat, had al vroeg de volgende zaken in zijn CV staan: Het is een ongeletterde man die in de woestijn woont. Hij overvalt graag handelskaravanen om een inkomen te verwerven. Hij is een barbaar en een grote lustmoordenaar, die zoveel mogelijk mannen wil onthoofden middels het zwaard. Ook wil hij alle vrouwen boven de 40 onthoofden, maar jongere vrouwen houdt hij graag als seksslavin. Ook is hij een groot liefhebber van het verkrachten van meisjes van 10 jaar en jonger. In zijn CV zou hij later toevoegen dat hij op ene dag kans zag, misschien wel in groepsverband, om 700 mannen te onthoofden. Ook heeft deze vertegenwoordiger besluiten genomen voor zaken op Aarde: iedereen moet in zijn hemelse baas geloven, en al wie dat niet doet mag vermoord worden. Kortom: de CV van een heel slecht beest.


Mijn vraag nu luidt: Van welke genoemde twee bovennatuurlijke hemelse figuren is dit de ambassadeur gebleken te zijn? Was hij de gezant van de GOD, of was het de gezant van de DUIVEL?


Onder de goede inzenders zullen worden verloot: 72 roties (kip) van Ram en 73 porties moksi-meti (afhaalrestaurant Nyam Nyam Bun).


Adyosi baya


NB
De hoerkaboer of boerkahoer de mooij of deklooij uit Strontweg in Mestvaalt, doet misschien wel mee, maar buiten mededinging. Deze teef spuwt haar gal etter gif en stront op elke topic dat de waarheid behandelt. Is dit Surinaamse cultuur misschien?? Of komt het uit gazastrook? Ik denk het laatste. Arabieren die maar twee zaken kunnen produceren: kleine arabieren en grote haat.

Ko' u' trei f'tachi na-in na krutu, sondro fu go mech trôbi, m'e beg' unu baya. smile

Re: Een heel pijnlijke prijsvraag (voor volwassenen)

//||\\

Ko' u' trei f'tachi na-in na krutu, sondro fu go mech trôbi, m'e beg' unu baya. smile