1 (edited by Lasede_Bouta 2017-10-25 05:36:38)

Topic: Die stijfkoppige Hollanders

De ‘rode lijnen trekker’ Barack Obama heeft met zijn getalm bijgedragen aan de groei van ISIS. Feitelijk is hij nooit de president van het machtigste land ter wereld geweest, maar een ‘geitenwollen-sokken-wereldverbeteraar’met een bruin kleurtje.


Tijdens zijn campagne beloofde de huidige Amerikaanse president Donald Trump ISIS binnen dertig dagen na zijn aftreden te zullen vernietigen. Het heeft meer tijd gekost, maar hij heeft zijn woord gehouden en op Youtube is het schitterende vuurwerk te aanschouwen, waarmee deze islamitische honden afgemaakt werden


Premier Mark Rutte liet enige maanden geleden weten, dat het het beste is, als de Syriëgangers aldaar sneuvelen. Nu ISIS vernietigd is, valt te verwachten, dat de ratten naar hun holen in Nederland wensen terug te keren. De Britse minister van ontwikkelingssamenwerking Rory Stewart heeft zelfs aangegeven, dat teruggekeerde Syriëgangers gedood dienen te worden: “Ze zijn, als leden van Islamitische Staat, totaal devoot aan het oprichten van een kalifaat. Daarbij geloven ze in extreem haatdragende doctrines: die eruit bestaan om zichzelf op te blazen en anderen te vermoorden. Ook schuwen ze geen extreem geweld of barbaarsheid om een staat uit de achtste eeuw op te richten... Ik ben bang dat we er rekening mee moeten houden dat deze mensen een concreet gevaar voor ons vormen. Helaas is de enige manier om hiermee om te gaan, in bijna elk geval, ze te doden.” De britse regering heeft laten weten volledig achter de uitspraken van haar minister te staan.


Nederland loopt erg achter – blijkbaar het gevolg van lafheid als karaktereigenschap in het DNA van de kaaskoppen – met de veroordeling van Syriegangers Van de vijftig teruggekeerde Syriegangers zijn er maar tien veroordeeld. Belgie heeft al honderdentweeëntwintig teruggekeerde Syriegangers veroordeeld en zoals boven aangegeven, wil Groot Britannie zelfs de ‘nucleaire’ optie hanteren om te voorkomen, dat de Syriegangers terugkeren. Echter, de Nederlanders geloofden nimmer in een overwinning op ISIS, want dat kon slechts met behulp van grondtroepen gerealiseerd worden.


Donald Trump is veel dank verschuldigd aan zijn minister van defensie generaal ‘Mad Dog’ Mattis. Overal kon hij het hoogleerschap in de geschiedenis ambiëren vanwege zijn enorme belezenheid. Maar ‘Mad Dog Mattis’ is ook militair, die het gevecht niet uit de weg gaat en met het ultieme kwaad genadeloos afrekent. Als de sterkste militaire macht door middeleeuwse malloten bedreigd wordt, dat moet je juist jouw superioriteit  aan hen tonen, is zijn gedachte over ISIS. Van een dergelijke heldhaftigheid kan het NSB-volk, die in 1995 te beroerd was om weerloze moslims uit Szbrenica te verdedigen, veel van leren.

ISIS Struck Hard by New Defense Secretary "Mad Dog" Mattis
https://www.youtube.com/watch?v=VAWPsEn2Q0g

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

2 (edited by xzqc33 2017-10-24 20:51:49)

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Lasede B wat je schreef is heel duidelijk. Heel goed samengevat. De linkse kerk in de polder bestaat van oudsher uit Amerika haters. Sedert 1966 roepen ze al spandoeken dragend, door de straten van Amsterdam: “Weg met ons en weg met Amerika”. Dat hebben de linkse boys en girls altijd geroepen. Nu komt er een groep barbaren uit Noord-Afrika en het nabije oosten hier wonen (mag ik u voorstellen: de kakelverse vijfde colonne) en die roepen: “Weg met Amerika en weg met de Europeanen”. Dit past precies in de ziekte die ik ‘linkse kerk’ noem. En dus likken de linkse broeder de hielen (om het netjes te houden) van de ieslaam: “waar zij tegen zijn, zijn wij ook tegen", zo luidt het verraad.


Dus kijkt gans de linkse kerk weg: Als mogammedoenen in het noorden mensen doden, kijken zij weg naar het zuiden. Worden in het westen medemensen uit de beschaafde wereld gedood? Kijken deze linkse lafaards naar het oosten. Hoeveel barbarij moet er eerst nog gebeuren, voordat mensen Wilders gelijk zullen geven? Is de mainstream bakra lui, laf of allebei? Maar owee als dat dood en verderf met Khalasnikovs en gordelbommen door Surinamers zouden zijn uitgevoerd; dan waren de rapen wel gaar geweest in de polder, bet your bloody skin on it.


Ik zeg maar zo: moegamedoenen geilen op dood gaan en Nederlanders geilen op de ieslaam. Er zijn honderde nederlandse vrouwen die graag gevangene van een moesliem willen worden. Waar zijn de nederlandse psychiaters en psychologen? Waarom hoor ik ze geen van allen? Laf en lui zeker? De publieke omroep in de polder doet slechts vergoelijken en wegkijken. De gedrukte media: "wij zijn gek op vergoelijken".


Adyosi

Ko' u' trei f'tachi na-in na krutu, sondro fu go mech trôbi, m'e beg' unu baya. smile

3 (edited by Lasede_Bouta 2017-10-25 06:31:53)

Re: Die stijfkoppige Hollanders

@xzqc33


Mij is de linkse kerk bekend! In de jaren zeventig als tiener en adolescent behoorde ik tot deze. Ik ging naar politieke manifestaties van de PSP en was lid van de ‘Cuba vereniging van aanbidders’ Vencremos. Regelmatig bezocht ik in de ‘Brakke Grond’ aan de Nes te Amsterdam bijeenkomsten, waar men uiterst geenthousiasmeerd verkondigde over het wonder, welke zich op Cuba voltrok. Ik ben verder met mijn leven gegaan en geloofsafvallige van de linkse kerk geworden, terwijl Sandew Hira is blijven steken in het verkondigen van een wonder, welke door niemand meer als zodanig gezien wordt.


Ik had het gehad met de ‘linkse kerk’ door mijn observatie van de geloofsgenoten, die voor het merendeel links lulden, maar rechts graaiden. Zie maar de PvdA Amsterdam Zuidoost. In tegenstelling tot wat men beweert is men slechts uit op het eigen geluk in de vorm van macht, geld of baantjes.


Maar het moslimfundamentalisme heeft aangetoond, dat ‘linkse’ mensen geen knip voor de neus waard zijn en niet bereid zijn te strijden voor waarden, die het Westen zo uniek maakt. In Zweden, in de grote steden, zijn er zo’n vijftig ‘no go area’s’, die zelfs de politie, uit huiver voor de eigen veiligheid, het liefst mijdt. Door de slappe instelling van links met betrekking tot de integratie van islamieten heb je dus gebieden in Zweden gekregen, waar rechteloosheid heerst.


Maar de stemming is in politieke zin aan het omslaan. In Tjechië heeft een paar dagen geleden Andrej Babis de verkiezingen gewonnen. Netals Trump is hij als rijke zakenman het politieke domein binnen gestormd en heeft daarbij het hoogste ambt van het land veroverd. Blijkbaar is men de politici zat, die het probleem van deze tijd, de radicale islam, vanwege impotentie niet durven of kunnen aanpakken. Eurocommissaris Frans Timmermans, u weet wel van de splinterpartij de PvdA, meent de Hongaarse premier Victor Orban met rechtsmiddelen te kunnen bedreigen, omdat hij de wens van het overgrote deel van het Hongaarse volk uitvoert en dat is, dat geen enkele vluchteling, die Angela Merkel uitgenodig heeft, Hongarije binnenkomt.


Links is in een crisis, omdat zij uit politieke correctheid Israël altijd de mantel uitgeveegd heeft over haar meedogenloze aanpak van Palestijnse terroristen. Israel is voor het Westen het voorbeeld. In het Westen is een ieder welkom, maar zij, die menen haar te moeten vernietigen, zullen krachtdadig het recht om te bestaan ontzegd worden.

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

Re: Die stijfkoppige Hollanders

De stemming is inderdaad aan het omslaan maar ik denk dat het tij niet meer gekeerd kan worden. Teveel mensen hebben boter op hun hoofd en zijn volkomen naief wat aan gaat de wereldpolitiek. Ze slikken de berichten van MSM als zoete koek en denken verder niet na. Prima, ze zullen dan extra verbaasd zijn hoe het NL verder zal gaan. De resultaten zullen nu na 5 a 10 jaar echt zichtbaar worden en dan is er geen weg meer terug! Deze slappe blijf de andere wang maar weer toekeren mentaliteit en  EU politiek heeft de toekomst van NL totaal veranderd en vluchten is nu het devies voor de hardwerkende. De potten met geld worden geplunderd of weggeven aan de EU, dus na 50 jaar werken kan je fluiten naar je zuurverdiende geld. En hoe ga je in het dure NL rondkomen van een AOW+pensioen dat er niet meer is tegen die tijd...juist ja....beter vlucht je nu om nog een waardig leven te kunnen leiden op je oude dag en ergens anders een toekomst te kunnen opbouwen. Je wordt compleet geplukt en geplunderd en krijgt er alleen maar moslim ellende voor terug. Geld word gratis weggeven aan iedereen die zogenaamd de vergrijzing moet oplossen (check even de NL uitkering statistieken mbt emigranten) NL is tegenwoordig alleen nog aantrekkelijk voor de zieligerds en gekwetst door een mening mensen. Walgelijk land om nog langer in te moeten leven. Ben een bakra NL en denk er serieus over na om naar Su te verhuizen om aan deze gang van zaken te ontsnappen. Zei vroeger al toen ik klein was dat ik in verkeerde land ben geboren maar nu is het de hoogste tijd om te vertrekken! Kom 2 Januari naar Su voor 6 weken (derde keer), daarna ga ik lekker 2 jaar belastingvrij aftikken in Oman en kan daarna gelijk een huis kopen in Su en hopelijk daar een toekomst opbouwen. Desnoods nog een paar jaar Midden Oosten werken en kan ik over 10 jaar met 50 met pensioen :-) Hopelijk gaat het dan weer de positieve kant op want nu is de situatie in Su ronduit treurig! Volg het nieuws op de voet en het is frusterend...Maar zoals ik nu over NL denk is het idee van eventueel honger lijden in Su nog aantrekkelijker dan leven in die slangenkuil die NL heet! En dat zegt genoeg.....

Re: Die stijfkoppige Hollanders

@#4: Wel, “bakra NL” (of is het stiekem soms lasede_33) wanneer ga jij dan je Nederlandse nationaliteit inruilen voor de Surinaamse en donder je definitief op uit bakrakondre - zeker op de dag dat de kalveren op het ijs dansen. smile tongue

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Nee dit is niet stiekum Lasede_33, er zijn nog meer mensen met gezond verstand! De planning om te emigreren is 2021! Nederlandse nationaliteit en Nederland zijn zo bijzonder niet hoor, dus die geef ik prima op, no biggie! Bedankt voor je positieve bijdrage roll

7 (edited by xzqc33 2017-10-27 14:56:52)

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Lees hierboven:


HET ENIGE WAT MUSLIMS NIET HATEN VAN DE "CHRISTENHONDEN" ZIJN DE UITKERINGEN

Ko' u' trei f'tachi na-in na krutu, sondro fu go mech trôbi, m'e beg' unu baya. smile

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Precies @xzqc33! Ik wens @j.bakra overigens veel plezier met het sponsoren van deze linkse hobby! Lekker werken tot je 72e en dan mag je de pil van Drion innemen lol good times....

Re: Die stijfkoppige Hollanders

...en als die tot het zionisme bekeerde laffe moslimjihadist #33 a.k.a. jurrpurr (een idioot die zichzelf aan het beantwoorden is tongue ) en misbruiker is van de Nederlandse sociale voorzieningen, dan uitgeluld is gaat hij eindeloos zijn leugen ‘het enige wat muslims niet haten van de christenhonden zijn de uitkeringen’ herhalen, zie maar:


http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 68#p515468 http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 69#p515469 http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 71#p515471 http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 09#p515709 http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 10#p515710 http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 11#p515711 http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 12#p515712 http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 14#p515714

Re: Die stijfkoppige Hollanders

j.bakra wrote:

...en als die tot het zionisme bekeerde laffe moslimjihadist #33 a.k.a. jurrpurr (een idioot die zichzelf aan het beantwoorden is tongue ) en misbruiker is van de Nederlandse sociale voorzieningen, dan uitgeluld is gaat hij eindeloos zijn leugen ‘het enige wat muslims niet haten van de christenhonden zijn de uitkeringen’ herhalen, zie maar

:

Onze daden, goed of slecht, volgen ons als schaduwen.

                                To-Shio-Hing

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Jiyani wrote:
j.bakra wrote:

...en als die tot het zionisme bekeerde laffe moslimjihadist #33 a.k.a. jurrpurr (een idioot die zichzelf aan het beantwoorden is tongue ) en misbruiker is van de Nederlandse sociale voorzieningen, dan uitgeluld is gaat hij eindeloos zijn leugen ‘het enige wat muslims niet haten van de christenhonden zijn de uitkeringen’ herhalen, zie maar

:


...maar domme koe, je bent vergeten de URL's  te vermelden - in het vervolg wel beter je best doen hoor!

Re: Die stijfkoppige Hollanders

j.bakra wrote:
Jiyani wrote:
j.bakra wrote:

...en als die tot het zionisme bekeerde laffe moslimjihadist #33 a.k.a. jurrpurr (een idioot die zichzelf aan het beantwoorden is tongue ) en misbruiker is van de Nederlandse sociale voorzieningen, dan uitgeluld is gaat hij eindeloos zijn leugen ‘het enige wat muslims niet haten van de christenhonden zijn de uitkeringen’ herhalen, zie maar

:


...maar domme koe, je bent vergeten de URL's  te vermelden - in het vervolg wel beter je best doen hoor!


Het is blijkbaar nog niet duidelijk waar ik naar toe wil.

Onze daden, goed of slecht, volgen ons als schaduwen.

                                To-Shio-Hing

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Jiyani wrote:
j.bakra wrote:
Jiyani wrote:

:


...maar domme koe, je bent vergeten de URL's  te vermelden - in het vervolg wel beter je best doen hoor!


Het is blijkbaar nog niet duidelijk waar ik naar toe wil.


...maar vertel eerst eens, jiyani, jij loeiende koe, wie is toch die To-Shio-Hing?.

Re: Die stijfkoppige Hollanders

j.bakra wrote:
Jiyani wrote:
j.bakra wrote:

...maar domme koe, je bent vergeten de URL's  te vermelden - in het vervolg wel beter je best doen hoor!


Het is blijkbaar nog niet duidelijk waar ik naar toe wil.


...maar vertel eerst eens, jiyani, jij loeiende koe, wie is toch die To-Shio-Hing?.

Onze daden, goed of slecht, volgen ons als schaduwen.

                                To-Shio-Hing

Re: Die stijfkoppige Hollanders

http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 40#p515740

Re: Die stijfkoppige Hollanders

@jurrrpurrr


‘Ben een bakra NL en denk er serieus over na om naar Su te verhuizen om aan deze gang van zaken te ontsnappen.’


Dat is het stomste, wat jij kunt doen! In Nederland is er veel mis, maar dit land is wel een rechtsstaat, terwijl Suriname dat slechts op papier is. Is er ooit in Nederland bij democratische verkiezingen een meervoudig moordenaar en veroordeelde drugscrimineel in het hoogste bestuurlijke ambt toegelaten? Sterker, met een kerfstok al die van Bouterse doe je nooit in Nederland aan de verkiezingen mee. En onderwijl wordt in de Surinaamse samenleving andermans bezit onder zijn of haar kont weggejat, omdat, met dank aan Bouta, eigendomsrechten niet meer heilig zijn.

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

Re: Die stijfkoppige Hollanders

https://nos.nl/artikel/2199817-haagse-m … t-uit.html


Go girl go!

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Lasede_Bouta wrote:

@jurrrpurrr


‘Ben een bakra NL en denk er serieus over na om naar Su te verhuizen om aan deze gang van zaken te ontsnappen.’


Dat is het stomste, wat jij kunt doen! In Nederland is er veel mis, maar dit land is wel een rechtsstaat, terwijl Suriname dat slechts op papier is. Is er ooit in Nederland bij democratische verkiezingen een meervoudig moordenaar en veroordeelde drugscrimineel in het hoogste bestuurlijke ambt toegelaten? Sterker, met een kerfstok al die van Bouterse doe je nooit in Nederland aan de verkiezingen mee. En onderwijl wordt in de Surinaamse samenleving andermans bezit onder zijn of haar kont weggejat, omdat, met dank aan Bouta, eigendomsrechten niet meer heilig zijn.

Beste Laseda_Bouta, het gras is altijd groener aan de overkant :-) Om NL een democratie te noemen met democratische verkiezingen ben ik niet met U eens. De tweede grootst gekozen partij is geweigerd deel te nemen in het vandaag eindelijk beëdigde kabinet. Diverse uitkomsten van referenda zijn door de overheid genegeerd omdat ze niet de gewenste uitkomst hadden. In 2005 stemde wij tegen toetredeing Europese Unie en ook die stem van het volk is genegeerd (kijk in welke EU dictatuur we nu leven).

Dus veel democratie is er in NL niet meer over als je mij vraagt.en tegenwoordig wordt alles je maar door de strot geduwd.Dus wat dat betreft scheelt NL niet zoveel van de gang van zaken in Su waar een meervoudig moordenaar en grote coke handelaar voor meerdere termijnen aan hoofd van regering word geplaatst. In NL zijn het de witte boorden criminelen die aan de macht zijn en over de ruggen van het volk een maakbare samenleving willen creëren! En het land verdelen in nog maar 2 categorien, arm (en arm is jan modaal tegenwoordig ook gewoon, net rondkomen met 2000 euro plus ivm vaste lasten) of rijk.... middeninkomens bestaan bijna niet meer.

Als ik dan de keuze heb leef ik liever in een land met veel minder overheids bemoeienis en waar ik wel een zekere vrijheid heb om mijn leven (onafhankelijk) te leiden zoals ik dat wil, en niet als verplichte afhankelijke slaaf van de overheid (leven in NL is duur, veel vaste lasten) gevangen wil worden gehouden (bv. werken tot je 72e) Omdat je anders financieel niet meer mee kan komen met alle ellende en problemen van dien! Hard werken in NL word niet beloond, het word zwaar afgestraft, daarom mijn opmerking NL is alleen leuk voor de afhankelijken van het StaatsInfuus, die zielige klagert, gepamperd van wieg tot aan het graf!

Re: Die stijfkoppige Hollanders

http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 32#p515732


...hé wintje, waar wil je nou naar toe - naar de doos waar de topicstarter woonachtig is en waar jurrpurr_33 zijn boelerende ‘gerief’ haalt?! smile tongue

Re: Die stijfkoppige Hollanders

[..]

Ko' u' trei f'tachi na-in na krutu, sondro fu go mech trôbi, m'e beg' unu baya. smile

Re: Die stijfkoppige Hollanders

;;

Ko' u' trei f'tachi na-in na krutu, sondro fu go mech trôbi, m'e beg' unu baya. smile

Re: Die stijfkoppige Hollanders

xzqc33 wrote:

;;


re#20 en 21http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 21#p515721

23 (edited by xzqc33 2017-10-27 18:22:31)

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Ende gij (hier wordt bedoeld de boerkahoer jorka bakroe alias ajnoemakak) gelooft in opgeilsprookjes verteld door de opgeilprediker alias iemaam. De opgeilprediker jou vertellen dat de geliefde doodgeknuffelde satanische alla, de grote opgeilgod vergiftigd van haat in opgeilsprookje jou wijsmaken met: "Wanneer jij dood? Dan jij krijgen 72 000 batteriekes voor uwe "geopolitiek" ('elektrieke komkommer' in oud west-maleis), op planeet Porno (hemel in papiamento). Ge moogt de nieuw batteriekes in hut machien steken. Ge moogt dan uwe machien op 'aan' (en marche) en: roetsroets hut machien in uwe taboe-sfeer steken baya.


Mogammedoenen denken het monopolie te hebben in de vrijheid van meningsuiting. Ook vinden zij dat alleen mosselmannetjes en moeselteefkes mogen HATEN. Lukt dat niet echt, dan worden ze echt vals, en gaan ze schelden.


GEZOND VERSTAND GEBRUIKEN, KOST ERG VEEL MOEITE VOOR DE MOGAMMEDOENEN; MAAR-JA: ALLE BEGIN IS MOEILIJK, ZAKMAZEGGE

Ko' u' trei f'tachi na-in na krutu, sondro fu go mech trôbi, m'e beg' unu baya. smile

Re: Die stijfkoppige Hollanders

http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 41#p515841 ...nee hoor, verkapte moslim #33, jij bent degene die in opgeilsprookjes gelooft; die zijn jou immers van baby af aan al ingefluisterd.


Enfin, het ontbreekt jou, seksueel gefrustreerde en tot het zionisme bekeerde nietsnut dan ook ten ene male aan verstand – laat staan gezond  – dus ik zal jou jouw sososani niet kwalijk nemen baya!  tongue

Re: Die stijfkoppige Hollanders

Dit bedoel ik nu met de strekking van mijn topic(zie onder). bakra, als je geen zinnige bijdrage aan het debat kan leveren gezien jouw weinig ontwikkelde mentale vermogens, dan mag jij je overgeven aan jouw 'animal spirits' door Cyber Imam Chocoprins te 'verwennen'.
'Twee Nederlandse IS-aanhangers lopen vrij rond'


Ten minste twee Nederlandse IS-sympathisanten die een aanslag wilden plegen in Nederland, lopen nog vrij rond. Justitie heeft zelfs geen idee wie het zijn. ,,Wij kennen hen alleen als NN1 en NN2'', zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.

ANP/David van der Heeden 28-10-17, 06:42


Vorige week eiste justitie acht jaar cel tegen Rotterdammer Jaouad A., die alles in huis had voor een aanslag: een kalasjnikov, munitie, explosieven, video's, handleidingen, een IS-poster. Sluitstuk van het bewijs vormt een afgeluisterd gesprek.


Jaouad A. lijkt met een handvol andere mannen te spreken over het plegen van een aanslag. Met name twee gesprekspartners klinken nog radicaler dan A. Des te opmerkelijker is het dat zij nog steeds vrij rondlopen, zo meldt De Telegraaf.


Crimineel of aanslagpleger


Het OM vervolgt de Rotterdammer voor het voorbereiden van een terroristisch misdrijf. ,,Was hij een doorsnee Rotterdamse crimineel of een mogelijke aanslagpleger die dood en verderf wilde zaaien? Wij denken het laatste'', aldus Justitie.


Volgens berekening van de Amerikaanse denktank The Soufan Center is inmiddels een derde van de Europese IS-strijders teruggekeerd naar Europa. Van de 280 Nederlanders die naar IS-gebied zijn afgereisd zijn er volgens de denktank vijftig teruggekeerd.
AD.nl

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0