1 (edited by Lasede_Bouta 2017-09-04 11:49:40)

Topic: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

Steeds meer wordt duidelijk, dat twee van de Molukse treinkapers bij de Punt(1977), na door de Nederlandse mariniers te zijn overweldigd, werden geexecuteerd. Zij deden dat niet op eigen houtje, maar kregen de opdracht mee, dat geen enkele kaper de bestorming mocht overleven. De opdrachtgever was de toenmalige minister van Justitie, de KVP-er(Katholieke Volkspartij) Dries van Agt.


Maar van Agt ontkent de opdracht tot moord op de kapers verstrekt te hebben en dus verraad aan de mensenrechten te hebben gepleegd. De nu lopende rechtszaak tegen de mariniers zal uiteindelijk bepalen welke rol Dries van Agt hierbij gespeeld heeft.


In de jaren zeventig vonden een reeks gewelddadige gijzelingen plaats in Nederland. De Indonesische ambassade en het consulaat waren doelwit van de Molukse gijzelnemers geweest en er had al eerder een treinkaping plaatsgevonden. De obstinate houding onder de Molukkers had alles te maken met het feit, dat Nederland hen onder valse voorwendsels naar hier had gelokt om de republiek der Zuid Molukken te realiseren. In plaats daarvan werden de Molukkers generaties lang in barakken in de uithoeken van Nederland opgeborgen.


De hele Nederlandse politiek uit de jaren zeventig besefte maar al te goed, dat zij bij het Molukse deel van de Nederlandse bevolking in het krijt stond. Maar zij wenste haar hypotheek op Ambon niet af te lossen, maar wel, dat de Molukkers niet tegen deze Nederlandse houding rebelleerde. De treinkapers van de Punt moesten morsdood om eventuele agressieve daden van Molukkers in de toekomst te ontmoedigen.


Maar Dries is ook een warm pleitbezorger van de Palestijnse zaak. In die hoedanigheid meende hij bij het bezoek van de Israelische premier Netanyahu aan Nederland het afgelopen jaar de Nederlandse regering het advies te moeten geven, hem op te pakken en hem aan het Internationaal Strafhof over te dragen. Maffe Dries meent, dat het bouwen van nederzettingen een oorlogsmisdaad is. De hoofdredactrische van het Israelische weekblad Esther Voet zette Driesje vervolgens neer als een zielige oude man, die niet bijhoudt, hoe de wereld vandaag de dag in elkaar steekt. Dries van Agt zal binnenkort net als Desi Delano Bouterse officieel de geschiedenis als moordenaar ingaan.!Nabestaanden willen mariniers treinkaping in de ogen kijken
Nabestaanden van twee Molukse treinkapers willen niet dat de mariniers die de gijzeling bij De Punt (1977) beëindigden anoniem en onzichtbaar blijven.

Tonny van der Mee 04-09-17, 06:54 Laatste update: 07:03


Als ze de getuigen niet kunnen zien tijdens het verhoor voor de rechtbank en hun namen geheim blijven, schaadt dat het recht op waarheidsvinding. Dat stelt advocaat Liesbeth Zegveld vandaag bij de voortzetting van de rechtszaak. De nabestaanden houden de Nederlandse staat aansprakelijk voor de dood van Max Papilaja en Hansina Uktolseja. De kapers zouden in de trein zijn geëxecuteerd door mariniers.


De rechtbank wil de mariniers van de twee aanvalsgroepen die Papilaja en Uktolseja uitschakelden onder ede horen. Vandaag gaat het om de vraag hoe dat getuigenverhoor, gepland voor eind deze maand, moet plaatshebben. De staat wil de namen en 'uiterlijke kenmerken' van de mariniers geheim houden. Hun namen worden vervangen door codes. De mariniers en de staat weten welke code aan welke naam is gekoppeld, maar de nabestaanden niet. Volgens Zegveld maakt dat het verhoor praktisch lastig en is geen sprake van een 'eerlijk proces'.


Geluidsopnamen


Van de actie in de trein zijn ook geluidsopnamen gemaakt door de mariniers. Zegveld heeft de banden afgeluisterd. Te horen is hoe de mariniers in de trein schietend en soms lachend een eind maken aan de kaping. De opnamen van de mariniers die de kop van de trein bestormen, waar onder anderen Papilaja zich bevond, zijn volgens nabestaanden veelzeggend. 'Hier zit een vent in', roept een marinier. 'Schiet hem neer, die vent.' Er klinkt geschreeuw, waarna een marinier vraagt of 'alles safe' is. 'Al dood', luidt het antwoord.


Even later klinkt een knal. 'Deze is dood?' vraagt een marinier. Een ander lachend: 'Ja, nu wel.' Gevolgd door gelach van meerdere mariniers. In de seconden die daarop volgen, klinken meerdere knallen terwijl een marinier zijn collega's herhaaldelijk maant 'rustig aan' te doen. 'Hij hier, hartstikke dood', is de conclusie.


Schieten


De mariniers deden heel kil hun werk. Ze maken ze af. In no time is het gepiept
Liesbeth Zegveld, advocaat
Als het schieten is gestopt, praten de mariniers onderling met elkaar. Weer lachen ze. 'Helemaal blauw. Ha ha. Alletwee kapotgeschoten.' Een marinier zegt dat iemand die 'nog leefde' ook 'helemaal kapotgeschoten' is. Deze actie in de kop van de trein duurt amper twee minuten. ,,Je hoort dat er fel wordt gevochten. Maar er blijkt helemaal niet dat sprake was van wezenlijk verzet van de kapers'', aldus Zegveld.


Eerder verklaarde een verpleegkundige dat sommige mariniers zich zelfs na de overmeestering van de overlevende treinkapers nog agressief gedroegen. Een van hen zou in het veldhospitaal gedreigd hebben de zwaargewonde kaper Junus Ririmasse te doden. Op de band zeggen mariniers over de aangehouden kapers. 'Als ze godverdomme te veel trillen, schiet je ze kapot, die lui.'

Zegveld: ,,De mariniers deden heel kil hun werk. Ze maken ze af en zijn klaar. In no time is het gepiept.'' Ze wil de banden in de rechtszaal laten afspelen en de mariniers ermee confronteren.


Kogelbanen


In februari gelastte de rechter dat de staat met aanvullende bewijsstukken moest komen, waaronder foto's van het stoffelijk overschot van Papilaja in de trein en kogelbaandiagrammen. De staat heeft alleen een foto gegeven waarop de voeten van Papilaja te zien zijn. Meer is er niet, zegt de staat. Nabestaanden willen ook de autopsiefoto's. Defensie weigert.


Een deskundige die destijds was betrokken bij de autopsie van de gedode treinkapers zegt dat alles uitgebreid is vastgelegd. Tijdens de autopsie zijn zowel gewone als röntgenfoto's genomen en zijn schetsen van de kogelbanen in de lichamen gemaakt. Zegveld: ,,Bij het autopsierapport van Hansina zat een bijlage met 40 foto's.''
AD.nl


Dries van Agt: "Oorlogsmisdadiger Netanyahu naar Strafhof"
https://www.youtube.com/watch?v=HScJ_Tg9jlo

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

2 (edited by Anjoemara 2017-09-04 10:16:46)

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

Quote die hasbara zonder kop:


"Maar Dries is ook een warm pleitbezorger van de Palestijnse zaak. In die hoedanigheid meende hij bij het bezoek van de Israelische premier Netanyahu aan Nederland het afgelopen jaar de Nederlandse regering het advies te moeten geven, hem op te pakken en hem aan het Internationaal Strafhof over te dragen. Maffe Dries meent, dat het bouwen van nederzettingen een oorlogsmisdaad is. De hoofdredactrische van het Israelische weekblad Esther Voet zette Driesje vervolgens neer als een zielige oude man, die niet bijhoudt, hoe de wereld vandaag de dag in elkaar steekt. Dries van Agt zal binnenkort net als Desi Delano Bouterse officieel de geschiedenis als moordenaar ingaan.!"


UnquoteZelf een stukje ingelast plagiaat pleger???


Ijdele hoop overigens; denk dat ze jou eerder oppakken en berechten zionistje van lik me vestje.Kijk maar hoe je zionisten bankiers en de hele Nieuwe Wereld Orde waar ze zich voor beijveren als een kaartenhuis in elkaar zal storten. Dit is de keiharde realiteit en niet jouw zionisten sprookjes :Putin Hits Back: Vows to Destroy Western Financial and Trade Hegemony


Only an apocalyptic war can hinder the march of a multilateral world


It is fitting that the master judoka Putin announced his Sun-Tzunian strategy in connection with the Chinese summit.


Putin’s strategy aims first at consolidating the political unity of the new emerging world powers and with that to attack the existing institutions of the failing West, in particular their currency hegemonies and their financial power structures, the IMF and the World Bank.


Putin writes:


(Russia aims at promoting global) “financial regulation reforms” and at overcoming “the excessive domination of the limited number of reserve currencies” (that is, the currency monopolies of Western countries) coupled with working “towards a more balanced distribution of quotas and voting shares within the IMF and the World Bank.”
Putin wants to break the Western hegemonic dominance of world trade by building a genuine global free trade system as opposed to the present sham-liberal system marked by a de-facto US protectionism of its own narrow interests.


He continues:


Russia advocates “the foundations of an open, equal and mutually beneficial multilateral trade system and the strengthening of the role of the WTO.”
Only an apocalyptic war can hinder the march of a multilateral world
The West has been fast losing its overwhelming economic hegemony, and the process is only accelerating. No wonder, the Western leaders – and especially the global elite, the de facto rulers, who have staked on the New American Century aka the New World Order – are desperate and in evident panic.


Peace has put a snag in their schemes. That’s why they need war – and chaos.
That’s why they have in their desperation simultaneously taken on half the world on multiple fronts. It’s containment of China, harassment of it in the South China Sea and talk of a trade war; containment of Russia, sanctions war and encirclement of the country with NATO forces and neo-fascist US vassal regimes; renewed aggression against Iran; regime change operations in Turkey; attack on Venezuela; the now failing Syrian invasion by means of mercenary terrorist armies; converting the entire Western mainstream media into a giant Goebbelsian propaganda machine for the purpose of demonizing their targets and brainwashing the Western populations to support every war they declare (or wage without declaring); etc. etc.


The shocking truth about how fast the West has lost its economic power can be gleaned from below:


In a report of 2014, we compared the G7 countries with a group we arbitrary called Emerging 7, consisting of the then seven biggest non-G7 countries: China, India, Russia, Brazil, Indonesia, Mexico, South Korea (on 2017 data, Turkey would be bigger than South Korea). We do not strive to imply that the E7 would form a political or economic block, rather we have grouped them together only to illustrate the fall of the economic might of the G7. (However, through BRICS, G20 and other forms of cooperation most of the emerging economic powers are in some kind of cooperation, which is not to the liking of the Ancien Régime).


In 1990, they still were. That’s only less than 30 years ago. Back then, their combined economies were worth $14.4 trillion, being more than 6 times bigger than the E7, and amounting to a staggering 39% of the combined world GDP.
In a stunning change of fortunes, already by 2013, the E7 had surpassed the G7. Just a few years later, by 2017 (IMF estimates), the E7 has with $47.5 trillion pulled way ahead of the failing G7, which was left with $37.8 trillion, or 30% of the world total. (The trend is even more catastrophic for America’s vassals as the share of the US of the G7 GDP is now 50% versus 41% in 1990).


Russia gets a boost from the world’s fastest growing neighborsChina has been the world’s fastest growing economy for decades, and although the growth percentage figure has gone down lately, in absolute terms the growth is huge. China’s growth at 6.5% per annum.


In 2016, the world leader in economic growth was – another of Russia’s neighbors - surprisingly enough Iran, with a staggering 15.7% growth in the fourth quarter of 2017 (www.tradingeconomics). Turkey, with whom Russia is in a process of rapprochement, grew 5% (Q1/2017). Russia will also be able to tap into the fast growth of India (6.1% Q1/2017) and Iraq 11% (Q4 2016) in the neighborhood.


Russia’s Central Asian neighbors (of the Eurasian Economic Union and CIS) have shown consistent strong growths, Uzbekistan (7.8% Q1/2017), Tajikistan (6.5% Q1/2017), Kyrgyzstan (6.4% Q2/2017) and Turkmenistan (6.2% Q1/2017). The biggest of those economies, Kazakhstan picked up 4.2% in Q2/2017 and even Armenia showed strong growth with 6.5% (Q1/2017).


At the same time, there is no real growth in the West, and there has been none in the last decade or so.
Even with endless issuance of new money in operations that the Western elite euphemistically call quantitative easing, they cannot muster more than 1% or 1.5% percent nominal growth at best. The money they are printing serves only to barely keep the economies floating while they are perpetuating the rigged system and lining the pockets of the elite one-percent.


So, if the West does not want to play with Russia, there are a lot of willing, able and growing countries that will.De klok is aan het tikken; het einde nadert en zionistje van lik me vestje gilt daardoor alsmaar harder en harder en opent de ene idiote topic na de andere big_smileViva E7, fuck G7 lol

"Those who use religion for their own benefit are detestable. We are against such a situation and will not allow it. Those who use religion in such a manner have fooled our people; it is against just such people that we have fought and will continue to fight".

Mustafa Kemal Atatürk

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

29 mei 2017 http://forum.waterkant.net/viewtopic.ph … 90#p510690

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?


Idioot, Ivo Opstelten is geen partij in deze rechtszaak en Liesbeth Zegveld presenteert slechts feiten en geen roddels aan de rechter! Misschien denkt Ivo Opstelten wel, dat bakra een omgebouwde vent is, terwijl Lasede_Bouta zegt: "Nee joh, het is een bejaarde Haagse schandknaap, die al zijn hele leven op zoek naar zijn seksuele identiteit is."  wink

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

Lasede_Bouta wrote:

Steeds meer wordt duidelijk, dat twee van de Molukse treinkapers bij de Punt(1977), na door de Nederlandse mariniers te zijn overweldigd, werden geexecuteerd. Zij deden dat niet op eigen houtje, maar kregen de opdracht mee, dat geen enkele kaper de bestorming mocht overleven. De opdrachtgever was de toenmalige minister van Justitie, de KVP-er(Katholieke Volkspartij) Dries van Agt.


Maar van Agt ontkent de opdracht tot moord op de kapers verstrekt te hebben en dus verraad aan de mensenrechten te hebben gepleegd. De nu lopende rechtszaak tegen de mariniers zal uiteindelijk bepalen welke rol Dries van Agt hierbij gespeeld heeft.


In de jaren zeventig vonden een reeks gewelddadige gijzelingen plaats in Nederland. De Indonesische ambassade en het consulaat waren doelwit van de Molukse gijzelnemers geweest en er had al eerder een treinkaping plaatsgevonden. De obstinate houding onder de Molukkers had alles te maken met het feit, dat Nederland hen onder valse voorwendsels naar hier had gelokt om de republiek der Zuid Molukken te realiseren. In plaats daarvan werden de Molukkers generaties lang in barakken in de uithoeken van Nederland opgeborgen.


De hele Nederlandse politiek uit de jaren zeventig besefte maar al te goed, dat zij bij het Molukse deel van de Nederlandse bevolking in het krijt stond. Maar zij wenste haar hypotheek op Ambon niet af te lossen, maar wel, dat de Molukkers niet tegen deze Nederlandse houding rebelleerde. De treinkapers van de Punt moesten morsdood om eventuele agressieve daden van Molukkers in de toekomst te ontmoedigen.


Maar Dries is ook een warm pleitbezorger van de Palestijnse zaak. In die hoedanigheid meende hij bij het bezoek van de Israelische premier Netanyahu aan Nederland het afgelopen jaar de Nederlandse regering het advies te moeten geven, hem op te pakken en hem aan het Internationaal Strafhof over te dragen. Maffe Dries meent, dat het bouwen van nederzettingen een oorlogsmisdaad is. De hoofdredactrische van het Israelische weekblad Esther Voet zette Driesje vervolgens neer als een zielige oude man, die niet bijhoudt, hoe de wereld vandaag de dag in elkaar steekt. Dries van Agt zal binnenkort net als Desi Delano Bouterse officieel de geschiedenis als moordenaar ingaan.!Nabestaanden willen mariniers treinkaping in de ogen kijken
Nabestaanden van twee Molukse treinkapers willen niet dat de mariniers die de gijzeling bij De Punt (1977) beëindigden anoniem en onzichtbaar blijven.

Tonny van der Mee 04-09-17, 06:54 Laatste update: 07:03


Als ze de getuigen niet kunnen zien tijdens het verhoor voor de rechtbank en hun namen geheim blijven, schaadt dat het recht op waarheidsvinding. Dat stelt advocaat Liesbeth Zegveld vandaag bij de voortzetting van de rechtszaak. De nabestaanden houden de Nederlandse staat aansprakelijk voor de dood van Max Papilaja en Hansina Uktolseja. De kapers zouden in de trein zijn geëxecuteerd door mariniers.


De rechtbank wil de mariniers van de twee aanvalsgroepen die Papilaja en Uktolseja uitschakelden onder ede horen. Vandaag gaat het om de vraag hoe dat getuigenverhoor, gepland voor eind deze maand, moet plaatshebben. De staat wil de namen en 'uiterlijke kenmerken' van de mariniers geheim houden. Hun namen worden vervangen door codes. De mariniers en de staat weten welke code aan welke naam is gekoppeld, maar de nabestaanden niet. Volgens Zegveld maakt dat het verhoor praktisch lastig en is geen sprake van een 'eerlijk proces'.


Geluidsopnamen


Van de actie in de trein zijn ook geluidsopnamen gemaakt door de mariniers. Zegveld heeft de banden afgeluisterd. Te horen is hoe de mariniers in de trein schietend en soms lachend een eind maken aan de kaping. De opnamen van de mariniers die de kop van de trein bestormen, waar onder anderen Papilaja zich bevond, zijn volgens nabestaanden veelzeggend. 'Hier zit een vent in', roept een marinier. 'Schiet hem neer, die vent.' Er klinkt geschreeuw, waarna een marinier vraagt of 'alles safe' is. 'Al dood', luidt het antwoord.


Even later klinkt een knal. 'Deze is dood?' vraagt een marinier. Een ander lachend: 'Ja, nu wel.' Gevolgd door gelach van meerdere mariniers. In de seconden die daarop volgen, klinken meerdere knallen terwijl een marinier zijn collega's herhaaldelijk maant 'rustig aan' te doen. 'Hij hier, hartstikke dood', is de conclusie.


Schieten


De mariniers deden heel kil hun werk. Ze maken ze af. In no time is het gepiept
Liesbeth Zegveld, advocaat
Als het schieten is gestopt, praten de mariniers onderling met elkaar. Weer lachen ze. 'Helemaal blauw. Ha ha. Alletwee kapotgeschoten.' Een marinier zegt dat iemand die 'nog leefde' ook 'helemaal kapotgeschoten' is. Deze actie in de kop van de trein duurt amper twee minuten. ,,Je hoort dat er fel wordt gevochten. Maar er blijkt helemaal niet dat sprake was van wezenlijk verzet van de kapers'', aldus Zegveld.


Eerder verklaarde een verpleegkundige dat sommige mariniers zich zelfs na de overmeestering van de overlevende treinkapers nog agressief gedroegen. Een van hen zou in het veldhospitaal gedreigd hebben de zwaargewonde kaper Junus Ririmasse te doden. Op de band zeggen mariniers over de aangehouden kapers. 'Als ze godverdomme te veel trillen, schiet je ze kapot, die lui.'

Zegveld: ,,De mariniers deden heel kil hun werk. Ze maken ze af en zijn klaar. In no time is het gepiept.'' Ze wil de banden in de rechtszaal laten afspelen en de mariniers ermee confronteren.


Kogelbanen


In februari gelastte de rechter dat de staat met aanvullende bewijsstukken moest komen, waaronder foto's van het stoffelijk overschot van Papilaja in de trein en kogelbaandiagrammen. De staat heeft alleen een foto gegeven waarop de voeten van Papilaja te zien zijn. Meer is er niet, zegt de staat. Nabestaanden willen ook de autopsiefoto's. Defensie weigert.


Een deskundige die destijds was betrokken bij de autopsie van de gedode treinkapers zegt dat alles uitgebreid is vastgelegd. Tijdens de autopsie zijn zowel gewone als röntgenfoto's genomen en zijn schetsen van de kogelbanen in de lichamen gemaakt. Zegveld: ,,Bij het autopsierapport van Hansina zat een bijlage met 40 foto's.''
AD.nl


Dries van Agt: "Oorlogsmisdadiger Netanyahu naar Strafhof"
https://www.youtube.com/watch?v=HScJ_Tg9jlo


FAKE NEWS !

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

@AnjoemaraHet is toch curieus, dat de laffe bejaarde Jihadist Anjoemara, de katholiek Lasede_Bouta aanvalt om de katholiek Dries van Agt te verdedigen. Waarom? Omdat Lasede_Bouta loyaal tegenover Israel staat en Dries van Agt een antisemiet is, die de geschiedenis ten behoeve van de Palestijnen verdraait. Zolang een katholiek zijn jihadistische retoriek beaamt, vindt Anjoemara deze te pruimen. Maar ik ben een katholiek, die nimmer zijn ander wang naar zijn agressor zal toekeren, maar deze juist met gebalde vuisten zal trachten te vloeren. Anjoemara, de hoeveelste ontmaskering van jou door mij is dit? Wanneer ga je met 'us Drieske' je weer lekker antisemitisch vermaken?

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

@jeffreyraJe kunt gewoon als Anjoemara inloggen. Ik ga je echt niet opeten.


lol lol lol lol lol

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

Lasede_Bouta wrote:

@AnjoemaraHet is toch curieus, dat de laffe bejaarde Jihadist Anjoemara, de katholiek Lasede_Bouta aanvalt om de katholiek Dries van Agt te verdedigen. Waarom? Omdat Lasede_Bouta loyaal tegenover Israel staat en Dries van Agt een antisemiet is, die de geschiedenis ten behoeve van de Palestijnen verdraait. Zolang een katholiek zijn jihadistische retoriek beaamt, vindt Anjoemara deze te pruimen. Maar ik ben een katholiek, die nimmer zijn ander wang naar zijn agressor zal toekeren, maar deze juist met gebalde vuisten zal trachten te vloeren. Anjoemara, de hoeveelste ontmaskering van jou door mij is dit? Wanneer ga je met 'us Drieske' je weer lekker antisemitisch vermaken?


Ik val steeds die kolere zionist zonder kop aan die steeds fake news en media zoals Goldstone Instituut aanhaalt. En ik verdedig christenen die hun oorspronkelijke christen normen en waarden en juiste leer van naastenliefde, verdraagzaamheid, tolerantie etc. niet verkwanseld hebben voor een paar lousy shekels zoals de WNNABEE christen zionist gekke loetje verloren kop. Net zoals ik Rusland een van de enige echte christen naties op deze aardbol verdedig.

Dag raddraaier, PVV zio adept.


Geef maar nog een paar losse flodders om jou met echte hamasraketten te verpulveren big_smile

"Those who use religion for their own benefit are detestable. We are against such a situation and will not allow it. Those who use religion in such a manner have fooled our people; it is against just such people that we have fought and will continue to fight".

Mustafa Kemal Atatürk

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

quote lasede_boula - @jeffreyra, je kunt gewoon als Anjoemara inloggen. Ik ga je echt niet opeten  unquote


quote alias jopie – [..]uit bekomen informatie heb ik vernomen dat jij en Moses Rastafari een en dezelfde persoon zijn. [...] aangezien je mij voor leugenaar had uitgemaakt zou het je thans sieren op gepaste wijze excuses te maken voor deze onterechte aantijging aan mijn adres. – unquote


Wel, liegen en bedriegen zit de door de mand gevallen en door j.bakra ontmaskerde dokteranus lasede_shemale_syriaslave_ etc in het bloed. 


En als die aSShole dan niets zinnigs meer weet te melden, anders dan zio-shit, en bovendien te laf is shein bedrog te erkennen, gaat 'het' met de staart tussen de poten op de vlucht. Maar ja, van misbaksels kan niets anders worden verwacht!!

.

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

De Jood is van nature wantrouwig en ziet iedereen met een afwijkende mening als antisemiet. Nu dus de uitstekende advocaat mevrouw mr. L. Zegveld. En mensen die al langer op dit forum komen weten mijn echte naam. Om mij van dubbele aliassen te beschuldigen laat zien hoe wantrouwig Lasede-Bouta is.

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

@Plagiaatpleging,U heeft klaarblijkelijk niet veel geleerd van de "onderdrukte" vluchtelingen die u niet in huis heeft genomen.


Het opkomen voor de onderdrukten die in Bangladesh in barre omstandigheden vertoeven gaat u evenzo slecht af.plagiaatpleging? einde discussie.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Ontmaskerd Liesbeth Zegveld de antisemiet Dries van Agt als Judas?

@Plagiaatpleging, U heeft klaarblijkelijk niet veel geleerd van de "onderdrukte" vluchtelingen die u niet in huis heeft genomen.Het opkomen voor de onderdrukten die in Bangladesh in barre omstandigheden vertoeven gaat u evenzo slecht af. plagiaatpleging? einde discussie.
-/-


hihihi, de hypocriete werkloze stoephoer zonnigsuri, de economische vluchtelinge die sinds 2011 misbruik maakt van de Nederlandse sociale voorzieningen, is tegen zichzelf aan het murmelen. lol tongue


Go wroko, yu sakasaka yu!