Re: Operatie "ZWARTE TULP".

zonnigsuri wrote:

Helder!
de discussie voorbij.


Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!


Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vanzelf!


zonnigsuri wrote:

De discussie voorbij


En zoals onze Paraciteerder no 1 meent:


LEES ZONNIGSURI.


Ook en zeker nu is van Anansi no 9 geen nieuws uit eigen ervaring te verwachten op dit vlak.


Anansi9 wrote:
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!


Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!


Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!


Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!


Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!


Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!


Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


          is weer aan mij        gegaan

unquote

=================================================


Dus dat.
De discussie voorbij.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

@Demente Papegaai
Gelukkig dat je het nu zelf ook inziet. Wordt het cremeren of begraven? Opzetten is ook een mogelijkheid!

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Henry Siegfried wrote:

Nederlander met dubieus verleden helpt Bouterse

Volgens het Surinaamse anti-Bouterseverzet zou Peter van Haperen er in de jaren tachtig met 300.000 gulden vandoor zijn gegaan.
Van onze verslaggever Stieven Ramdharie 2 juli 2009, 11:03Van Haperen, die deze dagen in Paramaribo Bouterse te hulp schiet in het 8 Decemberproces, deed zich toen voor als kapitein in het Nederlandse leger, beladen met insignes van het Korps Commando Troepen (KCT) in Roosendaal. Het Tros-programma Opgelicht wijdde in 2005 zelfs een uitzending aan Van Haperen, zich inmiddels presenterend als ‘fiscalist en beleggingsadviseur’, omdat hij Nederlandse bejaarden in Spanje voor tienduizenden euro's zou hebben opgelicht. In vijf maanden verdiende Van Haperen, meldt 'Opgelicht', 60 duizend euro maar leverde hij het beloofde juridisch en financieel advies nooit. Als de gedupeerden hun geld terugvragen, ontvlucht Van Haperen zijn huis. De 70-jarige bejaarde Mimi Snoek, die haar spaargeld van 50 duizend euro wil beleggen en die door Van Haperen een hoog rendement wordt beloofd, is aan de Costa Blanca ook een van zijn slachtoffers. Ze wacht echter nog steeds op haar geld, blijkt uit de uitzending.


Decemberproces
Nu duikt dezelfde Van Haperen (60) op in Paramaribo en is hij er in zijn eentje verantwoordelijk voor dat het Decemberproces tegen Bouterse is geschorst. Want de man die tijdens de Decembermoorden in 1982 (toen 15 tegenstanders van het militaire regime werden geëxecuteerd) werkzaam zou zijn geweest voor de Nederlandse militaire inlichtingendienst, wil nu dolgraag een boekje opendoen over de Haagse steun voor de vele coupplannen tegen Bouterse cum suïs


. Getuigenis
‘Ik kan u zeggen dat de heer Bouterse groot gelijk heeft’, zei Van Haperen dinsdag in Paramaribo over het al 27 jaar oude verweer van de oud-legerleider dat op 8 december 1982, toen 15 prominente tegenstanders van het militaire regime werden geëxecuteerd in Fort Zeelandia, écht een coup tegen hem was gepland. Van Haperen, die in juni een onderhoud in Nederland had met Bouterses advocaat Irwin Kanhai over zijn getuigenis die hij wilde afleggen, legde woensdag een verklaring af in Suriname bij de rechter-commissaris. Maar het is de vraag of Bouterse, hoofdverdachte in het 8 Decemberproces, blij moet zijn met deze steun uit onverwachte hoek.


Wapens
Want Defensie kent helemaal geen oud-militair Peter van Haperen, zo maakte het ministerie woensdag bekend nadat de PvdA Kamervragen had gesteld. Van Haperen zegt dat hij nu pas naar buiten komt omdat hij bang was voor zijn veiligheid. In deze zaak zouden immers al eerder mensen zijn 'geliquideerd'. Bouterses advocaat Kanhai: ‘Hij zei in juni tegen mij in Nederland dat hij zijn ei kwijt wilde, voordat hij doodging. Hij heeft in grote lijnen verteld wat er toen allemaal vanuit Nederland gepland werd tegen het militaire bewind in Suriname. Hij weet voor wie hij toen wapens moest kopen. Ja, toch? Van Haperen wil al enige tijd een verklaring afleggen maar hij is hier in Paramaribo genegeerd.


’Huurling
De Nederlandse oud-++militair Rende van de Kamp, die als huurling onder andere vocht in Libanon en Kroatië, was in 1983 korte tijd betrokken bij de plannen van het Surinaamse verzet om Bouterse met huurlingen af te zetten. In een Surinaams eethuisje in Amsterdam-West werd Van de Kamp, die in het boek 'Onder vreemde vlag' verslag doet van zijn huurlingverleden, in het bijzijn van een Duitse huurling door het Surinaamse verzet voorgesteld aan Van Haperen. Iedereen, in het bijzonder oud-premier André Haakmat, had groot vertrouwen in hem. In het eethuis werd Van Haperen, die een militair tenue droeg onder zijn regenjas, gepresenteerd als een 'hoge, belangrijke man'. Op een oefening van het Nederlandse commandokorps zou Van Haperen, die ook toen claimde militair te zijn, een vliegtuig stelen waarmee vervolgens huurlingen boven Suriname gedropt moesten worden. Een wild plan, vond Van de Kamp.


Autoritair
Van de Kamp moest, op verzoek van Van Haperen, de kamer verlaten omdat deze zijn militaire plannen niet wilde bespreken 'met een korporaal'. Van de Kamp: ‘Van Haperen was autoritair, hij nam meteen de leiding. Ik dacht: wat is dit? Ik geloofde niet dat hij een militair was. Voor een commando had hij te lang haar. Aan de andere kant: hij liet Haakmat documenten zien over de moorden. Stukken waaraan alleen iemand van de inlichtingendienst kon komen. Hij kreeg toen, dankzij Haakmat, de kas van het verzet om zijn plannen te financieren en waarmee hij later vandoor ging. Wonderlijk dat hij nu in Suriname opduikt en een rol probeert te spelen.


’Fantaseren
Psychiatrisch verpleegkundige en docent Henk van den Berg uit Beilen heeft ook geen al te beste ervaringen met Van Haperen. 'Mijn ervaring met hem is dat hij geweldig kan fantaseren', zegt hij over zijn samenwerking in 2001 met Van Haperen die toen onder de naam 'Juridica' een fiscaal-juridisch adviesbureau had in Groningen. Van Haperen zou hem toen helpen bij het opzetten van een trainingsbureau voor onder andere verpleegkundigen die te maken hadden met patienten met schizofrenie. Van den Berg: 'Hij zou de subsidies en de fiscaal-juridische kant van het project regelen. Maar alles wat hij toezegde, bleek helemaal niet te kloppen. Zo schermde hij met een notaris die echter, zo bleek later, helemaal van niets wist.'
=====================================================================


Puike Vent die van Haperen smile

Het is maar wat je wilt lezen Henry.Duidelijk is dat die man zijn hele leven voor inlichtingendiensten gewerkt heeft en zelfs de CIVD gereorganiseerd heeft. Ook was hij de oprichter van de CTU. Of dat in het belang van Suriname is weet ik niet, maar het verhaal ligt toch wel anders.Tijdens mijn bezoek aan Suriname in juni 2009, werd ik op verzoek van Irvin Kanhai, de advocaat van Desi Bouterse gedagvaard om op dinsdag 30 juni 2009 te verschijnen bij de rechter-commissaris van de Krijgsraad te Paramaribo om getuigenis af te leggen in de strafzaak tegen voornoemde Desi Bouterse die verdacht wordt van moord/uitlokking (Productie 9).
Dit was ook het moment dat de politiek in Nederland zich met de zaak ging bemoeien. Nadat reeds in 1983, de toenmalig minister-president Lubbers, Kamervragen over mijn betrokkenheid bij twee coups tegen het bewind van Desi Bouterse moest beantwoorden, was het nu de beurt aan minister van buitenlandse zaken Maxime Verhagen (Productie 9), die kwam met de stelling dat ik nooit in dienst van defensie was geweest. Dit klopt niet, maar wel dat die coups niet opgezet waren door defensie maar wel met medewerking van defensie, zie de rol van generaal Cor de Jager. Wat minister Verhagen ook niet vertelde was, dat ik voor Interdoc werkte, een organisatie opgericht door de BVD, MID en CIA (Productie 1). Bouterse startte zijn eigen onderzoek en kwam via Marcel Leider, een oud-collega van zowel Bouterse als van mij, in het bezit van een afgeschermd dossier dat de MID over mij heeft aangelegd (Productie 9).

Deze informatie leidde ertoe dat in het voorjaar van 2010, toen duidelijk werd dat de politieke partij van Bouterse de NDP, grote ogen zou gaan gooien bij de verkiezingen in Suriname, ik het verzoek kreeg om onderzoek te doen naar de CIVD, de Surinaamse Inlichtingen en Veiligheidsdienst. Bouterse had namelijk grote twijfels of deze dienst hem welgezind was.

Deze opdracht werd aan mij verstrekt door Errol Alibux, de voormalige minister-president van Suriname en huidig raadsadviseur van Desi Bouterse. Deze opdracht heb ik aangenomen en reeds begin juni 2010, dus nog voor de verkiezingen in Suriname heb ik het eerste rapport over een eventuele reorganisatie en een mogelijke rol voor mij daarin naar Alibux toegestuurd (Productie 9). De mogelijke rol van mij in de CIVD, was bedoeld om de vinger aan de pols te houden in Suriname en toezicht te houden op mogelijke problemen in de relatie tussen Nederland en Suriname. Hetzelfde werk wat ik reeds vanaf 1968 aan het doen was.

Behalve de reorganisering van de CIVD, kwam ik met het voorstel om een elitegroep op te richten als onderdeel van de CIVD. Ook nu weer om de vinger aan de pols te houden en te voorkomen dat er dezelfde omstandigheden zouden kunnen ontstaan zoals in december 1982.

De door mij voorgestelde elitegroep is er ook gekomen in de vorm van de Contra Terroristen Unit (CTU). Omdat ik geen toestemming kreeg om hier verder aan mee te werken, werd ik door de nieuwe regering (lees: Bouterse) gepasseerd voor een leidinggevende taak binnen zowel de CIVD en de CTU. Doordat ik te weinig aanwezig was in Suriname ging de leiding naar Melvin Linscheer en Dino Bouterse. Later werd mij zelfs expliciet verboden door, wat zij noemden, de hoogste baas, (lees: Fred Teeven) om verder te infiltreren in de Surinaamse inlichtingendienst en/of onderzoek te doen naar de intenties van Bouterse.

Volgens mij was dat verbod op advies van de AIVD, ondanks dat ik vanaf het begin alle door mij verstuurde rapporten over de reorganisatie van de CIVD en de opzet van de CTU, heb verstrekt aan de collega’s van de Nationale Recherche met het verzoek die in kopie door te sturen aan de AIVD. Dit is gebeurd maar er is niet bij verteld, dat die rapporten door mijzelf verstrekt waren. Later bleek dat de AIVD, die wat Suriname betreft gezamenlijk met de MIVD een team op Suriname heeft gezet, bijna hysterisch reageerde toen ik plotseling aan het bureau van de MIVD stond in de Frederikkazerne in Den Haag. Ook deze reactie toont weer aan dat deze ‘tuinkabouters’ geen weet hebben wat er echt in de inlichtingenwereld speelt. Dat was ook de reden, dat Kees van den Heuvel samen met de CIA-agent Carl Armfelt via Interdoc, in 1972, besloten om zelf een eigen inlichtingendienst te gaan runnen (Productie 1).

Voor mij was dat echter de befaamde druppel. Door de opstelling in deze zaak en de slechte afwikkeling van het financiële gedeelte, maar vooral ook het gebrek aan ondersteuning of zelfs tegenwerking van de collega’s van de Nationale Recherche besloot ik om begin 2012 om alle werkzaamheden voor deze dienst op te schorten.

Dit betekende echter niet dat ik ook stopte met de infiltratie bij het regime van Bouterse. Zoals u kunt lezen in mails aan de Director National Security, Melvin Linscheer, zijn adjunct Rudy Roeplal, de advocaat van Bouterse, Irvin Kanhai en aan president Bouterse zelf, kreeg ik diverse opdrachten van de groep rond Desi Bouterse, die geleid hebben tot opmerkelijke resultaten en ook over de vreemde rol van Fred Teeven in het Stellendamproces en het opvoeren van de kroongetuige Patrick van Loon in dat proces (Productie 9). Omdat de resultaten van deze onderzoeken, buiten de context van de klacht over verbalisanten valt zal ik hier verder niet over uitweiden. Hierover zullen op korte termijn, diverse artikel 12 procedures worden opgestart.

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Ooit een zwarte tulp gezien?
Ook zo een sprookjes verhaaltje.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

zonnigsuri wrote:

Ooit een zwarte tulp gezien?
Ook zo een sprookjes verhaaltje.

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Heel veel sterkte met uw problemen.


U kunt er vast ook mooie verhaaltjes bij verzinnen.Of sprookjes uit de Ardense bosjes. En misschien zelfs wel "zwarte tulpjes"

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

zonnigsuri wrote:
Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Heel veel sterkte met uw problemen.


U kunt er vast ook mooie verhaaltjes bij verzinnen.Of sprookjes uit de Ardense bosjes. En misschien zelfs wel "zwarte tulpjes"

Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Anansi9 wrote:
Henry Siegfried wrote:

Nederlander met dubieus verleden helpt Bouterse

Volgens het Surinaamse anti-Bouterseverzet zou Peter van Haperen er in de jaren tachtig met 300.000 gulden vandoor zijn gegaan.
Van onze verslaggever Stieven Ramdharie 2 juli 2009, 11:03Van Haperen, die deze dagen in Paramaribo Bouterse te hulp schiet in het 8 Decemberproces, deed zich toen voor als kapitein in het Nederlandse leger, beladen met insignes van het Korps Commando Troepen (KCT) in Roosendaal. Het Tros-programma Opgelicht wijdde in 2005 zelfs een uitzending aan Van Haperen, zich inmiddels presenterend als ‘fiscalist en beleggingsadviseur’, omdat hij Nederlandse bejaarden in Spanje voor tienduizenden euro's zou hebben opgelicht. In vijf maanden verdiende Van Haperen, meldt 'Opgelicht', 60 duizend euro maar leverde hij het beloofde juridisch en financieel advies nooit. Als de gedupeerden hun geld terugvragen, ontvlucht Van Haperen zijn huis. De 70-jarige bejaarde Mimi Snoek, die haar spaargeld van 50 duizend euro wil beleggen en die door Van Haperen een hoog rendement wordt beloofd, is aan de Costa Blanca ook een van zijn slachtoffers. Ze wacht echter nog steeds op haar geld, blijkt uit de uitzending.


Decemberproces
Nu duikt dezelfde Van Haperen (60) op in Paramaribo en is hij er in zijn eentje verantwoordelijk voor dat het Decemberproces tegen Bouterse is geschorst. Want de man die tijdens de Decembermoorden in 1982 (toen 15 tegenstanders van het militaire regime werden geëxecuteerd) werkzaam zou zijn geweest voor de Nederlandse militaire inlichtingendienst, wil nu dolgraag een boekje opendoen over de Haagse steun voor de vele coupplannen tegen Bouterse cum suïs


. Getuigenis
‘Ik kan u zeggen dat de heer Bouterse groot gelijk heeft’, zei Van Haperen dinsdag in Paramaribo over het al 27 jaar oude verweer van de oud-legerleider dat op 8 december 1982, toen 15 prominente tegenstanders van het militaire regime werden geëxecuteerd in Fort Zeelandia, écht een coup tegen hem was gepland. Van Haperen, die in juni een onderhoud in Nederland had met Bouterses advocaat Irwin Kanhai over zijn getuigenis die hij wilde afleggen, legde woensdag een verklaring af in Suriname bij de rechter-commissaris. Maar het is de vraag of Bouterse, hoofdverdachte in het 8 Decemberproces, blij moet zijn met deze steun uit onverwachte hoek.


Wapens
Want Defensie kent helemaal geen oud-militair Peter van Haperen, zo maakte het ministerie woensdag bekend nadat de PvdA Kamervragen had gesteld. Van Haperen zegt dat hij nu pas naar buiten komt omdat hij bang was voor zijn veiligheid. In deze zaak zouden immers al eerder mensen zijn 'geliquideerd'. Bouterses advocaat Kanhai: ‘Hij zei in juni tegen mij in Nederland dat hij zijn ei kwijt wilde, voordat hij doodging. Hij heeft in grote lijnen verteld wat er toen allemaal vanuit Nederland gepland werd tegen het militaire bewind in Suriname. Hij weet voor wie hij toen wapens moest kopen. Ja, toch? Van Haperen wil al enige tijd een verklaring afleggen maar hij is hier in Paramaribo genegeerd.


’Huurling
De Nederlandse oud-++militair Rende van de Kamp, die als huurling onder andere vocht in Libanon en Kroatië, was in 1983 korte tijd betrokken bij de plannen van het Surinaamse verzet om Bouterse met huurlingen af te zetten. In een Surinaams eethuisje in Amsterdam-West werd Van de Kamp, die in het boek 'Onder vreemde vlag' verslag doet van zijn huurlingverleden, in het bijzijn van een Duitse huurling door het Surinaamse verzet voorgesteld aan Van Haperen. Iedereen, in het bijzonder oud-premier André Haakmat, had groot vertrouwen in hem. In het eethuis werd Van Haperen, die een militair tenue droeg onder zijn regenjas, gepresenteerd als een 'hoge, belangrijke man'. Op een oefening van het Nederlandse commandokorps zou Van Haperen, die ook toen claimde militair te zijn, een vliegtuig stelen waarmee vervolgens huurlingen boven Suriname gedropt moesten worden. Een wild plan, vond Van de Kamp.


Autoritair
Van de Kamp moest, op verzoek van Van Haperen, de kamer verlaten omdat deze zijn militaire plannen niet wilde bespreken 'met een korporaal'. Van de Kamp: ‘Van Haperen was autoritair, hij nam meteen de leiding. Ik dacht: wat is dit? Ik geloofde niet dat hij een militair was. Voor een commando had hij te lang haar. Aan de andere kant: hij liet Haakmat documenten zien over de moorden. Stukken waaraan alleen iemand van de inlichtingendienst kon komen. Hij kreeg toen, dankzij Haakmat, de kas van het verzet om zijn plannen te financieren en waarmee hij later vandoor ging. Wonderlijk dat hij nu in Suriname opduikt en een rol probeert te spelen.


’Fantaseren
Psychiatrisch verpleegkundige en docent Henk van den Berg uit Beilen heeft ook geen al te beste ervaringen met Van Haperen. 'Mijn ervaring met hem is dat hij geweldig kan fantaseren', zegt hij over zijn samenwerking in 2001 met Van Haperen die toen onder de naam 'Juridica' een fiscaal-juridisch adviesbureau had in Groningen. Van Haperen zou hem toen helpen bij het opzetten van een trainingsbureau voor onder andere verpleegkundigen die te maken hadden met patienten met schizofrenie. Van den Berg: 'Hij zou de subsidies en de fiscaal-juridische kant van het project regelen. Maar alles wat hij toezegde, bleek helemaal niet te kloppen. Zo schermde hij met een notaris die echter, zo bleek later, helemaal van niets wist.'
=====================================================================


Puike Vent die van Haperen smile

Het is maar wat je wilt lezen Henry.Duidelijk is dat die man zijn hele leven voor inlichtingendiensten gewerkt heeft en zelfs de CIVD gereorganiseerd heeft. Ook was hij de oprichter van de CTU. Of dat in het belang van Suriname is weet ik niet, maar het verhaal ligt toch wel anders.

De gevolgen CTu is genoegzaam bekend smile

'Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht het te zeggen met mijn leven verdedigen.
Voltaire

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
zonnigsuri wrote:

Arme anansi no 9
Heel veel sterkte met uw problemen.U kunt er vast ook mooie verhaaltjes bij verzinnen.
Of sprookjes uit de Ardense bosjes. En misschien zelfs wel "zwarte tulpjes"

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

zonnigsuri wrote:
Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
zonnigsuri wrote:

Arme anansi no 9
Heel veel sterkte met uw problemen.U kunt er vast ook mooie verhaaltjes bij verzinnen.
Of sprookjes uit de Ardense bosjes. En misschien zelfs wel "zwarte tulpjes"

Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!

Arme anansi no 9
Heel veel sterkte met uw problemen.U kunt er vast ook mooie verhaaltjes bij verzinnen.
Of sprookjes uit de Ardense bosjes.
En misschien zelfs wel "zwarte tulpjes".


In ieder geval veel sterkte.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

zonnigsuri wrote:
Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!

Arme anansi no 9
Heel veel sterkte met uw problemen.U kunt er vast ook mooie verhaaltjes bij verzinnen.
Of sprookjes uit de Ardense bosjes.
En misschien zelfs wel "zwarte tulpjes".


In ieder geval veel sterkte.

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!
Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!
Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!

63 (edited by zonnigsuri 2017-08-31 17:51:34)

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!


Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!


Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!
Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!
Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!

Arme anansi no 9
Heel veel sterkte met uw problemen.U kunt er vast ook mooie verhaaltjes bij verzinnen.
Of sprookjes uit de Ardense bosjes.
En misschien zelfs wel "zwarte tulpjes".


Voor nu in ieder geval veel sterkte.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

zonnigsuri wrote:
Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!


Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!


Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!
Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!
Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!

Arme anansi no 9
Heel veel sterkte met uw problemen.U kunt er vast ook mooie verhaaltjes bij verzinnen.
Of sprookjes uit de Ardense bosjes.
En misschien zelfs wel "zwarte tulpjes".


Voor nu in ieder geval veel sterkte.

Ik het geprobeerd, maar je spoort echt niet vriend. Het beste is om jou maar totaal te negeren.

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Anansi9 wrote:

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!

Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!

Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!


Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Ik het geprobeerd...


Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
Niet vergeten, Ik ben een demente papegaai en vergeet steeds dat ik niet bepaal wanneer een discussie is gesloten!
..spoort echt niet vriend. Het beste is om maar totaal te negeren.
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
Goed onthouden, niet alles opnieuw honderd keer copy/past doen en mensen op het forum vervelen!
..spoort echt niet vriend. Het beste is om maar totaal te negeren.


Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!
Toegeven dat ik zelf een plagiaatpleger ben!
Afspraak maken voor euthanasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!
Ik het geprobeerd....

Vooral niet vergeten om afspraak maken voor euthanasie!

Arme anansi no 9
Heel veel sterkte met uw problemen.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Is Anansie in het sprookjesbos verdwaald of is hij een boze wolf tegen gekomen die hem heeft verslonden?


Of heeft hij een mooie(re) zwarte tulp ontdekt???

'Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht het te zeggen met mijn leven verdedigen.
Voltaire

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Die 'Zwarte Tulp' had ik al veel eerder ontdekt Henry. Die kreeg ik te lezen van Peter Meijer, toegevoegd aan de Surinaamse missie. Dat was al een poosje na de 8 decembergebeurtenissen naar aanleiding van coupplannen van de opgehemelden  om Bouterse cs, een kopje kleiner te maken. Voor Suriname met rampzalige gevolgen omdat bijna iedereen in Suriname vrienden of familie bij beide partijen heeft.

Nog steeds is het land verdeeld, temeer omdat nabestaande zijn een lucratief baantje lijkt. Ook jij hebt goed geboerd en veel 'Zilverlingen'verdiend. Is het uit schuldgevoel dat je niet naar feiten en omstandigheden kijkt? Waar was jij toen Henry? Waar was het verzet dat Bouta weg wilde hebben? Ze zaten allemaal verstopt in hun holletje en nu praatjes?Feit is, ik was erbij, Paraman was erbij en jij zat verstopt in een rijstveld bij Nickerie!

68 (edited by Henry Siegfried 2017-09-01 20:34:21)

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

’Fantaseren
Psychiatrisch verpleegkundige en docent Henk van den Berg uit Beilen heeft ook geen al te beste ervaringen met Van Haperen. 'Mijn ervaring met hem is dat hij geweldig kan fantaseren', zegt hij over zijn samenwerking in 2001 met Van Haperen die toen onder de naam 'Juridica' een fiscaal-juridisch adviesbureau had in Groningen. Van Haperen zou hem toen helpen bij het opzetten van een trainingsbureau voor onder andere verpleegkundigen die te maken hadden met patienten met schizofrenie. Van den Berg: 'Hij zou de subsidies en de fiscaal-juridische kant van het project regelen. Maar alles wat hij toezegde, bleek helemaal niet te kloppen. Zo schermde hij met een notaris die echter, zo bleek later, helemaal van niets wist.'
==============================================Ze hebben je zodanig gehersenspoeld dat je niet alleen sprookjes vertelt, maar even goed je fantasieën de vrij loop laat.


Ik en rijstvelden van Nickerie???


Vraag me af of Paulus de boskabouter je dit heeft verteld.


Ik heb me kapot gelachen na het lezen van je valse verklaring, inzake mij persoon.


Je bent een aartsleugenaar net als je vriendje Paraman die je er steeds bij betrekt.

'Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht het te zeggen met mijn leven verdedigen.
Voltaire

69 (edited by Anansi9 2017-09-01 22:13:57)

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Anansi9 wrote:
Henry Siegfried wrote:

’Fantaseren
Psychiatrisch verpleegkundige en docent Henk van den Berg uit Beilen heeft ook geen al te beste ervaringen met Van Haperen. 'Mijn ervaring met hem is dat hij geweldig kan fantaseren', zegt hij over zijn samenwerking in 2001 met Van Haperen die toen onder de naam 'Juridica' een fiscaal-juridisch adviesbureau had in Groningen. Van Haperen zou hem toen helpen bij het opzetten van een trainingsbureau voor onder andere verpleegkundigen die te maken hadden met patienten met schizofrenie. Van den Berg: 'Hij zou de subsidies en de fiscaal-juridische kant van het project regelen. Maar alles wat hij toezegde, bleek helemaal niet te kloppen. Zo schermde hij met een notaris die echter, zo bleek later, helemaal van niets wist.'
==============================================Ze hebben je zodanig gehersenspoeld dat je niet alleen sprookjes vertelt, maar even goed je fantasieën de vrij loop laat.


Ik en rijstvelden van Nickerie???


Vraag me af of Paulus de boskabouter je dit heeft verteld.


Ik heb me kapot gelachen na het lezen van je valse verklaring, inzake mij persoon.


Je bent een aartsleugenaar net als je vriendje Paraman die je er steeds bij betrekt.

De waarheid is hard Henry, maar het is de waarheid of is het anders? Je zegt dat je niet in het rijstveld was? Waar was je dan? Of ben je echt door de mand gevallen?Een ding is duidelijk, het rijstveld roept nare herinneringen op.

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Leugenaar hoe zo?
Jij hebt zuivere chahata tussen de oren.Henry Siegfried wrote:

’Fantaseren
Psychiatrisch verpleegkundige en docent Henk van den Berg uit Beilen heeft ook geen al te beste ervaringen met Van Haperen. 'Mijn ervaring met hem is dat hij geweldig kan fantaseren', zegt hij over zijn samenwerking in 2001 met Van Haperen die toen onder de naam 'Juridica' een fiscaal-juridisch adviesbureau had in Groningen. Van Haperen zou hem toen helpen bij het opzetten van een trainingsbureau voor onder andere verpleegkundigen die te maken hadden met patienten met schizofrenie. Van den Berg: 'Hij zou de subsidies en de fiscaal-juridische kant van het project regelen. Maar alles wat hij toezegde, bleek helemaal niet te kloppen. Zo schermde hij met een notaris die echter, zo bleek later, helemaal van niets wist.'
==============================================Ze hebben je zodanig gehersenspoeld dat je niet alleen sprookjes vertelt, maar even goed je fantasieën de vrij loop laat.


Ik en rijstvelden van Nickerie???


Vraag me af of Paulus de boskabouter je dit heeft verteld.


Ik heb me kapot gelachen na het lezen van je valse verklaring, inzake mij persoon.


Je bent een aartsleugenaar net als je vriendje Paraman die je er steeds bij betrekt.

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Brabbelt ene paraciteerder die naar eigen zeggen als rechtgeaarde laffe hyena erbij was en er naar keek:


". heb ... tussen de oren."
De vertaling ervan zal nog even op zich wachten.
"..Erbij zijn en ernaar kijken.." noemt in ieder geval collaboratie en verraad van je medelanders.


Ook zulke "verworvenheid" kan op het lijstje van het WANBELEID?


Op welke datum komen de resultaten van het onderzoek naar de valse diplomatieke paspoorten naar buiten?


de definitie van corruptie is in de voorgenomen wet aangegeven bij monde van de zandmannetjes van het huidige WANBELEID.

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Een hoop bigigo. Wat stel jij defakto voor?
Geen ene rrrrrrrrrrrrt!zonnigsuri wrote:

Brabbelt ene paraciteerder die naar eigen zeggen als rechtgeaarde laffe hyena erbij was en er naar keek:


". heb ... tussen de oren."
De vertaling ervan zal nog even op zich wachten.
"..Erbij zijn en ernaar kijken.." noemt in ieder geval collaboratie en verraad van je medelanders.


Ook zulke "verworvenheid" kan op het lijstje van het WANBELEID?


Op welke datum komen de resultaten van het onderzoek naar de valse diplomatieke paspoorten naar buiten?


de definitie van corruptie is in de voorgenomen wet aangegeven bij monde van de zandmannetjes van het huidige WANBELEID.

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

@ paraciteerder,


Uw "argumentatie" is voor eigen consumptie in te slikken.
Zaagsel, braaksel of uw bekende voorkeur. Aan u de keuze.


Mocht u nog een verworvenheid in die kaste verborgen houden aarzel niet langer.
Dat zou pas verbazing wekken.
===============================================

De rest is verplaatst.

......

't Wijst zich vanzelf.
Blijven lachen is veel gezonder.   ZONNIGSURI

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Met de oplichter Peter van Haperen rechtvaardigen de boutabillenlikkers het moordzuchtig gedrag van hun afgod op 8 december 1982. Peter van Haperen is niets anders dan een pathologische leugenaar, die in het Nederlandse programma ‘Opgelicht’ ontmaskerd is. Dit programma licht het publiek in over mensen, die keer op keer de fout ingaan door het oplichten van anderen. Peter van Haperen heeft de toenmalige Surinaamse bevrijdingsraad voor drie ton opgelicht. Paraman, als jij ook maar een connectie tussen Peter van Haperen en een van de vijftien slachtoffers van 8 december 1982 kunt aanleveren, dan bied ik het forum mijn excuus aan jou als likker van Bouta zijn billen te hebben weggezet.Wie is die Van Haperen die Bouterse vrijpleit?

2 juli 2009


AMSTERDAM - Hoe betrouwbaar is Peter van Haperen? De Nederlandse ex-militair dook deze week op in Suriname om een ontlastende verklaring af te leggen voor Desi Bouterse in het proces rond de Decembermoorden, die plaatsvonden in 1982.


Dezelfde Peter van Haperen blijkt drie jaar geleden in het televisieprogramma Tros Opgelicht?! te zijn ontmaskerd als nepadvocaat die in het Spaanse Benidorm Nederlandse pensionado's tienduizenden euro's afhandig maakte. Defensie zegt de man niet te kennen.


Het proces tegen Bouterse en de andere verdachten van de Decembermoorden werd vorige week op verzoek van de verdediging stilgelegd om de nieuwe getuige in de gelegenheid te stellen zijn verklaring af te leggen bij de rechter-commissaris.


Dat gebeurde gisteren, maar Van Haperen vertelde journalisten een dag eerder al te weten dat de vijftien vermoorde tegenstanders van het militaire regime een coup zouden hebben beraamd. Zij werden op 8 december 1982 vermoord.


Van Haperen verklaarde verder in de jaren tachtig werkzaam te zijn geweest bij de Nederlandse militaire inlichtingendienst. Volgens hem waren Nederland, België en de Verenigde Staten indertijd betrokken bij de invasieplannen in Suriname. De oud-militair was zelf betrokken bij een coup die vanuit Amsterdam onder leiding van advocaat André Haakmat werd voorbereid door het verzetscomité Herstel Democratie Nu.


Dat zegt althans de voormalige huurling Rende van de Kamp, die begin jaren tachtig Haakmat zijn diensten aanbood. ''Het verhaal was dat een Nederlandse officier van het korps commando's een vliegtuig van defensie zou kapen. Een groep van gedeserteerde commando's, huurlingen en Surinaamse vrijwilligers zou daarmee naar Suriname vliegen en boven Paramaribo met de parachute worden gedropt,'' vertelt Van de Kamp, die indertijd net uit Libanon kwam. ''Een idioot plan.''


Van de Kamp werd uitgenodigd om in een Surinaams eethuis in Amsterdam-West kennis te komen maken met de officier. Dat bleek Peter van Haperen te zijn. ''Ik vertrouwde hem niet,'' herinnert Van de Kamp zich. ''Het was nog vroeg in de ochtend en hij dronk het ene glas whisky na het andere. Hij was in uniform, maar ik vond zijn haren te lang voor een commando. Het klopte niet.''


Haakmat stelde Van Haperen voor als 'de bevrijder van Suriname'. Van de Kamp: ''Van Haperen heeft daadwerkelijk mensen getraind in de buurt van Assen en op Texel. Het comité schraapte in de tussentijd 300.000 gulden bij elkaar voor de aankoop van wapens en uniformen. Van Haperen is er met dat geld vandoor gegaan. Dat was het laatste dat ik van hem gehoord heb, tot hij drie jaar geleden in Tros Opgelicht?! opdook. Ik herkende hem meteen.''

PATRICK MEERSHOEK, Het Parool

R.I.P. John Baboeram, Harold Riedewald, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost, Jozef Slagveer, Bram Behr, Andre Kamperveen, Lesley Rahman, Cyrill Daal, Gerard Leckie, Sugrim Oemrawsingh, Soerendre Rambocus, Jiwansingh Sheombar, Robby Sohansingh, Frank Wijngaarde, jullies roep om gerechtigheid zal nimmer verstommen.
http://www.youtube.com/watch?v=G4CMPyuXAo0

Re: Operatie "ZWARTE TULP".

Lasede_Bouta wrote:

Met de oplichter Peter van Haperen rechtvaardigen de boutabillenlikkers het moordzuchtig gedrag van hun afgod op 8 december 1982. Peter van Haperen is niets anders dan een pathologische leugenaar, die in het Nederlandse programma ‘Opgelicht’ ontmaskerd is. Dit programma licht het publiek in over mensen, die keer op keer de fout ingaan door het oplichten van anderen. Peter van Haperen heeft de toenmalige Surinaamse bevrijdingsraad voor drie ton opgelicht. Paraman, als jij ook maar een connectie tussen Peter van Haperen en een van de vijftien slachtoffers van 8 december 1982 kunt aanleveren, dan bied ik het forum mijn excuus aan jou als likker van Bouta zijn billen te hebben weggezet.Wie is die Van Haperen die Bouterse vrijpleit?

2 juli 2009


AMSTERDAM - Hoe betrouwbaar is Peter van Haperen? De Nederlandse ex-militair dook deze week op in Suriname om een ontlastende verklaring af te leggen voor Desi Bouterse in het proces rond de Decembermoorden, die plaatsvonden in 1982.


Dezelfde Peter van Haperen blijkt drie jaar geleden in het televisieprogramma Tros Opgelicht?! te zijn ontmaskerd als nepadvocaat die in het Spaanse Benidorm Nederlandse pensionado's tienduizenden euro's afhandig maakte. Defensie zegt de man niet te kennen.


Het proces tegen Bouterse en de andere verdachten van de Decembermoorden werd vorige week op verzoek van de verdediging stilgelegd om de nieuwe getuige in de gelegenheid te stellen zijn verklaring af te leggen bij de rechter-commissaris.


Dat gebeurde gisteren, maar Van Haperen vertelde journalisten een dag eerder al te weten dat de vijftien vermoorde tegenstanders van het militaire regime een coup zouden hebben beraamd. Zij werden op 8 december 1982 vermoord.


Van Haperen verklaarde verder in de jaren tachtig werkzaam te zijn geweest bij de Nederlandse militaire inlichtingendienst. Volgens hem waren Nederland, België en de Verenigde Staten indertijd betrokken bij de invasieplannen in Suriname. De oud-militair was zelf betrokken bij een coup die vanuit Amsterdam onder leiding van advocaat André Haakmat werd voorbereid door het verzetscomité Herstel Democratie Nu.


Dat zegt althans de voormalige huurling Rende van de Kamp, die begin jaren tachtig Haakmat zijn diensten aanbood. ''Het verhaal was dat een Nederlandse officier van het korps commando's een vliegtuig van defensie zou kapen. Een groep van gedeserteerde commando's, huurlingen en Surinaamse vrijwilligers zou daarmee naar Suriname vliegen en boven Paramaribo met de parachute worden gedropt,'' vertelt Van de Kamp, die indertijd net uit Libanon kwam. ''Een idioot plan.''


Van de Kamp werd uitgenodigd om in een Surinaams eethuis in Amsterdam-West kennis te komen maken met de officier. Dat bleek Peter van Haperen te zijn. ''Ik vertrouwde hem niet,'' herinnert Van de Kamp zich. ''Het was nog vroeg in de ochtend en hij dronk het ene glas whisky na het andere. Hij was in uniform, maar ik vond zijn haren te lang voor een commando. Het klopte niet.''


Haakmat stelde Van Haperen voor als 'de bevrijder van Suriname'. Van de Kamp: ''Van Haperen heeft daadwerkelijk mensen getraind in de buurt van Assen en op Texel. Het comité schraapte in de tussentijd 300.000 gulden bij elkaar voor de aankoop van wapens en uniformen. Van Haperen is er met dat geld vandoor gegaan. Dat was het laatste dat ik van hem gehoord heb, tot hij drie jaar geleden in Tros Opgelicht?! opdook. Ik herkende hem meteen.''

PATRICK MEERSHOEK, Het Parool

Over wachten gesproken Bennie, ik wacht nog steeds op jouw antwoord, ben je al van de schrik bekomen? Ik had je toch gezegd dat de waarheid wel eens teveel kon zijn.

Wat me ook opvalt, is, dat ook Neus of Lasede niet reageerden en  gaan vertellen dat ik een leugenaar ben. Waarom niet? Er was toch geen sprake van een tegencoup?

Het probleem voor hen is, ik was er wel bij en zal alles blootgeven nu, wie zal zaaien, zal ook oogsten.

Wat betreft de rol van de oplichters en bedriegers van de familie Oemrawsingh, zij belazerden hun eigen mensen en medestanders, vraag maar en ik zal je antwoorden.
Of vraag het aan Chris Mahabier, de chauffeur van Rambocus, hij was overal bij en kan alles bevestigen. De Oemrawsinghs waren ratten, het zijn ratten en het blijven ratten.

Hun broers werden gedood, zij vochten voor hun ideaal en na hun dood pikken hun broers het geld van de bevrijdingsbeweging in zodat de geplande coup mislukt. Moet je voor deze mensen respect hebben? En wie is er over, wie hebben we nu, Sunil, een beroepsslachtoffer.
Zonder zijn zogenaamde zielepijn, waardoor hij in de publiciteit komt is de man een nowbody, een niemand. Zie je nu zijn beweegreden? Zet je in voor iets of iemand van waarde, iemand met principes.

Jij was toch degene die alles wilde weten? Ik zei het al, de waarheid is hard.